2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

üf gün agırır agırmaz gözlerimi açıyorum ben de.Deli gibi aç oluyorum.Yazık eşim de ben kalktım diye uyanıyor.Özledim şöyle 11 ler kadar uyumayıı

günaydın anneler ve yavruları nasılsınız bizde erkenciyiz ve aç olarak uyanıyoruz

kelebek03 rahat gidebildinmi bir sorunun yoktur umarım

kızlar sizlerin bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ya bişey soracam doktor hamileliğinizin ilk haftalarında ultrasyon aletini karnınızın sağndamı solundamı gezdiriyodu ve buna göre cinsiyetleri ne oldu rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin şimdiden teşekkürler

Sevgili Cansude, ultrason aletinin sağ ya da solda gezdirilmesi bebeğinin cinsiyetini belirlemez ki, bebeğin cinsiyetini erkekten gelen kromozonlar belirler. Ama merakını giderecekse ben nerdeyse 13. haftaya kadar hep alttan baktırdım daha iyi görebildiğim için benim tercihimdi ve erkek bebek bekliyorum:)

Son düzenleme:
canım benim seni anlıyorum yaşayacaklarını da aşağı yukarı tahmin edşyorum sadece sana tek söyleyebileceğim sana ne derse ne yaparsa yapsınm kendini sıkıntıya sokma.... ya git yüzüne dan dan söyle anne böyle böyle rahatsız oluyorum de.... ve bebeğine konsantre ol.... en ufak stresin bile ona yansıyacak göreceksin ne zaman ağlayarak sinirle emzirsen bebeğinin huyunda değişim göreceksin..... hiçbir şey bebeğinden senden değerli değil sakın unutma tatlım

böyle bir cinsiyet tayini yok tatlım.....

unnado da lierac krem 40 lira kızlar :) ve organik giyim var...... ayrıca çok güzel oda aydınlatmalar var çok güzel modeler var

Yarım saat önce bir kase sütlü cornflakes yedim kahvaltıya kadar mide bulantımı geçirsin diye. (Geç kalkıyorum genelde) Eşim kahvaltı hazırlıyordu mutfaktan gelen yumurta kokusu midemi bulandırdı ve yediklerimi çıkardım. Benim gibi bu haftasında olup hala zaman zaman midesi bulanan ya da kusan var mı merak ediyorum..

ben hala kusuyorum ve bulantı yaşıyorum.... ben anneanneme benzemişim o 4 çocuğunda 9 ay kusmuş yerlerde sürünmüş..... kızımda doğumdan önceki gece klozet başındaydım sanırım gene öyle olacak....

Rahatladım:) Doktor sürekli artık bulanmayacak diyince ben de mi bir anormallik var acaba diyorum. Ben yurtdışında yaşıyorum yaklaşık 1 yıldır iş dolayısyla, ailem ve yakınlarım çok uzakta. Burası çok iyi geldi, sen de çok iyi geldin dilse :) tecrübeli bi anne olduğun için sana çok ihtiyacımız var, ilk hamilelikler sanırım hep benim gibi her anı ayrı bir soru işareti..

bilmezmiyim ben de neler yaşadım kızımda..... daha hamilelik doğum lohusalık atlattım tam oh diyecektim hamile olduğumu öğrendim..... şu cümleyi kurdum ben ya " aman dilseye kardeş falan istemiyorum evmizdek taht ona ait hep öyle kalsın, valla çekemem bir uykusuzluk problemi şu bu " bu cümleyi kurduğum an ya hamile kaldım ya kalmak üzereydim ne ilginç di mi ama hayırlısı böyleymiş alıştım artık bebekime gerçi kızımdaki gibi öyle saçma heveslerim yok.... gidip alışveriş yapmak ay hadi görelim diyip usg ye girmek gün saymak vs.... aman şuram ağrıdı aman böyle oldu..... o kadar rahatki kafam.... ama böylede tadı çıkmıyor bazen hamile olduğumu unututyorum.... elimden geldiği kadar hepinize yardımcı olmak isterim çok araştıran okuyan anneyim.... bakalım bu sefer neler bekliyor beni....

turamitttttttttttttttt hoşgeldin ay bugün kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkk herkes kocişi ile pazar keyfinde bizde yarın yapacağız o keyfi....

iyiyiz canım teşekkürler sen ve bebiş nasılsınız

iyiyiz dilsem sağol canım... ama bugün göbüş hiç yok... nere gitti bu çocuk.

ben 2gün önce demir, magnezyum, c vitamini ve decavit e başladım. daha önce aşırı gaz ve tuvaet zorluğu olurdu. kısmen daha iyi şimdi. sanırım bebek sandığım şey şişkinlikti. ya demir ya magnezyum bağırsak hareketleimi düzenledi ama hangisi emin değilim.

ay o şişlik bir kaç gündür bende de var artık bebek mi değil mi bilmiyorum ?? ay benim acil şöyle rahat bir ayakkabı almam lazım.... benim herşey topuklu babetler var ama hamilelikte topuklu kadar riskli giymek..... püfff ya...........

ayrıca o içtiğin vitaminler bebişine yarasın.... ay kız çok heyecanlıyım yarın bebekimle buluşacağız..... bu aralar kendini hissetttiriyor hemde net acaba gaz mı diyordum ama bi iki seferdir o olduğundan emin oldum... ama uzun bir aradan sonra göreceğim yavrumu.....

spor ayakkabı giy. inan çok rahat edersin... ben çıkıyom şimdilik canım. öpüyorum seni de dilseyi de bebişi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…