herkese slm,
malesef dün akşam kanama geçirdim arkadaşlar, ne olduğunu anlayamadım, oturuyodum ayağa bir kalktım, kan boşaldı içimden, hemen doktorumu aradım en yakın hastaneye git ama mutlaka uzman doktora görün dedi. hemen gittik hastaneye ama tabi ben nasıl ağlıyorum bi yandan şakır şakır kanama bi yandan bebeğim öldü mü diye hıçkırıyorum, sonra gittik hastaneye doktor önce alttan muayane etti kanamana bakıcam dedi,sonra dedimki doktor bey lütfen ultrasonla bakın hemen kalbi atıyo mu dedim, sonra doktor karnıma koydu ultrasonu ama ben kalbi atıyo mu diye ortalığı yıkıyorum, kalbi atıyo hemde çok hareketli, kesesinde de problem yok , kanama kese dışından bir yerden geliyo dedi, neden kanama var dedim, 100 tane sebebi olabilir dedi. sonra kendi doktorumu aradım, muayane eden doktorla konuştular, progestan iğne yapın dedi doktorum,hemen iğneyi yaptırdım, sonra eve geldik,doktorumla tekrar konuştuk , bazen böyle kanamalar olur dedi, böyle sürekli kanama geçirerek doğum yapan çok insan varmış ama tabi ki riskte var dedi, sürekli yat dinlen kanaman çok aşırı ağrılı ve parça düşürerek olursa gelirsin dedi. dün akşamdan beri yaşadığım duyguları anlatamam,herşey yolunda derken birden bire neye uğradığımı şaşırdım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, hepinizden rica ediyorum bebeklerinize çok dikkat edin , ondan bundan bişey olmaz demeyin ve bebeğim için dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş.
Şu an BUGÜN itibarıyla TSH 0,078 T4 ise 1,21
20 gün önceki testimde ise TSH 0,104 İDİ
Ondan önceki 0,032 idi vs. vs
1,5 aydır tahlillerle takip ediliyordu artık bugün doktor ilaca başlayalım dedi
yarın bi doktora daha gösterip ilaca başlarım heralde.
kızlar ben hamileliğimin ilk baslarında duymamıstım bebeğimin kalp atıs sesini dün cinsiyetle birlikte kalp atıs sesinide yalvara yalvara duyduk tabi 1 dkka bile değil eşim o sırada kaydetti sizin de aklınızda bulunsun sabahdan beri onu dinliyorum
Hemen başla ilaca. İlacın hiç bir yan etkisi yok korkma.. Her ay da t3 t4 ve tsh ına baktırman gerek. Ben de de hipotiroidi var. Biz de düşürmeye çalıştık neyse düştü TSH ım.
benimde tsh yüksek çıkmıştı euthyrox kullanıyorum gebeliğimin başından beri,en son testlerde normal düzeye geldi ama ben hala ilacımı kullanmaya devam ediyorum hamilelik troid hormonlarını etkiliyo çünkü,ilaç verdiyse eğer doktor kullanmak lazım muhakkak önemli bi konu çünkü...
bende dedimki eşime ( dr bize kayıt falan yapmıyor ) dedim çekelim kalp atışlarını da hem kaydetmiş oluruz dedim.... demez olaydım yeni yeni adetler çıkarma beni rezil etme dedihiç bir şeyden anlamıyor ya..... dilse de zaten herşey kursağımda kaldı.....
bende yarın giderken fotoğraf makinasını götürüp video kaydı yaptırmayı düşünüyorum,geçen sefer unuttum malesef benimde eşim ne alaka ayıp felan dedide dedim sus çekiceksin istiyorum hıııı dedim,peki karıcım dedi :))
Sana da geçmiş olsun, ben pek hap kullanmayı seven biri değilim hele hamilelikte keşke hiç kullanmak zorunda kalmasak ama tabi doktor veriyorsa mecbur kullanacağız, ben de 3 doktora gittim vallahi bugünkü artık ilaca başlayalım dedi, yarın başka bir doktora daha göstereceğim son kez ona göre karar vereceğim, doktorlara da güven olmuyo çünkü en az 2 doktora gitmek lazım bence.
ayyy gülpembe çok heyecanlı olmuştur eminim ki..... hala dinliyor olabilmek te çok hoştur eminim.... bu arada bitti dolaplar bende bittim.... en son davlumbaz a sıktım deterrjanı geldim onu söküp yıkamam falan lazım ama sanırım sadece silmekle yetineceğim..... deterjan kokussuna çok maruz kaldım ya..... ya salon koltuklarına da el atsammı ki yaaa hepsi çıkıp yıkanacak ama erkenmiki daha.... gerçi ben salonumu kullanmıyorum hem çok sehpa vs var dilse çarpacak diye korkum var hemde mobilya siyah günde 2 kere toz alıyordum bir ara bayağı manyağa bağlamıştım.... ay dilse doğduktan sonra çok titiz oldum ben .... önceden de her gün evi süpürür siler toz alırdım kaynanam ne yapıosun ev pislenmez öle kolay kolay derdi pislenio derdim.... şuan 2 çocukla artık hasta olurum heralde.... valla eşime de dedim balkonları da yıkayalım sen gitmeden diye.... psikopata bağladım kızlar.... biri beni durdursun.... ay birşey değil bebeğe bir şey olacak diye de korkuyorum hani....
benim randevularım hep hafta içi ve eşimde yogun calısıyor bi 5 haftalıkken geldi bi de dün zaten önceden diyordum gelmezsen sana demem cinsiyetini baktım dün geldi ögrendi tabi sende kaydet canım bak de burda bebeğin kalp atısı var de eminim ki ozaman aa bende dinliyim der erkek milleti önce istemez ama yapınca hemen atlarlar üstüne
valla bu eşimle gideceğim son kontrolbebeğimi son kez görecek artık gerisi doğumdan sonra olacak rabbimin izniyle.... keşke bizde çeksek yaaa hem anı olurrr gerçi dilse benim niye yok der anlatırım valla senin bu baban utanıyordu kızım derim haha
saol teşkrler elifcim,tabiki git için öyle rahat edicekse başka dr da görsün bi zararı olmaz en azından için rahat eder canm
dilse parçalama kendini yeterr durrr,bende çalıştığım için her pazar kendimi parçalıyorum mutfak dolaplarını ve her yerini her hafta iyicene temizliyorumki birikipte beni daaha çok yormasın diye,akşamlarıda sırtımın ağrısından duramıyorum bütün gün temzlik yapınca,yorma kendini yeteeeer
çok hoşsun dilse gerçekten gülüyorum hoşuma gidiyo şu konuşmaların varya:)))
ayyy gülpembe çok heyecanlı olmuştur eminim ki..... hala dinliyor olabilmek te çok hoştur eminim.... bu arada bitti dolaplar bende bittim.... en son davlumbaz a sıktım deterrjanı geldim onu söküp yıkamam falan lazım ama sanırım sadece silmekle yetineceğim..... deterjan kokussuna çok maruz kaldım ya..... ya salon koltuklarına da el atsammı ki yaaa hepsi çıkıp yıkanacak ama erkenmiki daha.... gerçi ben salonumu kullanmıyorum hem çok sehpa vs var dilse çarpacak diye korkum var hemde mobilya siyah günde 2 kere toz alıyordum bir ara bayağı manyağa bağlamıştım.... ay dilse doğduktan sonra çok titiz oldum ben .... önceden de her gün evi süpürür siler toz alırdım kaynanam ne yapıosun ev pislenmez öle kolay kolay derdi pislenio derdim.... şuan 2 çocukla artık hasta olurum heralde.... valla eşime de dedim balkonları da yıkayalım sen gitmeden diye.... psikopata bağladım kızlar.... biri beni durdursun.... ay birşey değil bebeğe bir şey olacak diye de korkuyorum hani....
bende yarın giderken fotoğraf makinasını götürüp video kaydı yaptırmayı düşünüyorum,geçen sefer unuttum malesef benimde eşim ne alaka ayıp felan dedide dedim sus çekiceksin istiyorum hıııı dedim,peki karıcım dedi :))
dimi davlumbazı da sileyim bitecek... akşama da dünden kalan çorbam var akşamada çipura yapacağım gene ay iyice balıkçı oldum :) ama doyamıyorum koca çipura yı yiyorum hala gözüm eşimnkinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?