2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok geçmişolsun canım muhakkak çok endişelenmiş ve korkmuşsundur( üzüldüm gerçekten ama şükürler olsunki bebeğin iyi allah korur ikinizide inşallah,bol bol dinlen hiç kalkma bari ((

Hemen başla ilaca. İlacın hiç bir yan etkisi yok korkma.. Her ay da t3 t4 ve tsh ına baktırman gerek. Ben de de hipotiroidi var. Biz de düşürmeye çalıştık neyse düştü TSH ım.

benimde tsh yüksek çıkmıştı euthyrox kullanıyorum gebeliğimin başından beri,en son testlerde normal düzeye geldi ama ben hala ilacımı kullanmaya devam ediyorum hamilelik troid hormonlarını etkiliyo çünkü,ilaç verdiyse eğer doktor kullanmak lazım muhakkak önemli bi konu çünkü...

bende dedimki eşime ( dr bize kayıt falan yapmıyor ) dedim çekelim kalp atışlarını da hem kaydetmiş oluruz dedim.... demez olaydım yeni yeni adetler çıkarma beni rezil etme dedi hiç bir şeyden anlamıyor ya..... dilse de zaten herşey kursağımda kaldı.....

Hemen başla ilaca. İlacın hiç bir yan etkisi yok korkma.. Her ay da t3 t4 ve tsh ına baktırman gerek. Ben de de hipotiroidi var. Biz de düşürmeye çalıştık neyse düştü TSH ım.

Yarın d adiğer doktoru bir göreyim ona göre başlayacağım, bugünki doktor bana günde 1 tane propycil verdi, eczaneye gittim prospektüsünü okudum :))) gebeliğin ilk aylarında kullanmayın diyordu, e ben 16, haftamdayım ilk aylar geçti sanırım.

Sana da çok geçmiş olsun canım.

Sana da geçmiş olsun, ben pek hap kullanmayı seven biri değilim hele hamilelikte keşke hiç kullanmak zorunda kalmasak ama tabi doktor veriyorsa mecbur kullanacağız, ben de 3 doktora gittim vallahi bugünkü artık ilaca başlayalım dedi, yarın başka bir doktora daha göstereceğim son kez ona göre karar vereceğim, doktorlara da güven olmuyo çünkü en az 2 doktora gitmek lazım bence.

ayyy gülpembe çok heyecanlı olmuştur eminim ki..... hala dinliyor olabilmek te çok hoştur eminim.... bu arada bitti dolaplar bende bittim.... en son davlumbaz a sıktım deterrjanı geldim onu söküp yıkamam falan lazım ama sanırım sadece silmekle yetineceğim..... deterjan kokussuna çok maruz kaldım ya..... ya salon koltuklarına da el atsammı ki yaaa hepsi çıkıp yıkanacak ama erkenmiki daha.... gerçi ben salonumu kullanmıyorum hem çok sehpa vs var dilse çarpacak diye korkum var hemde mobilya siyah günde 2 kere toz alıyordum bir ara bayağı manyağa bağlamıştım.... ay dilse doğduktan sonra çok titiz oldum ben .... önceden de her gün evi süpürür siler toz alırdım kaynanam ne yapıosun ev pislenmez öle kolay kolay derdi pislenio derdim.... şuan 2 çocukla artık hasta olurum heralde.... valla eşime de dedim balkonları da yıkayalım sen gitmeden diye.... psikopata bağladım kızlar.... biri beni durdursun.... ay birşey değil bebeğe bir şey olacak diye de korkuyorum hani....

bende yarın giderken fotoğraf makinasını götürüp video kaydı yaptırmayı düşünüyorum,geçen sefer unuttum malesef benimde eşim ne alaka ayıp felan dedide dedim sus çekiceksin istiyorum hıııı dedim,peki karıcım dedi :))

benim randevularım hep hafta içi ve eşimde yogun calısıyor bi 5 haftalıkken geldi bi de dün zaten önceden diyordum gelmezsen sana demem cinsiyetini baktım dün geldi ögrendi tabi sende kaydet canım bak de burda bebeğin kalp atısı var de eminim ki ozaman aa bende dinliyim der erkek milleti önce istemez ama yapınca hemen atlarlar üstüne

valla bu eşimle gideceğim son kontrol bebeğimi son kez görecek artık gerisi doğumdan sonra olacak rabbimin izniyle.... keşke bizde çeksek yaaa hem anı olurrr gerçi dilse benim niye yok der anlatırım valla senin bu baban utanıyordu kızım derim haha

saol teşkrler elifcim,tabiki git için öyle rahat edicekse başka dr da görsün bi zararı olmaz en azından için rahat eder canm

dilse parçalama kendini yeterr durrr,bende çalıştığım için her pazar kendimi parçalıyorum mutfak dolaplarını ve her yerini her hafta iyicene temizliyorumki birikipte beni daaha çok yormasın diye,akşamlarıda sırtımın ağrısından duramıyorum bütün gün temzlik yapınca,yorma kendini yeteeeer

pekiii nasıl kaydettin makine ile mi..... ya net oluyor mu pekiii yalvarayım pazartesiye kadar belki ikna ederim...... inan benim dilse ile fotom çok çok azdırrr ama eşimin dolu çünküüüüüüüüüüü eşim makineyi alıp ta hadi rsminizi çekeyim demez..... ama benim elimde makine eksik olmaz.... aman ilk yediği çorbadan tutta ilk makarnası ilk tırnak kesmemiz hepsinin videosuna kadar vardır.... hatta manyak gibi videolarda kızıma mesajlar bırakırım mektuplar yazarım hani bana birşey olurda ( allah korusun ) ona benden birşeyler kalsın diye.... ama eşim hiçççççççççççççççççççççç

çok hoşsun dilse gerçekten gülüyorum hoşuma gidiyo şu konuşmaların varya:)))

dimi davlumbazı da sileyim bitecek... akşama da dünden kalan çorbam var akşamada çipura yapacağım gene ay iyice balıkçı oldum :) ama doyamıyorum koca çipura yı yiyorum hala gözüm eşimnkinde oluyor

çok hoşsun dilse gerçekten gülüyorum hoşuma gidiyo şu konuşmaların varya:)))

gülün tabi gülün.... gülmek iyidir.... akşam yatakta anlamadığım bir şekilde gülme krizine tutuldum ama bayağı katılıyorum böyle eşim 1 saat uyumadı bu yüzden diyor iyimisin bilmiyorum diyorum.... artık gözlerimden yaş geldi sustum gözleirmi kapatıyorum geri başlıyor dilse uyanmadan atlattık..... sizdede var mı böyle saçma bir şey.....

evet sabah aileme de telden dinlettim kardeşim bile diyo babam cok mutlu diye fazla yorma kendini canım her gün bi oda temizleyeme calıs bebek gelince yaparsın deterjan kokusuna dikkat et

videoya kaydetmedik görüntüsünü resmi var elimizde biz bir blog düşünüyorz bebek için resimleri malum siteye yüklemek istemiyor babamız bu kalp atısını da sayfa acılınca koycaz ne görgüsüz dimi vala cekin canım okadar güzelki

evet sabah aileme de telden dinlettim kardeşim bile diyo babam cok mutlu diye fazla yorma kendini canım her gün bi oda temizleyeme calıs bebek gelince yaparsın deterjan kokusuna dikkat et

videoya kaydetmedik görüntüsünü resmi var elimizde biz bir blog düşünüyorz bebek için resimleri malum siteye yüklemek istemiyor babamız bu kalp atısını da sayfa acılınca koycaz ne görgüsüz dimi vala cekin canım okadar güzelki

dimi davlumbazı da sileyim bitecek... akşama da dünden kalan çorbam var akşamada çipura yapacağım gene ay iyice balıkçı oldum :) ama doyamıyorum koca çipura yı yiyorum hala gözüm eşimnkinde oluyor

aaa ne güzeeel ye ye yarasın bebişine:) ben hiç yiyemiyorum balııık ühühüühüü nolcak bilmiyorum yaa çok severdim bide hergün olsa hergün yerdim eskiden şimdi aaayy hayıır

Kızlar benim doktorum bebeğin kalp atışlarını dışarıya vermeyi uygun bulmuyor, bebeğe yoğun bilmem ne veriyormuşuz bu sesi duymak için vs. o yüzden bize dinletmiyor kendisi bakıyor sadece, bilmiyorum ne kadar doğru ama sizde bir araştırın, paylaşmak istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…