2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben Dün dr umla doğum faslını konuştum tırss tırsss ama kaçışş yok şimdiden söyleyim dedim
epidural normal istiyorum inş. dr umda tamam dedi son 1 ay kala tekrar konuşacağız bu konuyu bakalım anestezi uzmanımızla görüşelim dedi inş. herşey yolunda gider de hepimiz güzel bir avazda doğumlar yaparız

arkadaşlar Allah nasip ederse bizde eylülde dünyaya geleceğiz.Şuan için güveniceğimiz dr aramaktayız ama hala bulamadık.Birbirimize dua edelim meleklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almak için.
canım nerde yaşıyosun nerde oturuyosun onları söylersen herkes belki fikir verebilir sana

Benim oğlişim oluyorr kızlar Allah izin verirsee:))
bugün ciciler aldım yakışıklımaaaa ay çok tatlılarr resim koyailbirsem akşama eklerim

paşa geliyo he ne güzel maşallahinşallah
koy tabi cicilerini görelim bizde,bende artık başlıcam almaya alıyım bende koycam fotolarını

biz daha konusmadık düşünme şimdiden dedi zaten türkiyeden sonra hastene secimi yapmam lazım ziyaret falan ebelerle tanıscam

haydi hayırlı olsun canım, umarım kızını sağlıkla kucağına alırsın...

Karabükde yaşıyorum.İlk haftalar aşırı derece psikolojimi bozdular.Gittiğim doktorlar iş olarak bakıyorlar sadece iki tane can onlara emanet aslında...
şimdiden yardımınız için teşekkürler arkadaşlar

bende bebegime bundan aldım biraz tuhaf geldi bana cunku içi bos arkadaslar bebek onunla yatıyor sende kokunu sürüyorsun oda seni yanında hissediyormus

Eklentiler

• $Adsız.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 31

çook geçmiş olsun, umarım biraz önce geçer...

bende bebegime bundan aldım biraz tuhaf geldi bana cunku içi bos arkadaslar bebek onunla yatıyor sende kokunu sürüyorsun oda seni yanında hissediyormus

dilsenin de vardı beyaz ayısı. Bir gece uyurken göğsüne koy yat. Ertesi gün ona ver benden küçük bir tavsiye

dilsenin de vardı beyaz ayısı. Bir gece uyurken göğsüne koy yat. Ertesi gün ona ver benden küçük bir tavsiye

bizde de beyaz kuzu var arkadasımın bir arkadası koltuk altlarına sürmüş ıyyyyyyyyy bebek der heralde annem ne pis kokuyor evet bende yapıcam cok değişik geldi bana

Slm kızlar ben geldimm
kaç gündür uğrayamıyrdum, sınav sorusu falan hazırla derkennnn
neyse.......

Keyifleriniz nası, bebişleriniz????

Biz iyiyiz maşallah bi boğazım açıldı anlatamammmm
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn diye çığlık atıcam yakında

haydi hayırlı olsun canım, umarım kızını sağlıkla kucağına alırsın...
saol şekerim umarım inşallahh:)hepimiz inşallah

çok hoşmuş bu ya bende böyle bişey alıyım çok mantıklı

kızlar 31 martta ürgüp göreme gezisi varmş sizce
hamileyken gezmek nasıl olur
hayırda diyemiyorum evette :)

cANIM ben Ürgüpte yaşıyormmm
burası çok soğuk ,geliceksen eğer kalın bişeyler al yanına
bide vadi gezisi falan yapılacaksa senin için biraz rahatsu-ız edici olabilir.....

Son düzenleme:
kızlarr doktorunuz detaylı ultrason hakkında bilgi verdi mi? birde tetenoz aşısı hakkında. 1 ay sonra ki randevum 6 nisan 19+3 oluyor ozaman acaba bir hafta daha mı beklyeip gitsemm yada ne biliyim belki detaylı ultrason için özel randevu alınıyodur.. ufff kafam karıştı..

ay neden böle olduk biz bende öle yiyorum

saol şekerim umarım inşallahh:)hepimiz inşallah

çok hoşmuş bu ya bende böyle bişey alıyım çok mantıklı

ilkin cok tuhaf gelmişti ama dilse de önerdi

canım organ kontrolünden bahsediyorsun sanırım ben biraz geç yaptırcam ama yapan doktor da bir sorun olmaz dedi tetenoza karsı benim bagısıklıgım var ama doktor çok büyük bir sorun yasarsan uygularız dedi tetenozu

canım tabloya beni yazdın ama doktor emin değilim dedi belki kız ama bir dahaki ay kesinlesir dedi

bebişine

Benim oğlişim oluyorr kızlar Allah izin verirsee:))
bugün ciciler aldım yakışıklımaaaa ay çok tatlılarr resim koyailbirsem akşama eklerim

Kızlar tebrik ediyrmmm

Allah tamamına erdirsinnnn

bende 3 lü testi yaptırıcam 10 gün içinde dr mutlaka devlet hast.de yaptır çünkü bu konularda daha gerçek sonuç devlette oluyo dedi riske atma devlette yap diye tavsiye edince bende öyle yapıcam napıyım,devlettede testt yaptırmak randevu almak sonuç almak zulüm ama mecbureeen yapcaz artık..sizinde bilginiz olsun dedim

Canım benim haftam seninki ile aynı, bana da sağlık ocağından 5 nisana aşı için gün verdiler. Detaylı ile ilgili benim de bir bilgim yok yarın 3'lü test sonuçlarını alacağım ve bir sonraki görüşmemiz ile detaylı için soracağım. Seni bilgilendirirse sen de bize haber ver...

Canım benimki sadece gelecek at ayrıntılı ultrasonun var dedi..Bende cinsiyetini öğrenmştm bebişimin heyecandan aklıma gelmedi soru sormak ,tamam deyip çıktımmm
Randevu almak için Hastaneyi aradığımda ayrıntılı ultrason için 5 tl aldıklarını söylediler randevuya gerak yokmuş
istersen sende hastaeyi arayıp sor.......
tetenos aşısı içinde sağlık ocağından kendileri arayacaklarmış 18. haftadan sonra arıyrlarmış genelde

19+3 ayrıntılı ultrason için erken değil canımm

Merhaba kızlar, cinsiyet öğrenen çok kişi var aranızda ve çoğu da kız galiba. Ne güzel gelin sayımız artıyor:) Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah. Çatlaklar için krem konusu geçmiş ben de Mustela'nın kremini aldım. Arkadaşım hamileyken kullandığını ve hiç çatlamadığını söyledi. Umarım bende de işe yarar. Bu arada benim karnım fazlasıyla belli olmaya başladı artık hamile olduğumu bilmeyenler bile anlıyorlar. Sabah akşam kremleniyorum şimdilik iyi gibi etkisi uzun sürüyor. Bebek için de Mustela'nın bebek ürünlerini kullanacağım sanırım çünkü çok iyi diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…