2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar merhabalarr günaydınnnn
bugün dr randevum vardıı bebişim kalp atışlarını duydukkkkkk :) ay çok güzeldiii büyümüş 2.7 cm olmuş bıdığımmmm
Rabbim sizlerede göstersin heycanla bekleyenelrde inş. güzel haberleri alırısnızzz
kızlar 5 tüp kan verrdim
idrarda verdimbirsürü test yapılıcakmışşşş inş. sorunsuz sonuçlar çıkar

canım son adet tarihim 1 aralık.ayın 6 sında betahcg 892 cıkmıştı.bende tam bilmiyorum. ben de adapte olamadım tam

tebrikler canım ne güzel senn adına sevindim inş testlerinde sorunsuz çıkar benmde 3te randevum var umarım bende duyarım öle çok korkuorum ki duyamamaktan görememekten darısı başımıza olsun inş

ayy senin adına çok sevindim canım darısı başıma bakalım ben de duysam o pıt pıtları. hayırlısıyla hafttaya inş. tahlillerin de iyi çıkar umarım kaçıncı haftandasın şu an

Gözün aydın canımmm çok sevindim senin adına, Allah bize de nasip eder inşallahhhhh

tebrikler canım ne güzel senn adına sevindim inş testlerinde sorunsuz çıkar benmde 3te randevum var umarım bende duyarım öle çok korkuorum ki duyamamaktan görememekten darısı başımıza olsun inş

canım çokkk teşekkür ederimmm inş sendegüzel heberler vereceksin saat 9 da bizlereeee:) dörtgözle bekliyoruzzz haberlerini
korkmaaa dua okuyarak gitt

ayy senin adına çok sevindim canım darısı başıma bakalım ben de duysam o pıt pıtları. hayırlısıyla hafttaya inş. tahlillerin de iyi çıkar umarım kaçıncı haftandasın şu an

çok çokçok teşekkürlerr
inş. sizlerde güzel haberleri alacaksınızzzz inanıyorummmmmmmm

6+3 deyizz:)))) çok güzel bir duygu büyümüş miniğimizz

çok çokçok teşekkürlerr
inş. sizlerde güzel haberleri alacaksınızzzz inanıyorummmmmmmm

6+3 deyizz:)))) çok güzel bir duygu büyümüş miniğimizz

haftaya 2. randevuma gittiğmde ben de 6+2 olucam ben de duyarım o zaman inş.
bu arada 2,7 cm demişsin bebiş mi kesenin boyutumu?

haftaya 2. randevuma gittiğmde ben de 6+2 olucam ben de duyarım o zaman inş.
bu arada 2,7 cm demişsin bebiş mi kesenin boyutumu?

hadi inş... sendende güzel haberl alalım bebişin kalbinin güzel ritmini duy:))
muhtemelen kesedir canımmmm

ay maşallah ya çok sevindim darısı başımıza inş ben hala kendime pek inanamıorum ya
inş sağlıkla duyarım ben de kalp atışlarını.5 tüp kan çok değilmi ben iğneden çok korkuorum ikinci randevumda benden de isteyecek galiba napıcam kızlar

amin canım inş. sizde güzel haberler alırısnızzzz
ayyçok yaa acıttıda hemşireeeee birdahaa başka yerden aldı kannn idrar örneğide aldı dr bir kısmı bugün çıkacak sonucun birtaneside cumartesiii

bebişini düşün kan alırken annesii korkma elini karnışına koy ondna güç allll hemencik halledilirr

aaaa demekki tahlil sonuçlarını hemen vermiyorlar???? bende cumartesi giderim diyordum....pztesi randavum yetişmeye bilir demkki
o zman ben yarın gideyim en iyisi mi ? dimi kızlar?

aaaa demekki tahlil sonuçlarını hemen vermiyorlar???? bende cumartesi giderim diyordum....pztesi randavum yetişmeye bilir demkki
o zman ben yarın gideyim en iyisi mi ? dimi kızlar?

evet cnm erken git tahliller icin hormon calısıldıgı icin 1-2 gün sonra verebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…