2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende Cok merak ediyorum su ayrıntılı ultrasonu Pazartesi bir doktorumu arayıp sorayım ne zaman yapicaz diye ? Birde bana 15 gun sonra seker yüklemesi yapacaklar potansiyel görüyor herhalde :))

3lü de mi yaptırdın?ben sadece ikili yaptırdım.acaba 3 lü de yaptırsam mı diye düşünüyorum,sen neden yaptırdın?bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi?

benim 2li sonucum gayet güzeldi aslında ama ben bir devlet hastanesine girişim olsun diye rutin olarak gittim doktor yapalım dedi yaptık. Yani olması gerekli diye birsey soylemediler. Bebegin cinsiyetini sordum daha erken 20. Haftada dedi doktor. özeldeki doktorum da malesef bebegim bacaklarını acmadıgı icin göremedi. Sanırım ayrıntılıda belli olacak. Cok merak ediyordum ama artık merak etmiyorum hayırlısı neyse o olsun

Bende Cok merak ediyorum su ayrıntılı ultrasonu Pazartesi bir doktorumu arayıp sorayım ne zaman yapicaz diye ? Birde bana 15 gun sonra seker yüklemesi yapacaklar potansiyel görüyor herhalde :))

Allah Allah ya şeker yüklemesi 5. ay civarı yapılmıyor muydu?

bende cok merak ediyorum su ayrıntılı ultrasonu pazartesi bir doktorumu arayıp sorayım ne zaman yapicaz diye ? Birde bana 15 gun sonra seker yüklemesi yapacaklar potansiyel görüyor herhalde :))

bana da erken yapılacak seker yüklemesi ani baş dönmelerim var ve ben de reaktif hipoglisemi oldugu icin 20. Haftada yapılacak

Allah Allah ya şeker yüklemesi 5. ay civarı yapılmıyor muydu?

Evet normalde 24. Haftada falan ama ailemde seker rahatsızlığı var sagolsun benim doktorda babamin arkadaşı o yüzden sende kesin hamilelikte seker çıkacak biran önce bakalım dediğinden dolayı önce bakacakmış umarım yanılıyordur (

Muhabbet guzel ama yarın yine esimin işi var saat 7 de kalkacağız kendinize iyi bakın iyi geceler

offf şu bebişleri kucağımıza alalım valla tahlil, şeker,acı,kötek ne varsa razıyım Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

öyle deme ya bizim saglıgımızda bebeklerimiz icin cok önemli. Sonucta bizde cıkan bir rahatsızlıgı onlara tasıyor olabilirizde allah korusun

Kızlar haftalarımız hatta günlerimiz neredeyse aynı.Sizde de arada kasıklarda batma oluyor mu?Benim 10. haftadan sonra pek yoktu ama bu günlerde yine arada oluyor gibi

günaydın canım benim kaynanada seninki gibi valla beşim eşim askerde arada gelir yanıma kalmaya 1 hafta kalır bazen çocuk bakıyor bir evde iş çıkışı arıyor beni ne pişirdin sobayı yaktınmı diye çevrsindekilere de ben gelinimin yanına gidiyorum ona bakıcam diyor ama sorsalar önüne yemegi ben hazırlıyorum yemegini yer yatar bende takmamaya çalışıyorum sinirlensem bebeğim etkilenecek eşimde boşver takma diyor allahdan ben biraz dobrayım bana ters bişey dediginde gerekli cevabı veririm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…