2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tatlım benim gözler gidiyor gidip yatayım bari iyi gecler sana.... yorma güzel gözleini tatlişkom

günaydıııııın herkese ve bebişlerimizeeeeeeeeeee :))) bugün ank. da çok güzel bir gün..kendimi iyi hissediyorum

birazdan hastaneyi arayıp 2li taama sonuçlarımı öğrencem..Allah ın izniyle bişey çıkmmaz inşallahhhh

günaydın
sonuçların güzeldir inş. bizede haber vermeyi unutmaa
bende yarın alıcam ikili sonuçlarımı

Günaydın herkese : ) aynen muhteşem bir hava var burda da insanın içi açılıyor , inşallah hayırlı osnuçlar alırsınız :)

yook nerdeee benimki sırtını dönüp uyuyo hep sen öğrenmişmiydin?

1 hafta önce gittiğimde kemik yapısı ve duruşu erkeği andırıyo ama kesin değil dediler..acaba ne kadar doğrudur bilmiyorum..bizimkide fır dönüp duruyo içerde..ama ben ultrasona girmeden çikolata yemiştim ozaman deli gibi hareket ediyomuş:)))))

ay bana çikolata demeyin bende yedim ama yok bi yüzünü dönmedi sıpa, çikolatayı sevmediğine karar verdim ben de

evet kesinlikle değerlendirmek lazım , bakalımm bugun bizim de kontrolümüz var umarım bir sıkıntı yoktur herşey yolundadır.

evet kesinlikle değerlendirmek lazım , bakalımm bugun bizim de kontrolümüz var umarım bir sıkıntı yoktur herşey yolundadır.

ters birşey yoktur canım merak etme bebişini görürsün inş.
burda herkesin nerdeyse aynı zmanlara denk geliyor ya kontroller falan ben çok heyecanlanıyorum herkesin haberini aldıkça.
Sabırsızlanıyorum bende doktora gitmek için valla zaman geçmek bilmiyo

günaydın arkadaşlar,
bugün bizimde kontrolümüz var Allah kısmet ederse cinsiyetini öğreneceğiz :)
tabi herşey yolundadır umarım :s

çok heyecanlıyım

evet valla zaman geçmek bilmiyor , bu çikolata bende de işe yaramıyor geçen gittiğimde bir parça yemiştim ama yok yani öyle yatıyordu :)

günaydın arkadaşlar,
bugün bizimde kontrolümüz var Allah kısmet ederse cinsiyetini öğreneceğiz :)
tabi herşey yolundadır umarım :s

çok heyecanlıyım

süpeer
benim heyecan da tavan yaptı yinee öğrenip gelin hemen yoksa meraktan duramam valla
inş. öğrenirsiniz cinsiyetini, seni de bekliyoruz doktordan sonraaa

kızlar unnado ya çatlak kremi gelmiş..markası lierac paris..işe yararmı acaba?kullanan varmı içinizde? fiyatıda uygun geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…