2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyimiş çok şükür:nazar:herşey yolunda bari oh sevindim bari cinsiyetide öğrenseydiniz neyse az daha sabır beklemek zor oluyo ama yapıcak bişey yok:(
bizde gittik fün dr a kızımız olucağını öğrendik:)):46: deli gibi mutluyum:) herşey yolunda çok şükür,biz 3 lü yapıcaz başka dr a başladım çünkü,eskisinede gittim aynı gün yani dün iki dr gezdik eskisi tahmin bile edemedibaşta sonradan zooorla kz gibi dedi dilinin dişinin arasında yenisi bakar bakmaz kız dedi ilginç demi

:))))) :52: ahhahahaa pekiii:) o zaman ben bu resmi değiştiriym bebeim:)öle kötü bi imaj veriyosa incelemedikçe hemen hareketli bi hamile yapıyım bende:))

benim de doktordan kaynaklı snaırım ... olsun ya iyi olsun da....

çok sevindim canım kızına. kız evlat rahmettir. prenses geliyor :))

merhabalar ben bir şey sormak istiyorum.İkili testim güzel çıktı risk yok çok şükür.İkili iyi çıksa da doktorlar üçlü teste gerek duyuyorlar mı?ben 15. haftadayım.hafta olarak önde olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.doktorunuz ne söylüyor?

merhabalar ben bir şey sormak istiyorum.İkili testim güzel çıktı risk yok çok şükür.İkili iyi çıksa da doktorlar üçlü teste gerek duyuyorlar mı?ben 15. haftadayım.hafta olarak önde olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.doktorunuz ne söylüyor?

canım, oktora göre değişiyor o. benim doktor 2li iyiyse 3lü istemiyor. ayrıntılı ultrason istiyor.

bazı doktor 2li 3lü 4lü hepsini istiyor.

bazısı da 2li bile istemiyor.

doktorunun görüşüne bağlı. gene de 3lü istemiyorsan söyle doktoruna ve yaptırma.

saolsn cnm.yok 15 nısanda randevm acaba ılac ıcmeden baska turlu gecmezmi ya

umarım bir an önce düzelirsin. Benim de bulantılarım bitmedi. Ama bulantımı kesen tek şey yemek yemek.. O yüzden paso yiyorum..iştahım olmasa da yanımda hep bir tabak yemek....

ıns cnm bulantım azalıo ama dunku ılac mahvettı benı gozaltlarım sıstı hep bıde goz kapaklarımda kırmızı noktalar olustu bugunde sol gozumun altında morarma oldu dr.aradım ama ulaşamdım ıns gecr :(((

günaydın kızlar kalktım ama canım hiç bişey istemiyor 1 elma yedim benim dr 16 haftada 3 lü test yapıcaz dedi

Canım benimki sadece gelecek at ayrıntılı ultrasonun var dedi..Bende cinsiyetini öğrenmştm bebişimin heyecandan aklıma gelmedi soru sormak ,tamam deyip çıktımmm
Randevu almak için Hastaneyi aradığımda ayrıntılı ultrason için 5 tl aldıklarını söylediler randevuya gerak yokmuş
istersen sende hastaeyi arayıp sor.......
tetenos aşısı içinde sağlık ocağından kendileri arayacaklarmış 18. haftadan sonra arıyrlarmış genelde

19+3 ayrıntılı ultrason için erken değil canımm

cnmmmmm nasilsinnnnnnn yavrummm bebisimiz nasilllllll

ya kızlar bişey soracağım, dün doktora kontorle gittiğimde sende polikistik over sendromu var hamile kalman bile büyük şans , kilona çok dikkat et 1 ayda 10 kilo bile alabilrsin diyerek çok moralimi bozdu , bugune kadar benhiç bir sorun yaşamadım ne adet düzensizliği ne kilo fazlalığı anlamadım ki ben bu polikistik over nerden çıktı :( böyle bişey yaşayan kimse var mı aramızda ?

ooo ne kadar güzel afiyet olsun , sana ve bebişine yarasın :)

Bana yaramasın da bebişime yarasın. Haşlanmış yumurta pek sevmem, ama onun yüzünden haftada 2-3 kere yemeye çalışıyorum...
Pko nun önceden teşhis edilmemesi enteresan. Bir arkadaşımda var. Adet olamıyor pko yüzünden. Sürekli doğum kontrol hapı kullanıyor düzene sokmak için..

merhaba kızlarrrrrrr oğlişimle bir bakalımmm dedik :) napıyorsunuz bakalımmmmmm herşey yolundadır inş.

ya kızlar bişey soracağım, dün doktora kontorle gittiğimde sende polikistik over sendromu var hamile kalman bile büyük şans , kilona çok dikkat et 1 ayda 10 kilo bile alabilrsin diyerek çok moralimi bozdu , bugune kadar benhiç bir sorun yaşamadım ne adet düzensizliği ne kilo fazlalığı anlamadım ki ben bu polikistik over nerden çıktı :( böyle bişey yaşayan kimse var mı aramızda ?

nasıl yani? pko lu imişsin ama dün mü öğrendin? bene pko yok tam ayrıntılı bilmiyorum ama bir araştır istersen.

Bana yaramasın da bebişime yarasın. Haşlanmış yumurta pek sevmem, ama onun yüzünden haftada 2-3 kere yemeye çalışıyorum...
Pko nun önceden teşhis edilmemesi enteresan. Bir arkadaşımda var. Adet olamıyor pko yüzünden. Sürekli doğum kontrol hapı kullanıyor düzene sokmak için..

daha önceden var diyordu ama hani ben internetten baktım bende hiç bir belirtisi yoktu Allaha şükür çok da rahat hamile kaldım , yani o yüzden anlıyamadım ki bende ama saolsun çook moralimi bozdu dün.

Back
X