canım nerde yaşıyosun nerde oturuyosun onları söylersen herkes belki fikir verebilir sanaarkadaşlar Allah nasip ederse bizde eylülde dünyaya geleceğiz.Şuan için güveniceğimiz dr aramaktayız ama hala bulamadık.Birbirimize dua edelim meleklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almak için.
Benim oğlişim oluyorr kızlar Allah izin verirsee:))
bugün ciciler aldım yakışıklımaaaa ay çok tatlılarr resim koyailbirsem akşama eklerim
Kızlar ben Dün dr umla doğum faslını konuştumtırss tırsss ama kaçışş yok şimdiden söyleyim dedim
epidural normal istiyorum inş. dr umda tamam dedi son 1 ay kala tekrar konuşacağız bu konuyu bakalım anestezi uzmanımızla görüşelim dedi inş. herşey yolunda gider de hepimiz güzel bir avazda doğumlar yaparız
kızlaaaar biz geldikk, çok mutluyum ben ya cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızımız olucakmış:))%99 kız dedi %1 lik payı her zaman bırakırız dedi dr teyze:)zaten hep dua ettim allahım sağlıklı olsunda inş.kızdır die gönlümden geçen oldu kokoşum geliyo:)
Merhaba kızlar;
Ben çok fenayım işten izin aldım şimdi eve geldim, midem çok kötü çünkü
Pazartesi den beri oyleydi idare ediyordum ama bugün dayanamadim, izin istemek zorunda kaldım...
Midem çooooooook yanıyor bu da bulantı yapıyor, denenecek herşeyi denedim ama geçmiyor, şurup bile geçirmedi, nolcak bilmiyorum
bende bebegime bundan aldım biraz tuhaf geldi bana cunku içi bos arkadaslar bebek onunla yatıyor sende kokunu sürüyorsun oda seni yanında hissediyormus
dilsenin de vardı beyaz ayısı. Bir gece uyurken göğsüne koy yat. Ertesi gün ona ver benden küçük bir tavsiye
saol şekerim umarım inşallahh:)hepimiz inşallahhaydi hayırlı olsun canım, umarım kızını sağlıkla kucağına alırsın...
bende bebegime bundan aldım biraz tuhaf geldi bana cunku içi bos arkadaslar bebek onunla yatıyor sende kokunu sürüyorsun oda seni yanında hissediyormus
kızlar 31 martta ürgüp göreme gezisi varmş sizce
hamileyken gezmek nasıl olur
hayırda diyemiyorum evette :)
Slm kızlar ben geldimm
kaç gündür uğrayamıyrdum, sınav sorusu falan hazırla derkennnn
neyse.......
Keyifleriniz nası, bebişleriniz????
Biz iyiyiz maşallah bi boğazım açıldı anlatamammmm
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn diye çığlık atıcam yakında
saol şekerim umarım inşallahh:)hepimiz inşallah
çok hoşmuş bu ya bende böyle bişey alıyım çok mantıklı
kızlarr doktorunuz detaylı ultrason hakkında bilgi verdi mi? birde tetenoz aşısı hakkında. 1 ay sonra ki randevum 6 nisan 19+3 oluyor ozaman acaba bir hafta daha mı beklyeip gitsemm yada ne biliyim belki detaylı ultrason için özel randevu alınıyodur.. ufff kafam karıştı..
canım tabloya beni yazdın ama doktor emin değilim dedi belki kız ama bir dahaki ay kesinlesir dedi
bebişine
Benim oğlişim oluyorr kızlar Allah izin verirsee:))
bugün ciciler aldım yakışıklımaaaa ay çok tatlılarr resim koyailbirsem akşama eklerim
kızlaaaar biz geldikk, çok mutluyum ben ya cinsiyetini öğrendim bebeğimin kızımız olucakmış:))%99 kız dedi %1 lik payı her zaman bırakırız dedi dr teyze:)zaten hep dua ettim allahım sağlıklı olsunda inş.kızdır die gönlümden geçen oldu kokoşum geliyo:)
kızlarr doktorunuz detaylı ultrason hakkında bilgi verdi mi? birde tetenoz aşısı hakkında. 1 ay sonra ki randevum 6 nisan 19+3 oluyor ozaman acaba bir hafta daha mı beklyeip gitsemm yada ne biliyim belki detaylı ultrason için özel randevu alınıyodur.. ufff kafam karıştı..
ayy ne güzel maaşallah çok sevindim senin adına ya..bundan önce ne zaman göstermişti cinsiyetini?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?