- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
canım sen ne zaman öğrendin bebişinin cinsiyetini??????*
Canim ben 14. Haftada öğrendim cinsiyeti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen ne zaman öğrendin bebişinin cinsiyetini??????*
Hakketten Valla baya süprizli olmuş , varlığını geçde olsa göstermiş , bende boyle olunca daha 3 haftalikken öğrendim ondan sonra da vakit geçmedi bir türlü :))
Sen de güzel bir rüya görmüşsünLaf rüyalardan açılmışken bende anlatayım , ben hamile oldugumu bilmiyordum henüz bir adet gecikmesi fln da yoktu yani beklemiyorduk bebek de , ondan sonra bir gece rüyamda gördüm küçükten ta doğacak ki haline kadar uyanır uyanmaz doktora gittim hemen , hamileymisim meger :)
Ben de deli gibi yiyorum özellikle hamurişi.Pizza, pide vsy.... Va almadım.. Nasıl almadım anlamıyorum...Bazen 200 gr fazla çıkıyorum ama o da kan miktarının artmasından kaynaklı sanırım..geçen hafta 2li tarama için doktora gittiğimde 1 kg almıştım
ilk 4 ay 2kg ı çok geçmesin dedi doktorrum..sizde durum nedir kızlar?????????*
Ben de tam 3 haftalıkken öğrendim. Dr. beni geri yolladı birşey göremeyiz şimdi diye...:)Hakketten Valla baya süprizli olmuş , varlığını geçde olsa göstermiş , bende boyle olunca daha 3 haftalikken öğrendim ondan sonra da vakit geçmedi bir türlü :))
Canim ben 14. Haftada öğrendim cinsiyeti
tabi kese hemen görünmezzz onu beklersin bir kaç hafta sonra bebek görünecek aman kalp atışı.... aynen dilsede yaşadımmmm..... dilse hep sıkıntılıydı bunda çok kustum defalarca kan kustum ama sanırım kıyaslama yapacak olursam bu hamileliğim dilseye göre rahat geçiyor.... düşünün 2009 eylül annelerinde vardım başlarda aktiftim ama o kadar kötü olunca giremez oldum bakın şimdi herşeye rağmen giriyorum..... bazınıza göre ben çok çektim ama dilsede felakettim ya.... bu bebeğim beni çok yıpratmıyor..... ya da en azından yıpratma süresi bitti.....
hadi ya önümüzdeki hafta gitsem bende öğrenebilir miyim acaba çok merak ediyorum::nisana kadar bekleyemicem..geçen hafta gittiğimde yapısal olarak biraz erkeğe benziyo dedi doktor..
günaydın annişler..
cinsiyeti öğrenenler iyice çoğaldı, maşallah kızlara da erkeklere de
ben hamileliğimi 8+3 de öğrendim
5 aralıkta adet oldum, 5 ocakta da kahverengi bişiler oldu bi hafta kadar sürdü. bi gariplik hissettim ama dr.a gidesim gelmedi.
sonra şubatta da adet geçince dr.a gittim, direk bebeği ve kalbini gördük. bu yüzden benim de karışık hafta hesabı, bebeğe göre bakıyoruz artık, 14+0 bugün.
tek belirti de sigaradan tiksinmem oldu, alla alla bu sigaranın tadı yok diye içmemiştim çok.
günaydın annişler..
cinsiyeti öğrenenler iyice çoğaldı, maşallah kızlara da erkeklere de
ben hamileliğimi 8+3 de öğrendim
5 aralıkta adet oldum, 5 ocakta da kahverengi bişiler oldu bi hafta kadar sürdü. bi gariplik hissettim ama dr.a gidesim gelmedi.
sonra şubatta da adet geçince dr.a gittim, direk bebeği ve kalbini gördük. bu yüzden benim de karışık hafta hesabı, bebeğe göre bakıyoruz artık, 14+0 bugün.
tek belirti de sigaradan tiksinmem oldu, alla alla bu sigaranın tadı yok diye içmemiştim çok.
oooooo sen bayağı geç öğrenmişsin bebeği...
süper yaaaa :) ben bir de en geç öğrenen benim diyordum :) :)
hele bir de dr.a gittiğimde yanındaki kız sordu gebelik var mı şikayet ne diye
gebelik yok dedim, sonra muayenede bebek çıktı
ilk haftalarda kayıplarım vardı daha önce, o stresli dönemleri farketmeden geçmişiz hoşuma gitmişti![]()
kızlar, bahsetmiştim biliyorsunuz. başta kanamam vardı 6.5haftalıkken öğrendim gebeliğimi. progestan ve istirahat ile geçti şükür. bu 14-15 hafta da ne 1 kere bile kustum, ne düştüm bayıldım.... ne çok abartı iştahsızlığım vb. olmadı... 4aya gireceğiz neredeyse daha da kusmam sanırım. arada içim yanıyo, şişkinlik var ama ben normalde de sabah ve akşam şişkinlik ile 3kg fark yaratabilen bir bünyeye sahibim...
gel gelelim taa baştan beri inanılmaz bir kasık ağrısı. bu hafta akşamları kesinlikle dik duramıyorum. geceleri uyuyamıyoru m. geceleri akrnım artık iyice şişiyor o da tetikliyor aşırı gaz ve sancı... sürekli tuvalete kalkıyorum ama dik gidemiyorum. iki büklümüm...
ben bugün doktorumu arayıp randevu alayım yarın için. bakalım bu sancı nedir. aslında içimi rahat tutuyorum benim gebelik belirtim de bu demek ki... ama gene de baktırmak da yarar var.
sağlıkla dünyaya gelsin bebişin inşallah:) valla geç öğrenmek güzel bir şey ya.... ikisinide yaşadım v bunu tercih ederim![]()