e senin ilk tabi ondan... dilsede bende öyleydim devlet özel götüroyrdum:) arada da kaçamak yapıp başka dr a gidiyordum..... ama bu kez çok sakinim hatta bugün dr demese 1 ay sonra gidecekytim dediki 1 hafta 10 gün sonra gene gel :) şaşırdım eşime çıktık dedimki neden çağırdı benio an dilseyle uğraşıyordu kaçırdım eşm anlattı bebek cinsiyeti kesinleşsin diye çikolata ye falan diye.... o kadar da ilgisiz bir anne oldum yani.... hatta usg de bebek oynuyo dr ekranı bana çevirmiş benim göz dilsede o ne yapıyor diye eşim sandalyeye koymuş onu falan.... diyorum dr a göremedim valla bu karnımdaki üvey evlat gibi oldu ya dilse hep önce.... gçer dimi bu.... hiçbirşeyde almıyorum ona hep dilse hep dilse....
e senin ilk tabi ondan... dilsede bende öyleydim devlet özel götüroyrdum:) arada da kaçamak yapıp başka dr a gidiyordum..... ama bu kez çok sakinim hatta bugün dr demese 1 ay sonra gidecekytim dediki 1 hafta 10 gün sonra gene gel :) şaşırdım eşime çıktık dedimki neden çağırdı benio an dilseyle uğraşıyordu kaçırdım eşm anlattı bebek cinsiyeti kesinleşsin diye çikolata ye falan diye.... o kadar da ilgisiz bir anne oldum yani.... hatta usg de bebek oynuyo dr ekranı bana çevirmiş benim göz dilsede o ne yapıyor diye eşim sandalyeye koymuş onu falan.... diyorum dr a göremedim valla bu karnımdaki üvey evlat gibi oldu ya dilse hep önce.... gçer dimi bu.... hiçbirşeyde almıyorum ona hep dilse hep dilse....
ah canım geçmiş olsun ama hiçççç üzülm.... idrar yolu enfeksiyonu öyle kötü bişi değil tedavi olduğun sürece.... ben antibiyotik ftil kullandım 2 kere dilsede.... ayrıca kan deerin ne çıkmış.... bak dilsede benimki 8 9 dan çıkmadı hiç hatta 9 du bir kutu kan şurubu varya minik minik deli gibi her sabah içiyordum ama bir sonraki kontolde 8 e düşmüştü doğumda riskli olacak demişlerdi.... demiri ihmal etme.... on un da çaresi var allah korusun ama en kötü doğumdan 2 3 gün önce kan yüklemesi mi ne yapıyorlar sana kan takviyesi..... inşallah ona bile gerek kalmaz.... bol et tüket pekmez ye özellikle keçiboynuzu pekmezi eti mutlaka c vitamini ile tüket.... demir ilacını ve demir içeren şeyleri yerken içerken sakın süt ürünleriyle karıştırma....yumurtanı ye ben sana söylerim tatlım ben 9 ay çektim dilsede .... şuan kanım 13.1 çıktı ve şaka gibi dr a hata payı yoktur dimi dedim bugün o da yok dedi düşün inanamadım kanlı olduğuma yaniNurtopu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış :)
Bebek tosun gibi maşallah 200gr olmuş... Ondan korkuyordum ama çok şükür bebişim iyi. Haftasından da bir kaç gün ilerde.
Kan tahlilimde de kan değerlerim düşük çıkmış. O kadar demir ilacı kullandım ama hiç yükselmemiş. Yarın B12 testi yapılacak. Ona göre tedavi devam edecek işte.
Sonuç olarak çok ciddi birşey yok sanırım. Antibiyotik ve iltihap kurutucu verdi.
dilshadııııııııııııııııııııııııııııııııı oglusun mu oluyorrrr:)))))))))))))))))))
dilse ya ben de mi çikolata yiyip gitsem ki... öğrensek artık...
ayrıca dur daha, oplan göbüşte iyi beslenmen yetiyor, dilse kımıl kımıl dışarıda :)) oğlan doğunca sürekli meşgul olacaksın ondan bilinçaltında şimdiden kızımı kayırayım, eksiklik hissetmesin durumun var. geçer güzelim aha çok erken. benim ilk bebe bi tulum aldım daha 2-3gün önce :) hele doğsunlar sağlıkla oturur o zaman.
canım daha çok fazla varlığından haberdar olamadığın için olabilir, şuan aslında zor bir dönemdesin eşin gidicekti, zaten ailesini pek sevmiyorsun. kızının yükü var. Kafan karışık ondan.
bende mesela ilk erkek olduğunu duyunca hep kız istediğim için çok üzülmüştüm. hatta o akşam bişey yemedim öyle ağlaya ağlaya yatttım. ertesi gün işe geldim sanki cenazem var, millet soruyor erkek olduğu kesinleşti diyodum bana kızıyolardı. şimdi yine heycan basıyor ama cinsiyeti öğrenmeden önceki kadar değil. mesela normalde bu hafta sonuda özele giderdim ama gitmedim.:26: Sağlıklı olsunda kuzularımız artık biraz heyecan biraz hüzün
ben cikolatayı 2 kontrolde yedim doktor bir daha yeme dedi ölçemiyorum dedi cok hareket ediyor içerde benim sıpa
ah canım geçmiş olsun ama hiçççç üzülm.... idrar yolu enfeksiyonu öyle kötü bişi değil tedavi olduğun sürece.... ben antibiyotik ftil kullandım 2 kere dilsede.... ayrıca kan deerin ne çıkmış.... bak dilsede benimki 8 9 dan çıkmadı hiç hatta 9 du bir kutu kan şurubu varya minik minik deli gibi her sabah içiyordum ama bir sonraki kontolde 8 e düşmüştü doğumda riskli olacak demişlerdi.... demiri ihmal etme.... on un da çaresi var allah korusun ama en kötü doğumdan 2 3 gün önce kan yüklemesi mi ne yapıyorlar sana kan takviyesi..... inşallah ona bile gerek kalmaz.... bol et tüket pekmez ye özellikle keçiboynuzu pekmezi eti mutlaka c vitamini ile tüket.... demir ilacını ve demir içeren şeyleri yerken içerken sakın süt ürünleriyle karıştırma....yumurtanı ye ben sana söylerim tatlım ben 9 ay çektim dilsede .... şuan kanım 13.1 çıktı ve şaka gibi dr a hata payı yoktur dimi dedim bugün o da yok dedi düşün inanamadım kanlı olduğuma yani
evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evete evet
ben cikolatayı 2 kontrolde yedim doktor bir daha yeme dedi ölçemiyorum dedi cok hareket ediyor içerde benim sıpa
olabilir tabi..... ben işte istemiyordum ya kendi kendine oldu sonuçta bu bebek beklemiyorduk e eşim gidecek dilse var hepsi çok üst üste geldi.... ya böyle niye geldinki dediimi biliyorum sanırım ama sonra sus diyordum kendime allah alıverir diye.... alışıyorum ama öyle deli gibi bir heves yok yaaaaaa
benimkide çikolata yemeden gelme diyorrrrrrrrrrrrrr
ayy gülpembe senin o minicik göbüşünde iyi yer buluyor da dönüyor yavrum... azcık göbüş yap sen de bak benim gibi yükle resmini :)))
e canım kan sana değil bebeğe gidiyor amaaaa o yüzden yükleme yapıyorlar demir eksikiği zeka geriliği yapar.... o yüzden skıntı yapma o ilaç ikinizinkinide karşılıyor e haliyle sabit kalması da büyük bir şey...... filiz kızacağım sana şimdi ama aaaaaaaaaaaaaaaaa kendi kendine kuruntu yapmışsın..... benden öte demir sorunu yaşayan varsa çıksın her türlü sorunu yaşamış bir tecrüblei anneciğim ben ya.....Teşekkür ederim arkadaşlar.
Kan değeri 12nin üzerinde olmalı, benim 11. Çok düşük değil ama hep aynı seviyede kalması enteresan geldi bana. <o kadar demir ilacına rağmen.
Dilse senin de oğluşun hayırlı olsun. Allah sağılkla kucağına almayı nasip etsin. Tabloya ekliyorumm
kesinlikle ye bak bana dr dedi ya bebkler tepki veriyor çikolataya dye....dilse ya ben de mi çikolata yiyip gitsem ki... öğrensek artık...
ayrıca dur daha, oplan göbüşte iyi beslenmen yetiyor, dilse kımıl kımıl dışarıda :)) oğlan doğunca sürekli meşgul olacaksın ondan bilinçaltında şimdiden kızımı kayırayım, eksiklik hissetmesin durumun var. geçer güzelim aha çok erken. benim ilk bebe bi tulum aldım daha 2-3gün önce :) hele doğsunlar sağlıkla oturur o zaman.
evet kaynana biraz agır olcak bir de biz görüyoruz kaynanalardan ben böle olmam diyorsun yakında senin gelin konu acarmıs kaynanam bana eziyet ediyor diye
e kızım görüyoruz tabiki ayrıca benim çocuklarım benden daha önemli ben ölüp gideceğim onlar çlouğuyla çocuğuyla kalacak ne onları huzursuz edeyim hem o zaman evlatlarımla sorun olur görüşmem yaşıyorum işte..... önemli olan vıcık vıcık görüşmekmi yani....
ne mutlu sana canımbende müsli aldım haftada 1-2 gidiyorum ama benim normal önceside böle idi
Komiksiniz kızlar... Oğlanları evlendirdiniz bile.. Durun önce bir memeden kesilsinler... :)
son fotoya bayıldım ya maşallah..... benim göbüşüm gibi kocaman seninkide.... gerçi benimki daha sivri....Eki Görüntüle 375830 Eki Görüntüle 375831 Eki Görüntüle 375832
kızlar bunlarda benim geçen haftaki göbişimdi
eeeeeeeeeee superız o zaman masalllahhhh gozun aydınnn bakkk allah gonlune gore verdııı....arkadasım cok sevındım senın adınaaa...bıraz yuzun gulsun bırak su sıkayet etmelerı artık:)
Eki Görüntüle 375830 Eki Görüntüle 375831 Eki Görüntüle 375832
kızlar bunlarda benim geçen haftaki göbişimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?