İlaç kullanma ama üzerine sarımsak kesip bas. Yakar ama geçmesine de yardım eder.
Hadi bakalım senin rüyan tutacak mı? Kontrol ne zaman?
pazartesiiiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanma ama üzerine sarımsak kesip bas. Yakar ama geçmesine de yardım eder.
Hadi bakalım senin rüyan tutacak mı? Kontrol ne zaman?
ay bak şimdi aklıma geldiiii hepiniz rüyada gördünz öğrendiniz ay artık nasıl kafama taktıysam allah acıdı bana bebek gösterdi rüyamda..... cinsiyette var ama insan emin olamazki....
ben de dün çok karışık rüyalar gördüm... anneciğim kötüydüsonra bu erdal bakkalla bataklık gibi yerde kayboldum... sonra bi bebek doğurdum... böyle normal bebek ama soruyorum kilosu 1050gr mış
kucağıma ama küvezde değil.konuşuyorum bebekle kilo al hasta olma gitme bi yere...
ayy çok karışıktı.
evet turamit hamileler görürmüş kabus çok. Bir kaç defa ben de gördüm..
Dün de örümcek diye çığlık atıp uyandım...
Laf rüyalardan açılmışken bende anlatayım , ben hamile oldugumu bilmiyordum henüz bir adet gecikmesi fln da yoktu yani beklemiyorduk bebek de , ondan sonra bir gece rüyamda gördüm küçükten ta doğacak ki haline kadar uyanır uyanmaz doktora gittim hemen , hamileymisim meger :)
hayra yor demekki bebeğin çok tombul olacakaman ben neler görüyorum rüyamda.... 9. ayda bebeğimin engelli olduğunu doğurmamam gerektiğini söylüyor drlar ve almamız lazım diyorlar düşün doğuma gitmişim hastaneye.... o gün manyağa bağlamıştım allahtan 2li tyarama temiz çıktı oh dedim.... bizim bilinç altımızdaki tüm korkularımız bizimle dalga geçiyor şuan.... hiç rüyalara takılmaaaaaaaaa
ben sadece bugün gördüğüm o tatlı erkeğe takıldım
ay benim oğluşummuydu acaba
![]()
geçen hafta 2li tarama için doktora gittiğimde 1 kg almıştım
ilk 4 ay 2kg ı çok geçmesin dedi doktorrum..sizde durum nedir kızlar?????????*
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy insan çok duygulanır yaaaaaaaaaaaa![]()
ben az yememe rağmen 4kg aldım bile. şişlik de olabilir diyordum ama bunca hafta hala 55kg yim... almışım demek. bünye ile alakalı sanırım. aslında almamak gerek ama az yiyorum. almayım diye aç duramam. sağlıklı beslenelim de...
Bende öyle Cok yemiyorum ama kilo aldım , ama benim Cok ciddi kabizlik sorunum var o yüzden de alıyor olabilirimne yaptıysam düzelmedi
![]()
Kesinlikle öyle bit hafta fln inanamamistim .hatta annem bizdeydi ben doktora gidicem diyince sacmalama bosu bosuna ortada hic bisey yok diye dalga gecmislerdi :))
güzelmiş cidden.... bende 4 aralıkta oldum hasta( ama benim normal sat 26 dır gün şaşmaz...) ama hamilelik belritlerim başladı 20 li tarihlerde eşime dedim sanırım hamileyim ben test aldık yaptık v tek çizgi sonraaa 26 yı geçtik ve hala belirtiler bir de tecrübeliyim ya aşkım ben galiba hamileyim bir daha al dedim ona da şaka gbi geliyordu yaptık tek çizgi.... sonra telefona adet takvimi indirdim orda tüm bilgileirmi yazınca 8 ocak yazıyor dedim tarihim atmış ondanış 8 ini bekledik hala olmadım sonra bir gün baktım adetim 19 gün gçmiş ve test alıp yaptık çift çizgi 6 haftalık hamileymişim..... bu velet bayağı süpriz yaptııııı![]()
Bende öyle Cok yemiyorum ama kilo aldım , ama benim Cok ciddi kabizlik sorunum var o yüzden de alıyor olabilirimne yaptıysam düzelmedi
![]()
yeşil elma ye canımmm...