aslında ben daha kolay bi yolu yokmu diye sormuştum ama?
canım son adet tarihim 1 aralık.ayın 6 sında betahcg 892 cıkmıştı.bende tam bilmiyorum. ben de adapte olamadım tamKaç haftalıksın şuan , bende de fazla belirti yok sadece gögüslerim çok şiş ve ağrıyo,acıkmayı bırak iştahsızlık var.Henüz keseyi görmediğim içinde adapte olamamış olabilirim,hiç hamile gibi değilim.Cumartesi gününe randevu aldım,inşallah keseyi ve embriyoyu sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder Allah...
kızlar merhabalarr günaydınnnn
bugün dr randevum vardıı bebişim kalp atışlarını duydukkkkkk :) ay çok güzeldiii büyümüş 2.7 cm olmuş bıdığımmmm
Rabbim sizlerede göstersin heycanla bekleyenelrde inş. güzel haberleri alırısnızzz
kızlar 5 tüp kan verrdim
idrarda verdimbirsürü test yapılıcakmışşşş inş. sorunsuz sonuçlar çıkar
bugün dr randevum vardıı bebişim kalp atışlarını duydukkkkkk :) ay çok güzeldiii büyümüş 2.7 cm olmuş bıdığımmmm
Rabbim sizlerede göstersin heycanla bekleyenelrde inş. güzel haberleri alırısnızzz
kızlar 5 tüp kan verrdim
kızlar 5 tüp kan verrdim
aminnnnnnnnnnnnn inş. inş. kızlarrr Allah hepimizin gönlüne göre versin sizlerinde güzle haberlerini bekliyoruzzzGözün aydın canımmm çok sevindim senin adına, Allah bize de nasip eder inşallahhhhh
Bu gun ben de bunu gecirdim aklimdan, kismetse teyze olucagiz :) Dua gunlerini yapmayi cok istiyorum canim. Lutfen en kisa zamanda ogrenip bashlayalim :)
tebrikler canım ne güzel senn adına sevindim inş testlerinde sorunsuz çıkar benmde 3te randevum var umarım bende duyarım öle çok korkuorum ki duyamamaktan görememekten darısı başımıza olsun inş
ayy senin adına çok sevindim canım darısı başıma bakalım ben de duysam o pıt pıtları. hayırlısıyla hafttaya inş. tahlillerin de iyi çıkar umarım kaçıncı haftandasın şu an
çok çokçok teşekkürlerr
inş. sizlerde güzel haberleri alacaksınızzzz inanıyorummmmmmmm
6+3 deyizz:)))) çok güzel bir duygu büyümüş miniğimizz
haftaya 2. randevuma gittiğmde ben de 6+2 olucam ben de duyarım o zaman inş.
bu arada 2,7 cm demişsin bebiş mi kesenin boyutumu?
hadi inş... sendende güzel haberl alalım bebişin kalbinin güzel ritmini duy:))
muhtemelen kesedir canımmmm
kızlar 5 tüp kan verrdim
ah süperrrrmiş yaaaa allah sizi korusun ve bize de nasip etsin inşallah.....
ay maşallah ya çok sevindim darısı başımıza inş ben hala kendime pek inanamıorum ya
inş sağlıkla duyarım ben de kalp atışlarını.5 tüp kan çok değilmi ben iğneden çok korkuorum ikinci randevumda benden de isteyecek galiba napıcam kızlar
kızlar aranızda psikolog yok mu ya :)) benim bu enjektör korkum başıma iş açacak(((
aaaa demekki tahlil sonuçlarını hemen vermiyorlar???? bende cumartesi giderim diyordum....pztesi randavum yetişmeye bilir demkki
o zman ben yarın gideyim en iyisi mi ? dimi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?