Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Ya ikizi daha çok eşim istiyor ben no yani😅
Ben sabrederim sıkıntı yok ikinci gebelik beklemek çok daha mantıklı olacak. Hafta sonu tatile gideceğim takibiini yapmak zor olacak
😅 Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalım 😍

Benim geçen gün oldu, o gün nöbetçiydim çok yorulmuşum tansiyonum düştü sanırım baya titreme falan geldi inanır mısınız elektrikli soba açtım yaz gününde🫣 ama çarpıntı yoktu aksine nabzım düşüktü
bende titreme oluyor yorganla örtünüyorum ama araştırdım progestan yan etkisi özellikle vajinalde. Siz de progestan kullanıyor musunuz? Ortak bir sebep bulmaya çalışıyorum :)

Yaa prilam kullandınız mı siz bu prizin prilamdan daha mı kuvvetli? Ay iştah açsa keşke yemek yemeği özledimmmm🤗
prilam hiç kullanmadım ben bu bana çok iyi geldi gerçekten ama kimisine de yetmemiş bilemiyorum hangisi daha güçlü araştırmak lazım aslında

Ssvd düşünen var mı? Bir de özellerde doğum fiyatları arşa çıkmış
Benim 3. Gebeliğim ilki sezeryan oldu 2. Ssvd oldu nasipse bunuda ss2vd istiyorum ama buna rağmen hala karsı cıkan drlar varmış daha 7+3 günlük bende şimdiden arastırmaya başladım ilk ssvd mi zeynep kamilde yapmiştim ama orası bana cok uzak ben avrupa yakasında oturuyorum

Bende de durum ayni.agzimda pas tadi var.ilk hamileliktede bulantiliydim.bundada kaderimde bulanti varmis...yudum yudum ic.minik minik ye...ve gaz yapan seylerden uzak dur.
Yudum yudum içiyorum ama gün içinde kesinlikle 1 litre içemiyorum bu sıcaklarda. O beni çok üzüyor nerde okusam en az 2-3 litre için deniyor ama o kadar içmeme imkan yok yani kendimi zorlaya zorlaya içiyorum

Merhabalar. Yeni üye oldum pek bilgim yok buralardan😃 ama 2026 mart atı anneleri diye bi grup varsa bende dahil olmak isterim nasipse 15 mart gözüküyor doğumum. 3. Gebeliğim ama her 3 gebelimte cok farklı idi 1. Mide yanması ve -6 kilo ile decam etti 2. Mide ağrısı ve yanma -9 ile bu ise mide ağrısı ama yok öyle ağrı diyorum kramplar giriyor suan -3kilodatım 7+3 haftalık daha sizler mide ağrısı cektiniz mi bu gebelik başlarda cok iyi hafif bulantı vardı ama geçen perşembe ağrı ve kusma başladı ani ertesi gğn hiç bişeyim yokty acile gittim gece serum takıldı pazar günü gözlerim kanlandı nırmal dendi şimdi iyi bi dr bulmaya çalısıyorum

Banada 2 3 gündür böyle gece 22.00 23.00 gibi aniden bi mide kazıntısı gibi hafif bulantı geliyo; hemen o an bisey yemem lazım bi tuhaf oluyor

çok teşekkür ederim canım sabahtan beri ağlıyorum 🥹 akıntım da olunca hafif regl ağrısı gibi ağrımda var korkuyorum
Ay hayır ağlama lütfen iyi düşün .
Kahverengi akıntı oluyormuş gebelikte , zaten bat tarihinde geçmiştir diye tahmin ediyorum. Hiç sıkma canını bol bol dua et bebişin için

Ben shaker makinesine karpuz soğuk su bir yaprak da nane ekliyorum, bızlatıyorum sonra da buz koyup tüketiyorum güzel geliyor çok şekerli de olmuyor ekstra su koyduğum için
ayy harika fikir bunu kullanırım :) ama doktorum gaz yaptığı için son muayenede bu ara karpuz tüketme dedi :( sorarım haftaya gittiğimde, ona göre yaparım teşekkürlerrr

Ben dün dışarda çok bunalmıştım. Ev yapımı limonata satan bir yer vardı. Girdim içtim o kadar iyi geldi ki 🙈 tabi vazgecilmezim soğuk tuzlu ayran. Hatta tuzlu her şey. Tuzlu krakerle aşk yaşıyorum. Soğuk tuzlu salatalık ve tabi soğuk su 😊

Tansiyonunu bu sıra da muhakkak bak canım. Çarpıntım benim de ara ara oluyordu normal zamanlarımda da gebeliğimin son haftalarında çok sıklaşmışti. Bu aralar iyiyim çarpıntım yok ama tansiyonum düşüyor ara ara. Sen de bakıp doktoruna söylersen daha iyi olur. Kötü bir şey yoktur ama. Anemide bile çarpıntı olabiliyor
ayran dünya üzerinde en sevdiğim içecek ama her yerde bulamayabiliyorum :D bazen ben de limonata içiyorumm

Bir şey sorabilir miyim kalp çarpıntısı normal mi yani gün içinde 2 kez falan oluyor hızlı hızlı çarpıyor sonra elim ayağım titriyor bayılacakmışım gibi oluyorum aranızda böyle olanlar var mı ?
Normal mi bilmiyorum ama iki gündür benimde öyle o ara tansiyonuma bakıyorum büyüğü 14 küçüğü 8 oluyor nabizda 130 140 oluyor yarın doktor kontrolüm var o zaman soracağım

Merhabalar. Yeni üye oldum pek bilgim yok buralardan😃 ama 2026 mart atı anneleri diye bi grup varsa bende dahil olmak isterim nasipse 15 mart gözüküyor doğumum. 3. Gebeliğim ama her 3 gebelimte cok farklı idi 1. Mide yanması ve -6 kilo ile decam etti 2. Mide ağrısı ve yanma -9 ile bu ise mide ağrısı ama yok öyle ağrı diyorum kramplar giriyor suan -3kilodatım 7+3 haftalık daha sizler mide ağrısı cektiniz mi bu gebelik başlarda cok iyi hafif bulantı vardı ama geçen perşembe ağrı ve kusma başladı ani ertesi gğn hiç bişeyim yokty acile gittim gece serum takıldı pazar günü gözlerim kanlandı nırmal dendi şimdi iyi bi dr bulmaya çalısıyorum
Öncelikle hayırlı olsun🧿 benimde yanma oluyor ama sonra geçiyor.

Normal mi bilmiyorum ama iki gündür benimde öyle o ara tansiyonuma bakıyorum büyüğü 14 küçüğü 8 oluyor nabizda 130 140 oluyor yarın doktor kontrolüm var o zaman soracağım
Sorunca yazar mısınız ben de acile gideceğim iğnem var hem de tansiyonuma baktırırım doktor randevum haftaya

kızlar ya bu sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak ne içiyorsunuz evde ya da dışarda? ben çok zorlanıyorum önceden olsa sürekli soğuk kahve içerdim ama kahve de içemiyorum tabii. e meyve suları içindeki bitkiye göre dikkat etmek gerekiyor napcam bilmiyorum sürekli su ve ayran içmekten yoruldum :D
Churchill (soda, sıkma limon, tuzunu da yanına istiyorum yavaş yavaş ekliyorum) hem ekşi, hem tuzlu, hem ferahlatıcı😋😋 genelde evde içiyorum ama dışarısı için de çok iyi alternatif oldu😋

Son düzenleme:
Back
X