2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım teşekkürler, hiç belli olmaz benim tanıdıklarım var ana baba kahverengi kızları masmavi :))) olmayack şey değil. ben de seviyorum renkli göz inş. bebişimiz de renkli gözlü olur anası gibi :))))

masallah cnm ya gözlerin çok güzel. insallah bebegin göz rengini senden alır

kabus gibi bir hafta olacak benim icin. problemsiz atlatirim insallah. bebegim de etkilenmez.
iyi düşün iyi olsun :) ne güzel doğunca çok gezgin bir bebek olacak öyle düşün... arar ben şurdayım anne arar ben burdayım anne :32:

iyidir bebis. yan gelmis yatiyordur yine....
di mi benim ki öyle yatsın arkadaşları gibi zıplamasın :) benim çocuklar evliy gibi maşallah :27:

evet. rahat olmaya calisiyorum. dogurana kadar devam edecek bu yolculuklar. olumlu olmak lazim.

valla ben dilsede yurt dışı yapmadım uçağa binmedim ama fink atıyordum türkiye de.... bir şeyde olmadı.... sadce aklına olumsuzluk getirme....

herkese iyi geceler kızlar, benim gözlerimi ağrıtıyo bu bilgisayarlar, biraz dinleneyim artık görüşmek üzere hoşçakalın...

annesine benzerse benim bebek durdugu yerde durmaz zaten.
daha ne istiyon dilse ah yan gelse yatsa diyeceksin dogunca. bozma cocugun keyfini.

annesine benzerse benim bebek durdugu yerde durmaz zaten.
daha ne istiyon dilse ah yan gelse yatsa diyeceksin dogunca. bozma cocugun keyfini.

ya görümcem diyordu işte tekmlerden uyutmadı şöyle oynuo böyle oynuo dilsede ben hiçbir şey hissetmedim hatta son ayda bayağı dirseği takıodu karnıma ve sürtüodu fena canım yanıodu o kadar başka bişi yaşamadım istiyorumki bus efer çok hissedeyim ama sanırım ablası gibi olacak benim rahim çok kuralcı galiba oyun yasak :52::52:

Back
X