2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım desteğin için.

Boşver bak keyfine. Hava güzel. Al kızını çık dışarı. Alışveriş yap, parka git. Otur bir yerde çay iç....Hiç sallama...

anchusa tatlım kendine çok dikkat Et hava değişimi falan olacak mi ? Her türlu önlemi al dikkat Et. :)
Küçük bir valizle gideceğim zaten.Taşıma derdim olmasın.Havaya daha hiç bakmadım ama burası kadar iyi olmaz. Bir de ceket pantolonlarımın içine sığcam mı acaba göbekten. Bu dönemde takım almak istemiyorum bir iki kere giymek için. Dolabımı karıştırmam lazım...

Sen de hoş geldin...

tabiki orası öyle de ışte moralim sıfır ağla ağla bir hal oldum.eşim annem için bir ton laf0etti. Ağır geldi.

Ne olursa olsun annene laf söyletme...Yanlışları da vardır belki ama o senin annen...

Kızlar benim de Türkiyede çok az arkadaşım var..1-2 tane. Onlarla da istanbulun büyüklüğünden ötürü 15 te bir görüşüyoruz.İnşallah çalışmaya başlayınca sosyalleşeceğim yine..

sağol canım desteğin için.

Canım rica ederim, aynı seyleri yasayan baskaları da oldugunu bilince insan biraz daha iyi hissedebiliyor kendini, bunun icin yazdım. Asagı yukarı hepimiz benzer seyleri hissediyoruz..Bazıları cok uysal ve daha töleranslı oluyormus malesef ben o sanslı insanlardan olamadım, bazen terör estiriyorum.Oluyor böyle seyler, "böyle kendimi yıpratarak bebegime zarar veriyorum" diye düsnmek frenliyor sadece beni.

Bizim dee bizim deee ERKEKKKK
ben 245 TL verip 2li yaptırdım dr sonucu görmedi bile
biz tel.den okuduk o da iyi iyi dedi,kızdı bize neden getirmiyosunuz dedi.

hadi canım maşallah sizeeecins. neymiş peki?
Salı günü yolcuyum...Cumartesi dönüyorum..
nereye?bizi bırakmaaaa
maşallah sende ne bulantı ne tiksinme diyenlerdensin aman olmasın zaten
arada bişeyler yaz,kuru kuru okuma bi selam at hiç olmazsa cinsiyet belli mi?
yaa acaba kızlar mı fazla erkekler mi?
Filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

aaa olur mu hiç bizi saymıyomusun?
gel anacım bak yakınız da,,ben buluşmayı çok istiyorum valla
insna hergün yazıştığı kişileri gerçekte de görünce bi hoş oluyor
sen git gel bi buluşma ayarlayalım benim pazartesi günlerim boş,sana da uyarsa takılalım nişantaşında şekerim

Yalnız değilsin ki canım seni çok seven,sensiz asla olamayacak bi miniğin var hatta 2 miniğin.malesef kendimi yalnız hissediyorum bende,ailemle birlikteydim hep hemen hemen malesef 4 aydır görmüyorum hiiiç bilmediğim sıkıcı bi şehirdeyim bebişim olsunda beni bu yalnızlıktan birazcık kurtaracak diyorum.eşim polis tokatta doğu görevini yapıyoruz,evet en güzel doğu dörevi illerindenbiri ama annem ablam olmayınca yanımda hiç gözüme gözükmüyo ki güzelliği,bi ara depresyona bile girmiştim işe gitmek istemiyordum,yataktan çıkmak ölümdü mis gibi işim var ama o bile batıyordu yani.dün komşularım geldi çok iyiler sağolsun biraz insan görünce açıldım dünya varmış dedim.sende sevdiğin insanlar vardır,dost akraba filan onlarla görüş rahatlarsın inşallah canım

Bende aynı dertten muzdaribim, yıllarca deli gibi calıstım, ihtiyaclarımı is hayatı icinde karsılıyormusum ordan besleniyormusum simdiye kadar, bunu anladım. Simdi sudan cıkmıs balık gibiyim..Ne tam anlamıyla ev kadını olabiliyorum, ne de su anki durumdan dolayı tam anlamıyla is kadını.Böyle arafta kalmısım gibi..Ne kadar yalnızmısız ne kadar insana ihtiyac duyuyormusuz meger, bu dönemde en cok bunu hissettim. Birde sunu ögrendim, hamilelik bizim evrimimizin ilk asamalarına kadar dönebildigimiz, o dönemlerden bütün izleri tasıyan olaylardan biriymis, hamile kadınlar seslere asırı duyarlı olur mesela, bu yeni dogan bebegi korumak icinmis.İlk insanlardan kalan birsey, ve en temel korkularımızdan biri de yalnızlık korkusuymus, gruptan ayrılan atalarmızın kolaylıkla av olmasından geliyormus bu korku da..Tabi su an oldukca evrim gecirmis bu korku ama hala hepimiz icin var.

merhaba eylül anneleri bu gün bende doktora gittim ve bebğim kız olucak galiba büyük çoğunluklada kız bebişler var bu sene. herkese hayırlı doğumlar.. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

merhaba eylül anneleri bu gün bende doktora gittim ve bebğim kız olucak galiba büyük çoğunluklada kız bebişler var bu sene. herkese hayırlı ve kolay doğumlar.. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Valla olur... Bir istanbul buluşması yapalım. Hatta çok güzel olur...Nişantaşı bana iki adım..

selam arkadaşlar Rabbim nasip ederse bende eylül annesi olacağım Rabbim sağlıklı mutlu şekilde o güzel beklediğimiz günleri yaşatsın bizlere inşallah

sadece hamileyken değil asıl bebek doğduktan sonra da bu seslere duyarlı olma olayı had safhada oluyor
insan hık mık etse beşiğinin başında alıyor soluğu
ben hala kızımın odasında uyurken nefesini kontrol ederim kendi odamdan,burnu mu tıkalı uykumun arasında dinlerim
mesela o dönsün uyurken ben yorganın hışırtısına uyanırım üstünü mü açtı diye
ne güzel uyurdum önceden ayça olduktan sonra tavşan uykusu gibi çıt çıksa dikilirim ayağa hemen.
Yaa böyele ayy uyumuşum kapıyı duymamışım,tel. duymamışım
bebek ağlamış uyanmamışım diyenlere hem hayret ederim hem de gıpta

selam arkadaşlar Rabbim nasip ederse bende eylül annesi olacağım Rabbim sağlıklı mutlu şekilde o güzel beklediğimiz günleri yaşatsın bizlere inşallah

amin canıım hoşhgeldiiin
nerelerdeydin bu zamana kadar bakiim?

gözünüz aydın ne güzel öğrenmişsiniz cinsiyetini,sağlıkla al kucağına canım kızını.geçen sene oğlan patlaması vardı bence de bu sene kız senesi.bizim de büyük ihtimalle kızımız olacak[/QUOTE]

ewt bu sene çoğunlukla kız bebiş olcak galiba canım artık bide heyacanla karnımın büyümesini bekliyorum çok azcık var büyüklük ilk hamileliğim olduğu için heycanlıyım herşeyi merak ediyorum..

allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

bebeğinin ense kalınlığı 2nin üstünde çıkan varmı?acaba.

tekrardan selamlar herkese,sonunda eve gelebildim açtım bilgisyarı geçmişi okuyordum bir selam yazayım dedim .
bugun baya cinsiyet öğrenen olmuş bebişlerin çoğu kız maşallah : ) hayırlı olsun herkese,

dilsecim sende sıkma canını bende öyleyim bu aralar çok yalnız hissediyorum kendimi kimsem yokmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…