doktor bana 18. Hafta dedi ben eşimin vardiyesinden dolayı 19. Haftaya gün aldım.
22 gec olur o zaman. Neyse p.tesi kendi doktoruma da danısırım :)
bana söylenen 18-24 arası yaptırılması gerekliymiş.24 ten sonrası geç olurmuş diye duydum.tabi sen yine de doktoruna sor bence de.
tsk ederim. P.tesi 3lü sonucunu alınca sorarım
3lü de mi yaptırdın?ben sadece ikili yaptırdım.acaba 3 lü de yaptırsam mı diye düşünüyorum,sen neden yaptırdın?bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi?
Bende Cok merak ediyorum su ayrıntılı ultrasonu Pazartesi bir doktorumu arayıp sorayım ne zaman yapicaz diye ? Birde bana 15 gun sonra seker yüklemesi yapacaklar potansiyel görüyor herhalde :))
bende cok merak ediyorum su ayrıntılı ultrasonu pazartesi bir doktorumu arayıp sorayım ne zaman yapicaz diye ? Birde bana 15 gun sonra seker yüklemesi yapacaklar potansiyel görüyor herhalde :))
allah allah ya şeker yüklemesi 5. Ay civarı yapılmıyor muydu?
Allah Allah ya şeker yüklemesi 5. ay civarı yapılmıyor muydu?
bana da erken yapılacak seker yüklemesi ani baş dönmelerim var ve ben de reaktif hipoglisemi oldugu icin 20. Haftada yapılacak
normali 24. Hafta ama doktor gerekli görürse erken yapabiliyor
Muhabbet guzel ama yarın yine esimin işi var saat 7 de kalkacağızkendinize iyi bakın iyi geceler
offf şu bebişleri kucağımıza alalım valla tahlil, şeker,acı,kötek ne varsa razıyımAllah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bende cıkıyorum öpüldünüz
benim kayınvaldem sıkıntılı bir dönem icin hiç iyi degil. Cünkü sürekli aglamaya müsaittir gülmekten eğlenmekten asla keyif almaz. Gülen insanlara şaşkınlıkla bakar bunların hiç mi derdi yok diye. O yüzden yanında fenalık geciriyorum ben. Bütün düzen alt üst oluyor. Bütün gün stv de aile mahkemesi izleyip onları gercek sanıp aglamaya meyilli. öyle ben kalkıyım bi ise yarıyım yemek yapıyım olayı pek yok. Ama bunların hepsi bir yana kayınbabam vefat ettiği icin yalnız kalmayı da sevmediginden seneye bütün kış kesin bende biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?