2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Dr.eminmi dedi 15 eylul diye canim benden bayagi bir sonra yani hmm
hayirlisiyla o gunlerede geliriz insallah canim

Evet canim, dr Emin dedi. Bana dedi ki, degerlerinin gosterdigi kadariyla 5-6 haftaliksin, dedim yapmayin doktor, ben kendi hesabimi biliyorum, 3+bir kac gun. Dedi o zaman 4 haftalik diyelim, hesabini oyle yapti, 15 eylul dedi. Ben kendim daha bakmadim.
Inshallah canim, inshallah o gunleri de goruruz.

günaydın arkadaşlar var mı değişiklik?

sorun yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum....allah yardımcıları olsun....tez zamanda tekrar hamile kala bilsinler inşallah......düşük olayını bende yaşadım.....bir gün yaşadım anne olucam sevincini ertesi gün ultrasonda kese görünmedi ve kanamam oldu .......çok üzücü bir durum........
Allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun..........

Bencede bizim kendi hesapladigimiz dogru zaten biliyorsun gunleri iste.. 3-3.5 haftalik gibi birsey cikiyor... Minnaciik dahaa canim benim.. Teyze olucam sayende :)))
bol bol dua edelim ikimizde o gunlere dogru yuruyelim.. Bi ara anneannemden ogrenip dua gunleri yapariz

Bencede morallerini bozmamaya çalışsınlar.benimde bundan evvelki gebeliğim düşükle sonuçlandı ilk gebeliğimdi.Ama genellikle ilk gebeliklerde yaşanıyormuş bu olay.1 sene sonra yine hamileyim.Şimdi umutluyum.Keşke kimse böyle birşey yaşamasa ama hayat işte.Allah herkese güzel hamilelikler yaşatsın.

Bu gun ben de bunu gecirdim aklimdan, kismetse teyze olucagiz :) Dua gunlerini yapmayi cok istiyorum canim. Lutfen en kisa zamanda ogrenip bashlayalim :)

Günaydın kızlar.Ben hala hamile olduguma inanmıyorum.Çünkü hiçbir belirti yok.Ne bi bulantı ne bi aşerme sadece sürekli acıkıyorum

Bu arada tabloda bilgilerim eksik kalmış. 28 yasındayım.İlk çocugum, 168 boyum 75 kilodayım.

Günaydın kızlar.Ben hala hamile olduguma inanmıyorum.Çünkü hiçbir belirti yok.Ne bi bulantı ne bi aşerme sadece sürekli acıkıyorum

Kaç haftalıksın şuan , bende de fazla belirti yok sadece gögüslerim çok şiş ve ağrıyo,acıkmayı bırak iştahsızlık var.Henüz keseyi görmediğim içinde adapte olamamış olabilirim,hiç hamile gibi değilim.Cumartesi gününe randevu aldım,inşallah keseyi ve embriyoyu sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder Allah...

arkadaşlar yeni yazıları okuyabilmek için sürekli refresh(f5) mi yapmak gerekiyor

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlayabiliyorum bende yaşadım,üzme canını allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin sana.inan kürtajı yaşamamış olman çok iyi.çünkü ben onu da yaşadım,o daha da yıpratıyor insanı...

bu arada kızlar ben tablo falan göremiyorum hiç biryerde
nerden bakıyorsunuz siz bu tabloya ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…