Bana da sağlık ocağının doktoru dedi ama ben pekmez içemem. Midem bulanır. tatlı tatlı....Pekmezi demir yaptığı için öneriyorlar. Ama Doktorumun bana verdiği vitaminin içinde demir var bir de ayriyeten demir hapı verdi. O yüzden pekmez içmesemde olur diye düşünüyorum.
kızlar hamilelikten sonra kilo alan oldu mu aranızda?? ben 1,5 kilo almışım
bende hiç içemiyorum aslında ağzıma alınca çıkarmak istiyorum direk, yine de suyla falan iki gündür içiyorum size de bi sorayım dedim.
kızlar hamilelikten sonra kilo alan oldu mu aranızda?? ben 1,5 kilo almışım
bende aynen senin gibiyim canım hiç bir şekilde tatlı yemek istemiyor, pekmezi de içemiyorum şimdilik ama başlamayı planlıyorum,
bu arada bende kilo aldım 2.5 kilo kadar aslında çok yemek yemiyorum ama kabızlık sorunum var ciddi derecede ondan olabilir diye düşünüyorum.
bende aynen senin gibiyim canım hiç bir şekilde tatlı yemek istemiyor, pekmezi de içemiyorum şimdilik ama başlamayı planlıyorum,
bu arada bende kilo aldım 2.5 kilo kadar aslında çok yemek yemiyorum ama kabızlık sorunum var ciddi derecede ondan olabilir diye düşünüyorum.
Ben 2 kilo aldım,beslenmeme çok dikkat ediyorum ama kabızlık sorunum var kilo almamı kontrol edemiyorum :18:
aynen dediğin gibi kuru kayısı , armut elma sıcak su bende çok fazla su içiyorum günde, birde üstüne doktorun verdiği ilacı da içiyorum ona rağmen yok yani düzelmiyor, tam düzeldi diyorum yeniden herşey bozuluyor , bir de kabak yemeğini deneyim severim zaten inş. o işe yarar
Ben 2 kilo aldım,beslenmeme çok dikkat ediyorum ama kabızlık sorunum var kilo almamı kontrol edemiyorum :18:
Seninle aynı durumdaymışız sabah erkenden kalkıp kuru kayısı ve kuru incir yedim üzerine sıcak su içtim ama hala tık yok,üstelik günde 2,5 lt su tüketiyorum.
Kayısı bende de işe yaramadı. Ben de iki günde bir kahvaltımı müsli ile yapmakta buldum çözümü. Ama hazır müslilerden değil.Normal Kepek aldım, ve de yulaf ezmesi.Bunları azar azar bir kaseye koyuyorum içine bir incir kurusu 2 ceviz doğrayıp sütle yiyorum.Çok düzeltti benim tuvalet alışkanlığımı..aynen dediğin gibi kuru kayısı , armut elma sıcak su bende çok fazla su içiyorum günde, birde üstüne doktorun verdiği ilacı da içiyorum ona rağmen yok yani düzelmiyor, tam düzeldi diyorum yeniden herşey bozuluyor , bir de kabak yemeğini deneyim severim zaten inş. o işe yarar
Dayanamayacak gibiysen 1 nefes çek ve söndür ama dayanmaya çalış.Bebeği nikotin nasıl rahatsız edecek onu düşün...Alacağın keyif gidecektir..Kızlar selam herkese...
Geçmişi okuyayım dedim ama başaramadım. Keyifler nasıl? ben dünden beri doyma hissimi yitirdim. Çok fena durumdayım: İşte böyle durumlarda sigara istiyor canım. şimdi içseydim bir tane iştahımı kapatırdı.
=elifbereket;23711830 ben de doğumu acıbademde yapacağım, özel sigortam da var ama ne bileyim şu doktor olayları istediğim gibi olmadı, aslında jasmin hanımdan memnunum, şimdi özel muayenehanesine geçiyor muhtemelen yine onunla devam ederim doğumu da acıbadem de yaparım ama bunda da içime sinmeyen bişi olursa bu sefer kesin acıbademden bi doktor seçeceğim....
acibademin dogum fiyatini aldinizi kizlar? ne kadar?
Yaaa onu bende izliyordum, ne zamandır izlememistim cok bölüm birikti iyi oldu hatırlattıgın birgün oturup tamamını bitireyim. Nisan gibi de Killing baslayacak, Dexter var daha ona gün sayıyorum, sonra homeland var.Bir sürü dizi var izliycek, cok mutlu oldum simdiwalking dead izliyordum. yazık çocuğuma yaa, bıktı yavrum paraçalanan organlar, zombiler görmekten... çocuğuma yazık diyorum ama merak da ediyorum takip ettiğim dizi bırakamıyorum da...Allahtan sezon finali yaptı :) çok iğrenç bir bölümle kapattık. artık doğumdan sonra devam ederim :)))
Kayısı bende de işe yaramadı. Ben de iki günde bir kahvaltımı müsli ile yapmakta buldum çözümü. Ama hazır müslilerden değil.Normal Kepek aldım, ve de yulaf ezmesi.Bunları azar azar bir kaseye koyuyorum içine bir incir kurusu 2 ceviz doğrayıp sütle yiyorum.Çok düzeltti benim tuvalet alışkanlığımı..
Dayanamayacak gibiysen 1 nefes çek ve söndür ama dayanmaya çalış.Bebeği nikotin nasıl rahatsız edecek onu düşün...Alacağın keyif gidecektir..
Anchusa hamile kalmadan önce bu sigortamızı yaptırırken sormustum, ne kadar karsılayacak diye, normal dogum 6500 TL sezeryan 8000 gibi bir rakamdı, kusuratları da olabilir ama bu gecen seneydi mutlaka zam gelmistir cünkü ocak itibariyle muayene ücretlerine bile zam geldi. Benim yaptrıdıgım sigortada dogumu Acıbadem de yaparsan tamamını karsılıyor, ama hamilelik süresince baska bir hastaneden bir kere biler provizyon aldırırsan veya dogumu baska bir yerde yaparsan limit 4500 Tl ye düsüyor. O yüzden forever Acıbadem :)
kızlar bişey sorayım sizlere
bana köyden dut pekmezi geldi hergün bi kaşık iç kan yapar dediler, siz ne biliyorsunuz bu konuda gerekli mi yoksa sadece kilo mu aldırır biraz endişeliyim :18:
Umarım hersey kalbine göre devam eder, hamilelik sürecinde doktor degistirmek cok yıpratıcı oluyormus, yasayanlardan oyle biliyorum.Dogumu Acıbademde yapacaksan belki denk geliriz aynı günlerde :)
Anchusa hamile kalmadan önce bu sigortamızı yaptırırken sormustum, ne kadar karsılayacak diye, normal dogum 6500 TL sezeryan 8000 gibi bir rakamdı, kusuratları da olabilir ama bu gecen seneydi mutlaka zam gelmistir cünkü ocak itibariyle muayene ücretlerine bile zam geldi. Benim yaptrıdıgım sigortada dogumu Acıbadem de yaparsan tamamını karsılıyor, ama hamilelik süresince baska bir hastaneden bir kere biler provizyon aldırırsan veya dogumu baska bir yerde yaparsan limit 4500 Tl ye düsüyor. O yüzden forever Acıbadem :)
Yaaa onu bende izliyordum, ne zamandır izlememistim cok bölüm birikti iyi oldu hatırlattıgın birgün oturup tamamını bitireyim. Nisan gibi de Killing baslayacak, Dexter var daha ona gün sayıyorum, sonra homeland var.Bir sürü dizi var izliycek, cok mutlu oldum simdi
cnm hıcbı zararı yok kılo aldırmaz bebısde sanada kan yapar bende hersabah ac karnına bı kasık uzumpekmezı ıcıyorum testlerımde hıc kansızlık sorunum cıkmadı şükür.
Kızlar sizi eskişehir acıbademe davet ediyorum. Bu nasıl fiyatlar böyle... hayır hepsi aynı olsa insan alışır yadırgamaz da... offff çok şaşırdım. Buradaki acıbadem de normal 1000 tl, ep. sez, 2500, normal sez. 1500 tabi ben sgk çalışan olarak fiyat aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?