AYYYYY canım yaaaaa, bayada olmuş annesiiiii
özlersin tabiiiii
eminim gördüğünde diyceksin kiiii aaaaaaaaaa bu benim bebeğim mi????
bu benim karnımda mı şimdiiiii???
zaten 2 li testin var canım tabi yaptırcaksan onda görebilirsinnnn
sanki direk 3lü istiycekmiş gibi geliyo bana,onda ultrasona giriyo muyuz,kan testi sonuçları ile yaşa falan bakıyolar diye biliyorum ben,acaba heyt ulan diyip ultrason odasına dalsam mı ki
Hmmmmmmm
Evet cnımm kan testi + ultrason oluyor 3 lü dedeee
Valla olamadıııı dal gitsinnnnnnn
napalım özledim bebişimiiiii dersinnnn
benden doktorum 3'lü tarama testi istemedi ama
2'li testin sorunsuz çıktığı için ben 3'lüye gerek duymuyorum dedi neden ki acaba?
2'li testin sorunsuz çıktığı için ben 3'lüye gerek duymuyorum dedi neden ki acaba?
inşallah sağlikli sonuçlar alırız......ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyi inceleniyor canım.
Kalbinden tut beynine ve tüm organlarına kadar.....bizim doktor cd veriyormuş.....bol bol görücez inşallah bu sefer....resimleri cd halinde veriyormuş......sizinkilerde verir diye düşünüyorum.
Biraz tuzlu bizim prof. 350 Lira dediler telefonda.......baya uygunmuş dedim içimden
inşallah sağlikli sonuçlar alırız......ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyi inceleniyor canım.
Kalbinden tut beynine ve tüm organlarına kadar.....bizim doktor cd veriyormuş.....bol bol görücez inşallah bu sefer....resimleri cd halinde veriyormuş......sizinkilerde verir diye düşünüyorum.
Biraz tuzlu bizim prof. 350 Lira dediler telefonda.......baya uygunmuş dedim içimden
Kızlar dün güzel havanın azizliyine uğradım. Babet giydim birde üstümdeki de inceydi, akşama doğru hava serinleyince birde iki dondurmadan sonra boğazlarım yutkununca acıyor :2:
Bu Strep Dops Pastilden aldım bir tane sabah.....Almamda bir sakinca görmedim ama yinede size bir danışayım dedim.....
Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.
canım geçmiş olsunnnn
umarım önemli bişey değilidr
havalar birden ısındı bizde haliyle uyum sağlayamadık belki üşütmüşsündürrr
iiii haberlerle dönersin inşallahhh
Merhabaaaa
hoşgeldinnnnnnnnn
Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?