2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen bende canım şimdi sonucumu aldım benimde değrlerim düşmüş çok üzgünüm bende eylül annesi olamıcam artık

Hayırlı olsuuun :) Tebrikler inşallah kucağına almayı allah nasip eder. Kaç milimetre embriyo?

aynen bende canım şimdi sonucumu aldım benimde değrlerim düşmüş çok üzgünüm bende eylül annesi olamıcam artık

Kızlar üzülmeyin diyecegım ama üzülmemek elde degil,ben daha ikincisi 3 ay önce ikincisi 2 kez kimyasal gebelik yaşadım,bhcg enfazla 200 oldu ultrasonda hiç kese görünmeden bhcg düşmeye başladı, iyice düşüncede malumunuz tabi, ben tüm testleri yaptırdım cok fazla olmasada pıhtılasma sorunuda cıktı bende onun için suan coraspirin alıyorum kan sulandırıcı, yine olacak aynışeyler olacak diye cok korkuyorum ama Allahtan Hayırlısı,

Üzüldüm canım yaa Ne diyebilirim ki seni teselli etmek için. Her şey Allah'tan. İnşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun.

gerçekten çok kötü bişey allah kimseye vermesin görmesekte hamile olduğunu bilmek çok güzel bi duygu doktor nasl aldı canım bilgi verebilirmisin çok korktum ben internette ameliyat falan yazıyodu

slm kızlar bende kızı uyuttum yeni gelebildim umarım herkes iyidir ben bu arada çok fazla uyukluyorum kızlar sizce daha erken değilmi uykudan gözüümü açamıyorum sabahda kızım geldi uyandırdı öperek ben kalkmayınca kafama vuruyo anne ak diyo ALLAHIM ne tatlı bişey umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız gerçi 2. nin heyecanıda düştüü içime ALLAHIM yavrularımızı bize bağışlasın

( Hayırlısı canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun.

canım kolay bi durum değil gerçekten ama bide şöyle düşünmek lazım her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış üzülme canım umarım eylül değilde ekim annesi olursun bizede haber edersin RABBİM sağlıklısını versin ALLAHIM ana rahmini öyle bi yaratmışki vücut sağlıksız bebeği atarmış onun için üüzülme herşeyin hayırlısı

doğru söylüyosun bundada vardır bi hayır canım allhtan hayırlısını istemiştik hep demekki değilmiş tüm dualarım sizin için artık inşallah allah sizlerin çocuklarını kucağınıza almayı nasip eder

gerçekten çok kötü bişey allah kimseye vermesin görmesekte hamile olduğunu bilmek çok güzel bi duygu doktor nasl aldı canım bilgi verebilirmisin çok korktum ben internette ameliyat falan yazıyodu

Canım kürtaj değil okadar küçük bişeyi kürtaj olmuyor doktorlar bekle kendiliğinden vücut onu atacaktır dedıler ve ıksındede SAT den 42 gün sonra kanamam başlamıştı, insan vücudu olağanüstü bişey işte, vücut bozuk bir embriyo olduğunu farkedince atıyor, biraz agrılı oldu ama normal adetten pek farkı olmadı,gebe kalabiliyoruz en azından iyi tarafından bakalım,cok üzüldüm bende ama verende Allah alanda,merak etme inşallah enkısa zamanda bebişin sağlıkla seninle olacak yeniden

Dusukler, bebegi kaybetmek hic kolay olmuyor bunu ancak yasayan bilir..
Bende haziranda kaybetmistim bebisimi..hic kolay degildi, gecmedi..gecmicekte.. Suan hamileyim ama bikere yasadigim iciin hicbir duygu ilki gibi olmuyor..ve icinde bi yerlerde mutlaka korkuda oluyor.. Dicem o ki, zamanla alissanda olmuyor zor geliyor insana..
rabbim hepimize hayirlisini versin..

kızlar çooook üzgünüm ya doktora gittim bugün yine bebişimi göremedi ben napcam şimdi dış gebelik olabilir dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ((((
canım sıkma canını dış gebelik olmama ihtimalide var geç döllenme olabilir bence
hayırlısı olsun canım çok da üzülme sonucta hamile kalabiliyosun bide kötü embriyoyu rahim atarmışş belki de sağlıksız olucaktı inan çok zor bi imtihan olurdu ALLAH yardımcn olsun inşş yeniden hamile kalırsın

inşallah canım ya internette ileriki safhalarda zehirleme tehlikesi falan oluyo yazıyodu korktum bende inşallah en kısa zamanda bende bebeğime kavusurum allah sizinkilere sağlık sıhat versin inşallah

çok teşekkür ederim arkadaslar hayır dualarınız için doğru söylüyosun allah herseyin hayırlısını nasip eder inşallah herkese geç dollenme değil herhalde çünkü kan değerim düşmüş biraz önce aldım sonucum

Kızlar sizde de akıntı oluyormu hiç kimse bahsetmiyor kimsede olmuyor sanırım,bende acık sarı-beyaz kokusuz akıntılar oluyor epey,normaldır herhalde

bendede oluyo canım beyaz sıvımsı akıntı o normal.. hamileliğin belirtisi bu ve sanırım hep olacak..

canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.. inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliği yaşarsın.. eylül olmazda ekim olur kasım olur.. en azından artık hamile kalabildiğini biliyorsun..

Kizlar, selam, Hepinizin bebishleri hayirli olsun. Inshallah saglikli hamilelikler gecirirsiniz. Sorun yashayan arkadashlarim da uzulmeyin, lutfen, ALLAH hakkimizda hayirlisini etsin, inshallah. Benim de ilk bebegim 12 haftalikken dushtu. sonra 6 ay filan korunduk, ve gecen ay yine istedik, ALLAHima cok shukur, fazla bekletmeden yashatti bu duyguyu. Dun doktora gittim, 3-4 haftalik hamileyim. 15 eylul dedi dogum icin. Bebegimi kucagima almayi cok istiyorum. Inshallah hakkimizda hayirlisi olur.

Bu arada, beni de listenize ekler misiniz? Onceden teshekkurler

Dr.eminmi dedi 15 eylul diye canim benden bayagi bir sonra yani hmm
hayirlisiyla o gunlerede geliriz insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…