benim mide bulantılarım başladı çıkarmıyorum ama ondan beter oluyorum.. 5+6 yız bugün. yarın dr kontrolum var inşallah bende mercimeğimin pıtpıtlarını duyarım. okadar stresliyimki..
Merhaba annişler :)
Hafif mide bulnatısyla güne uyanmak güzel :) Bende bu cuma gidecem doktora bebişim kaç haftalık kesesi ne kadar büyümüş kalp atışlarına bakacaz inşallah kalp atışlarını duyarız sat tarihine göre bilgisayarda hesaplatınca 6 haftalıkmışım güya inşallah kalp atışlarını duyabilirim.
Kan tahlili idrar tahlili bende yaptırdım idrarda kültür bakıyolar kan içinde aç karnına ditmelisiniz bana doktor aç karnına gel demşti.
Bu arada kızlar bende acaip göğüs ağrsı sızı vardı çok şükür onlar geçti galiba bu hafta hiç sızım yok heralde zamanla değişiyo bünyelerimiz ilk başladarsa sol kasığım ağrıyordu şimdi o da yok sadece midem de hafif bir saplantı var o kadar onuda dün çok yememe bağlıyorum
Ya ben kilo alıyorum ya almamak istiyorum 3 aydan sonra kilo almak gerekiyomuş bana sen 5 aydan sonrada alsan olur dedi biraz kiloluyum 1.75 boyum kilomda 76 ama bu gidişle be n3 ayın sonunda 80 olurum ama istemiyorum artık daha dikkat edecem
100 kiloyla bebişimi doğurmak istemiyorum tabi önce sağlığımız önemli :)
2012 nin güzel anneleri sizlere bi sorum olacak sizlerde yeni anne adaylarısınız bilirsinizdün kan testi yaptırdım adetimin gecikmesinin 3. günüydü değerim 62 çıktı dr kesin bişi demedi prş gel bakalım yükselecekmi dedi bide idrar testimdede kan değerim biraz yüksek çıktı ama bi kanamam yok sizce bu değer çokmu düşük... sizlerin değerleri kaçtı paylaşabilirmisiniz??? şimdiden tşk edrim
canım benim sat 24 kasımdı 28 inde kan testim 1700 çıktı ama o döllenmeyle alakalı sat ile değil seninki de yükselir merak etme
2012 nin güzel anneleri sizlere bi sorum olacak sizlerde yeni anne adaylarısınız bilirsinizdün kan testi yaptırdım adetimin gecikmesinin 3. günüydü değerim 62 çıktı dr kesin bişi demedi prş gel bakalım yükselecekmi dedi bide idrar testimdede kan değerim biraz yüksek çıktı ama bi kanamam yok sizce bu değer çokmu düşük... sizlerin değerleri kaçtı paylaşabilirmisiniz??? şimdiden tşk edrim
hanımlar sat tarihi kasım olup yaşı 28 olan varmı ya çin takvimini sorucam
oooo senin değerinde maşallahı varmışzaten döllenmenin erken olduğunu zannetmiyorum çünkü ovulasyon beklediğim tarihlerde test yapmıştım hep negatifti sonrada test yapmayı bıraktım yani yumurtlamam beklediğim tarihten geç olduğunu biliyorum ondanmı düşük acaba değer
Canım benim SAT 1 Aralık. 4 ocakta 380 idi. 6 ocakta 860 oldu. Ama bu deger kişiden kişiye göre degişir.Referans aralıgında bir deger seninki.Önemli olan düzenli artısı. Yarın 2 katına felan cıkarsa normal olur bence.Muhtemelen gec döllenmiştir senin yumurta diye düşünüyorum
herkeslere merhabalar, topiğin yeni üyesiyim. Benide listenize ekleyin sat 5 aralık
herkeslere merhabalar, topiğin yeni üyesiyim. Benide listenize ekleyin sat 5 aralık
canım çin takviminde yaşına 1 ekliosun bildiğim kdryla
tşk ederim canım farkettimkii kişiden kişiye gerçekten değişiyo çünkü diğer arkadaşın 1700 senin 380 benimki 62neyse artık hayırlısı
teşekkürler canım
Hoşgeldin canım.Tebrikler.Saglıkla kucagına alırsın insallah bebegini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?