2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

shameless in ilk sezonun seyrettim, 2 ye daha başlamadım. edepsiz dizi:) dediğin gibi gülsen mi ağlasan mı

bizim hacıhüsrev gibi bi yer olsa gerek :)))

selam arkadaşlar iki gündür bidegişiklik oldumu anchusa dils siz cinsiyetini öğrendinizmi

Benim daha 20 gün var Dr. randevume.
Dilse de öğrenemedi.....

anam 20 gün çok dünyada sabredemem ben okadar ben hissetmiştim erkek olacagını sen hissedebiliyormusun yani icine doguyormu
bide ben kendimde takip ettimsol göğüsüm daha sert ve büyük uçu belirgin o zaman erkek olurmuş eskiler öyle söylüyo sag oluncada kız olurmuş bende tuttu

Ben rüyamda gördüm bebeğimin cinsiyetini.. Rüyama göre kız olacak.. Bakalım tutacak mı???

anchusa lütfen rüya dan önce ben dedim sana senin kızın olacak diye :) ama benim ki hakkında hiç bir fikrim yok ya

anchusa lütfen rüya dan önce ben dedim sana senin kızın olacak diye :) ama benim ki hakkında hiç bir fikrim yok ya

Yok önce rüyayı gördüm. 5 haftalık hamileydim rüyayı gördüğümde..Sonra sen kız olcak dedin. Kayınvalidem de erkek olacak deyip duruyor. Bakalım kiminki tutacak...

gulpembe cok tebrik ederim. saglikla kucagina alirsin ins kizini :)) ben hep gec kaliyorum cvp yazmakta malum saat farki var.

darisi ogrenemeyenlerin basina...

iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende eylül annesi olucam 12+2 haftalık hamileyim herkese sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah

Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..

Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))

iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende eylül annesi olucam 12+2 haftalık hamileyim herkese sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah

Hoşgeldin aramıza... Allah sağlıkla sıhhatl kucağımıza almamızı da nasip etsin ...

Canim gözün Aydın Cok sevindim hayırlı haberler ile geldin :) , Ayşe'n hayırlı olsun Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızın hayırlı olsun oh herşey yolunda allah bozmasın an de öğrenmek istiyorum ya

benim kafamda karışık açıkcası kaç haftalık olduğumla ilgili? çünkü 24 aralıkta 5 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. sonra hiç regli olmadan yeni bebeğime hamile olduğumu öğrendim. şimdi bir doktor 9 haftalık diğeri 10 haftalık diyor. ama son gittiğim doktor 24 aralığı baz alarak doğum zamanının 30 eylül olduğunu söyledi ve 9 haftalık olduğumu geçen hafta şimdi içime kurt düştü. acaba bebeğim haftasından küçük mü? yoksa başka bir şey mi var diye. gruba katılınca aklıma geldi ve kafam karıştı. hamilelik hesaplama sitelerinden bakınca son doktorun dediği gibi 30 eylül doğum ama 12 hafta 3 günlük bebek. şimdi bana sabah olmaz yeminle doktoru aramak için ooofffff(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…