onumuzdeki hafta salidan cumartesiye ben de giremeyecegim ama soz haber veririm birgun oncesinden.
hahaha pazartesi gireceksin yani sırf benim haberimi almak için değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onumuzdeki hafta salidan cumartesiye ben de giremeyecegim ama soz haber veririm birgun oncesinden.
sağol canım teşekkürler, hiç belli olmaz benim tanıdıklarım var ana baba kahverengi kızları masmavi :))) olmayack şey değil. ben de seviyorum renkli göz inş. bebişimiz de renkli gözlü olur anası gibi :))))
masallah cnm ya gözlerin çok güzel. insallah bebegin göz rengini senden alır
vakit bulursam girip bir cöö deyip cikarim. turkiyede olmayacagim. wireless bulursam girerim.
teşekkür ederim, güzel bajan güzel görürmüş o sizin güzel bakışınız kızlar, hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olacak inşallahhhh.
kabus gibi bir hafta olacak benim icin. problemsiz atlatirim insallah. bebegim de etkilenmez.
iyi düşün iyi olsun :) ne güzel doğunca çok gezgin bir bebek olacak öyle düşün... arar ben şurdayım anne arar ben burdayım annekabus gibi bir hafta olacak benim icin. problemsiz atlatirim insallah. bebegim de etkilenmez.
di mi benim ki öyle yatsın arkadaşları gibi zıplamasın :) benim çocuklar evliy gibi maşallahiyidir bebis. yan gelmis yatiyordur yine....
evet. rahat olmaya calisiyorum. dogurana kadar devam edecek bu yolculuklar. olumlu olmak lazim.
aaaaaaaa ben alinti yapmisim. nasil yaptim acaba cepte?
herkese iyi geceler kızlar, benim gözlerimi ağrıtıyo bu bilgisayarlar, biraz dinleneyim artık görüşmek üzere hoşçakalın...
annesine benzerse benim bebek durdugu yerde durmaz zaten.
daha ne istiyon dilse ah yan gelse yatsa diyeceksin dogunca. bozma cocugun keyfini.