2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende resim yükledim, bence herkes yüklesin resimlere bakıca daha net kalıyorsunuz aklımda kızlar, çünkü burada çok kişi var ve kimle konuştuğunu bazen karıştırıyor insan ama resimlerden daha iyi hafızaya kazınıyor....

elifbereket biz arkadas degilmisiz galiba. goremedim fotolarini. yoksa cep ten bakmaya calistigim icin mi goremiyorum.

benim de var ozel saglik sigortam ama dogum limitim 7500 lira. dogum yapacagim hastaneye asla yetmeyecek ama yapacak birsey yok. cepten odeyecegiz ustunu.

arkadaşlık isteği gönderdim anchusa bi bak istersen.

tatlım gözlerine maşallah:) renkli gözlere bayılıyorum yaaa..... benim anne tarafımda gözü ela olan tek benim herkes yeşil mavi :) dilse renkliydi pis oda elaya döndü... diyorum ikinciye belki :52: ama baba kahve gözlü nasıl olacak kahve baskın renkliye

dils ikigündür yine giremedim ben bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.benim bir haftam kaldı ama belki cuma günü giderim beklemem haftayı.

dils ikigündür yine giremedim ben bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.benim bir haftam kaldı ama belki cuma günü giderim beklemem haftayı.
yok nerdeee!!!!!!!!!!!!!!
oldu tatlım oldu :) :) cinsiyeti yokmuş benimkinin :52::52: ya her gelmeyen bana soruyor bu kadar mimlendim ben :52::52:

tatlım gözlerine maşallah:) renkli gözlere bayılıyorum yaaa..... benim anne tarafımda gözü ela olan tek benim herkes yeşil mavi :) dilse renkliydi pis oda elaya döndü... diyorum ikinciye belki :52: ama baba kahve gözlü nasıl olacak kahve baskın renkliye

sağol canım teşekkürler, hiç belli olmaz benim tanıdıklarım var ana baba kahverengi kızları masmavi :))) olmayack şey değil. ben de seviyorum renkli göz inş. bebişimiz de renkli gözlü olur anası gibi :))))

sağol canım teşekkürler, hiç belli olmaz benim tanıdıklarım var ana baba kahverengi kızları masmavi :))) olmayack şey değil. ben de seviyorum renkli göz inş. bebişimiz de renkli gözlü olur anası gibi :))))

ay inşallah renkli gözlü bebekler çok tatlı oluyor :) senin ihtimalin bana göre daha yüksek:16:

masaltuna bugün cezalısın kaldır tek s ayağını :49::49: merak ettim kız seni bir şeymi oldu dye

Back
X