Dr.eminmi dedi 15 eylul diye canim benden bayagi bir sonra yani hmm
hayirlisiyla o gunlerede geliriz insallah canim
merhabalar bende 7 haftalık hamıleyım cumartesı doktora gıdecegım bebegın kalp atıslarına nasıl bakıyorlar bılgı verırsenız sevınırım
Canım benimkini vajinal ultrasonla bakıldı 7 haftalıktı.
Evet canim, dr Emin dedi. Bana dedi ki, degerlerinin gosterdigi kadariyla 5-6 haftaliksin, dedim yapmayin doktor, ben kendi hesabimi biliyorum, 3+bir kac gun. Dedi o zaman 4 haftalik diyelim, hesabini oyle yapti, 15 eylul dedi. Ben kendim daha bakmadim.
Inshallah canim, inshallah o gunleri de goruruz.
7 haftalık dediğin 6.haftan bitmiş 7.ci haftanın içindesin demek mi oluyor?
sorun yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum....allah yardımcıları olsun....tez zamanda tekrar hamile kala bilsinler inşallah......düşük olayını bende yaşadım.....bir gün yaşadım anne olucam sevincini ertesi gün ultrasonda kese görünmedi ve kanamam oldu .......çok üzücü bir durum........
Allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun..........
Bencede bizim kendi hesapladigimiz dogru zaten biliyorsun gunleri iste.. 3-3.5 haftalik gibi birsey cikiyor... Minnaciik dahaa canim benim.. Teyze olucam sayende :)))
bol bol dua edelim ikimizde o gunlere dogru yuruyelim.. Bi ara anneannemden ogrenip dua gunleri yapariz
Günaydın kızlar.Ben hala hamile olduguma inanmıyorum.Çünkü hiçbir belirti yok.Ne bi bulantı ne bi aşermesadece sürekli acıkıyorum
herkese günaydın annecikler...
çok teşekkür ederim arkadaslar hayır dualarınız için doğru söylüyosun allah herseyin hayırlısını nasip eder inşallah herkese geç dollenme değil herhalde çünkü kan değerim düşmüş biraz önce aldım sonucum
arkadaşlar yeni yazıları okuyabilmek için sürekli refresh(f5) mi yapmak gerekiyor
saol canım ya ben bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?