2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar, hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum allahtan, ağzımızın tadını hiçbir şey bozmasın inş.
Şu hafta da bir geçse hayırlısıyla 2 nisanda dr randevum var özledim bebişi merak ediyorum, ayda bir muayene olunca vakit geçmek bilmiyo :))))

Dün akşamdan beri kasıklarımda sancı var. Hala geçmedi. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli. Doktoru aradım hemen gel dedi. Korkuyorum yaa. İnşallah bir şey yoktur.

inş bişey yoktur canım. bende de oldu bugün ama 5-10 dk sürüp geçiyo. uzun sürse arıcaktım dr.u
sen de derse devam edebildiğine göre korkulcak bişey yoktur.

:)))
alışverişler başlar artıkkk yavaş yavaş:)
ben başladımm oğlişimee ciciler almayaaa

Ay ben daha kendime hamile patalonu bile alamadım pinpirikliliklerim yüzündennnnnn
bu hafta artık mecburen alıcammmmm
kızımada başlalrm heraldeee
ne alınır ,ebatları nası olur, neyden kaç tane alınır bilmiyrm kiii
artık sizlerin tecrübelernden faydalanıcaammmmm

ikinizde şimdiden güle güle kullanın:)) bende pantolun alacağım bugünlerde çğnkü büyüddü göbişim:))
bende bildiğimden almıyorum detaylı şeyleri alamıyorum hneüz hoşuma giden ciciler alııyorum hesaplıyorum 9 aylıkken haziran gibi olacak yazlık alaiblirm falan diye alıyorum
cumartesi battaniye aldık beişbimize babasının pek hoşuna gitti:) aldık bizde

Miniğimiz inşallah güle güle kullanırrrrr annesiiii
benimde göbiş baya büyüdü,
Pantalonlarımın değil düğmesi fermuarı açık geziyrmmm

inş bişey yoktur canım. bende de oldu bugün ama 5-10 dk sürüp geçiyo. uzun sürse arıcaktım dr.u
sen de derse devam edebildiğine göre korkulcak bişey yoktur.

Benim de ağrım 5-10dk olsa bişey değil de dün başladı bu saate kadar hiç ara vermedi, adet ağrısı gibi sürüyor yani. Birşey olduğunu sanmıyorum ama bi gideyim de içim rahat etsin :)
Hadi ben çıktım. Bye

Bende kizimda recep beye gitmistim herseyi anlatiyor sakin birisi cd vermisti bizede.muayene 300 liraydi.hatta. cinsiyetini recep bey kesinlestirmisti:)

Bencede yavas yavas basla okadar cok sey aliniyorki agirlasmadan bitirin valla alisverisi rahat rahat bebisi bekleyin.citcitli badi al bol bol 0-3 ay azcik 3-6 ay yarim kollu.penye battaniye cok kullanliyor.3-6 6-9 alinabilir hepsi kislik olacakya.cokta almayin bebek belki iri olur giyemez bile cogunu birde bebeklede yaparsiniz alisveris.

Aslında haklısın canım yavaş yavaş başlamak lazım,şimdi bile dışarı çıktığımda hemen yoruluyrm
yarın öbürgün baya zor olucak benim için
tavsiyrin için çok teşekkürlerrr canımm

bende başladım bebişime ciciler almaya ama normal minicik pantalonlar kazak dilan aldım 3-6 ay 0-1 ay pant. çok tatlılar:)
ama bişey gördüğüm zaman almayı bilmiyorum böyle badiler felan,kısa kollumu kolsuzmu uzun kollumu bilemedim hiç,anladım demekki kısa kolluda alıcaz saol canm

Kızlar benim bebeğim erkek olacakmış, Cuma günü söyledi doktor. İlk zıbınlarını,ilk ayakkabısını,ilk önlüğünü aldım mavi renklerden:) Ancak TSH hormonum yüksek çıktı.5,22 seviyelerinde bunun üzerine Dahiliye doktoruna önledirildim.Dahiliye doktoruda Tiroid ultrasonu ve Serbest T3 ve Serbest 4 incelemesi istedi.Erkek dönemde bunlara bakılması önemliymiş.Hemen başlamam için Tiroid ile ilgili bir hap verdi.Bebeğin beyin gelişimi için TSH hormununun belli bir düzeyde tutulması önemliymiş.Bilginize.

valla cnm bende ılkkez zıbın aldım ama anneme geldımkı annem zıbın takım almıs hep ben bırıktrym sonra getırcem hepsını dedı:))

canım bebişin hayırlı olsunnn
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnnn

gule gule kullnsn bebsı cnm .gercekten pantalonlar cok raht ben aldım rht rahat gyrm ısyernde:)))

GOZUNAYDIN CANM INS SAGLIKLA ALRIZ KUCAKLRMZA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…