2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sanki direk 3lü istiycekmiş gibi geliyo bana,onda ultrasona giriyo muyuz,kan testi sonuçları ile yaşa falan bakıyolar diye biliyorum ben,acaba heyt ulan diyip ultrason odasına dalsam mı ki

sanki direk 3lü istiycekmiş gibi geliyo bana,onda ultrasona giriyo muyuz,kan testi sonuçları ile yaşa falan bakıyolar diye biliyorum ben,acaba heyt ulan diyip ultrason odasına dalsam mı ki

Hmmmmmmm
Evet cnımm kan testi + ultrason oluyor 3 lü dedeee

Valla olamadıııı dal gitsinnnnnnn
napalım özledim bebişimiiiii dersinnnn

inşallah sağlikli sonuçlar alırız......ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyi inceleniyor canım.
Kalbinden tut beynine ve tüm organlarına kadar.....bizim doktor cd veriyormuş.....bol bol görücez inşallah bu sefer....resimleri cd halinde veriyormuş......sizinkilerde verir diye düşünüyorum.
Biraz tuzlu bizim prof. 350 Lira dediler telefonda.......baya uygunmuş dedim içimden

benden doktorum 3'lü tarama testi istemedi ama
2'li testin sorunsuz çıktığı için ben 3'lüye gerek duymuyorum dedi neden ki acaba?

Canım ben şöyle duymuştum bazı dr. sadece 2li yapıyrmuş ,bazıları sadece3lü bazılarıda her 2sinide istiyrmuşşş
bende 2lide güzel çıkmıştı 3lüyüde istediiii

2'li testin sorunsuz çıktığı için ben 3'lüye gerek duymuyorum dedi neden ki acaba?

genelde öyle diyolar aslında,ama ben şehirdışına çıkmıştım,ense kalınlığını ölçtüremedim,doktorum başka hastaneninkini kabul etmem dedi,ikili testi de kıl payı kaçırmış oldum,sanırım o yüzden doktor da direk 3lü yapalım diye düşündü,eğer ense kalınlığı normal çıksaydı 2li 3lü bunları yaptırmıycaktık biz,aslında şimdi de gerek görmüyorum ama zaten gidebileceğim doktor sınırlı,iyi geçinmek lazım,doğumu o yaptırcak sonuçta

çoğu doktor öyle canım, genelde 2 li iyise sorun olmuyor. Bizim doktor yaptı ama geçen hafta, bu hafta ararlar beni sonucu bildirmek için.....doktora göre değişiyor.....ama çoğu doktor gerek duymuyor......

Canım ben özel hastaneye gidiyrm
bugün sordum ayrıntılı ultrason için ekstra bi ücret ödiycekmiyz dieee 5tl dediler şaşrdmmm bendeeee,,,,,
ama cd falan verceklerini zannetmyrmmmmm

Dış görünüşü sağlıklıymış,umarım iç organlarındada bi problem yokturda sağlıklı olrak kucağımıza alırzzzzzz

Kızlar dün güzel havanın azizliyine uğradım. Babet giydim birde üstümdeki de inceydi, akşama doğru hava serinleyince birde iki dondurmadan sonra boğazlarım yutkununca acıyor :2:
Bu Strep Dops Pastilden aldım bir tane sabah.....Almamda bir sakinca görmedim ama yinede size bir danışayım dedim.....

ayyy ne güzel yaaa bende istiyorum cd bananee bananeee
maşallah baya uygunmuş benim ikili teste 250 ayriyetten ödemeiştim detaylı ultrasona da kesin 350 isterler bendende ben 6 nisanda gşdşnce sorayım bir cd veriyolar mı o kadar paraya onu versinler bareee

17. haftamdayım. 10 Yaşımda bir oğlum vardı. Geçen çarşamba kontrolüme gittiğimde bir oğlum daha olacağını öğrendim. 2li test yaptırmıştım drum benim için yeterli dedi ama ben 4lü de yapalım deyince sen istiyorsan yapalım dedi. Bakalım bugün onun sonuçlarınıda alacam. İnşallah her şey temiz çıkar. Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

2 li teste 250 tl ne kadar pahalı bir ücret. Ben memurum gerçi ama özel hastanede 2 li teste 60 tl, yeni yaptırdığım 4lü testede 65 tl ödedim, baya indirim yaptılar memurum deyince. Ayrıca artık doktorlar 4 lü test çıktıktan sonra 3 li geçerliliğini yitirdi gibi diyolar. En iyisi 2li testmiş güvenilirlik açısından...

Canım geçmiş olsunnnnn
Ballı süt falan iç boğazların için doğal yolla iyileşmeye çalış canımmm

Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.

Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.

canım geçmiş olsunnnn
umarım önemli bişey değilidr
havalar birden ısındı bizde haliyle uyum sağlayamadık belki üşütmüşsündürrr
iiii haberlerle dönersin inşallahhh

canım geçmiş olsunnnn
umarım önemli bişey değilidr
havalar birden ısındı bizde haliyle uyum sağlayamadık belki üşütmüşsündürrr
iiii haberlerle dönersin inşallahhh

Bana da öyle geliyor. Üşütmüş olabilirim. Ama doktor da hemen gel deyince korktum işte :) 12 de dersten çıkıcam ondan sonra gidicem. Size haber veriririm dönüşte

inş.bişey yoktur filiz( hayırlı haberlerini bekliyoruz..hepimizde ağrılar oluyo ama çok şiddetli diyosun korkma inş.herşey yolundadr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…