2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yazdım ama arada kaynadı yaa...oglun mu oluyor senın yanlıs okumuyorum dımı:)

canım daha çok fazla varlığından haberdar olamadığın için olabilir, şuan aslında zor bir dönemdesin eşin gidicekti, zaten ailesini pek sevmiyorsun. kızının yükü var. Kafan karışık ondan.
bende mesela ilk erkek olduğunu duyunca hep kız istediğim için çok üzülmüştüm. hatta o akşam bişey yemedim öyle ağlaya ağlaya yatttım. ertesi gün işe geldim sanki cenazem var, millet soruyor erkek olduğu kesinleşti diyodum bana kızıyolardı. şimdi yine heycan basıyor ama cinsiyeti öğrenmeden önceki kadar değil. mesela normalde bu hafta sonuda özele giderdim ama gitmedim.:26: Sağlıklı olsunda kuzularımız artık biraz heyecan biraz hüzün

ah canım geçmiş olsun ama hiçççç üzülm.... idrar yolu enfeksiyonu öyle kötü bişi değil tedavi olduğun sürece.... ben antibiyotik ftil kullandım 2 kere dilsede.... ayrıca kan deerin ne çıkmış.... bak dilsede benimki 8 9 dan çıkmadı hiç hatta 9 du bir kutu kan şurubu varya minik minik deli gibi her sabah içiyordum ama bir sonraki kontolde 8 e düşmüştü doğumda riskli olacak demişlerdi.... demiri ihmal etme.... on un da çaresi var allah korusun ama en kötü doğumdan 2 3 gün önce kan yüklemesi mi ne yapıyorlar sana kan takviyesi..... inşallah ona bile gerek kalmaz.... bol et tüket pekmez ye özellikle keçiboynuzu pekmezi eti mutlaka c vitamini ile tüket.... demir ilacını ve demir içeren şeyleri yerken içerken sakın süt ürünleriyle karıştırma....yumurtanı ye ben sana söylerim tatlım ben 9 ay çektim dilsede .... şuan kanım 13.1 çıktı ve şaka gibi dr a hata payı yoktur dimi dedim bugün o da yok dedi düşün inanamadım kanlı olduğuma yani
dilshadııııııııııııııııııııııııııııııııı oglusun mu oluyorrrr:)))))))))))))))))))

evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evete evet

ben cikolatayı 2 kontrolde yedim doktor bir daha yeme dedi ölçemiyorum dedi cok hareket ediyor içerde benim sıpa

olabilir tabi..... ben işte istemiyordum ya kendi kendine oldu sonuçta bu bebek beklemiyorduk e eşim gidecek dilse var hepsi çok üst üste geldi.... ya böyle niye geldinki dediimi biliyorum sanırım ama sonra sus diyordum kendime allah alıverir diye.... alışıyorum ama öyle deli gibi bir heves yok yaaaaaa

eeeeeeeeeee superız o zaman masalllahhhh gozun aydınnn bakkk allah gonlune gore verdııı....arkadasım cok sevındım senın adınaaa...bıraz yuzun gulsun bırak su sıkayet etmelerı artık:)

sanırım gebelik hormonlarımızdan benimde öyle önceki zaman kadar hevesim yok. zamanla yeniden heveslenirizde inşallah o zamanla dediğimiz yakın zaman olur

filiyavuz,tatlım geçmiş olsun. kan değerin çok kötü değil. bünyen öyle demek ki. demir haplarına devam ama demir hapının 1saat civarında süt ürünleri almamaya özen göster, demir hapını muhakkak c vitamini tableri ile tüket. üstüne de gıda olarak c vitamini al... çay hiç içme... bir de böyle deneyelim bakalım.

idrar yolları enfeksiyonu için de ilaçlar işe yarıyor. hemen geçer inşallah canım.

Filizcim geçmiş olsun canım,akıntın veya kaşıntı falan varmıydı sende?
ilaç mı verdi dr.ne olacakmış?Maşallah kuzu da 200gr olmuş benimki de o kadar olmuştur heralde.

Dilse hayırlı olsun canım oğlun oluyormuş,benim gibi bi kız bi oğlan senin de...

benimkide çikolata yemeden gelme diyorrrrrrrrrrrrrr

doktordan doktora değişiyor sanırım

ayy gülpembe senin o minicik göbüşünde iyi yer buluyor da dönüyor yavrum... azcık göbüş yap sen de bak benim gibi yükle resmini :)))

senin göbegin okadar yokki ben kadar bişey ikili teste yemiştim doktor biraz daha alan büyük olsa dolascak içerde diyor

e canım kan sana değil bebeğe gidiyor amaaaa o yüzden yükleme yapıyorlar demir eksikiği zeka geriliği yapar.... o yüzden skıntı yapma o ilaç ikinizinkinide karşılıyor e haliyle sabit kalması da büyük bir şey...... filiz kızacağım sana şimdi ama aaaaaaaaaaaaaaaaa kendi kendine kuruntu yapmışsın..... benden öte demir sorunu yaşayan varsa çıksın her türlü sorunu yaşamış bir tecrüblei anneciğim ben ya.....
ay o tabloya bende ekleneceğim innamıyorum sonunda bu da kısmetttt oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kesinlikle ye bak bana dr dedi ya bebkler tepki veriyor çikolataya dye....

Komiksiniz kızlar... Oğlanları evlendirdiniz bile.. Durun önce bir memeden kesilsinler... :)

doktor erkek dediğinde ilk aklıma gelenleri sıralıyorum. sünnet askerlik ben kaynanamı olucam ve yürümeye başlasın hemen bi tane daha yapıcam belki kız olur oldu bunları bebeğe bakarken belki 5 sn içinde düşündüm

Kızlar göbüşler koyulmuş maşallah
Dilseninkini gördümzayıfsın diye sanırım baya büyük göründü gözüme benimki
kocaman diyodum da seninki daha büyük gibi duruyor

Camillabandini çok hoş çıkmışsın,yüzün görünmemiş ama fizik çok fit duruyor
göbeğini de severmiş

Tamam yaaa, şöyle kuruntu da yapamayacağız dimi :)
Dediğiniz gibi çayı keseyim ben en iyisi. İdrar yolu enfeksiyonu da sık görülüyormuş gebelikte. Bir kaç arkadaşımla konuştum onlar da normal normal dediler.

son fotoya bayıldım ya maşallah..... benim göbüşüm gibi kocaman seninkide.... gerçi benimki daha sivri....
eeeeeeeeeee superız o zaman masalllahhhh gozun aydınnn bakkk allah gonlune gore verdııı....arkadasım cok sevındım senın adınaaa...bıraz yuzun gulsun bırak su sıkayet etmelerı artık:)

ne şikayetiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herşey yolunda işte..... eşim askere gidiyor dilse tepemde bebek karnımda annem gelmiyor babam bir garip kardeşim bir havalarda eşim kaynanama hergün git yokla boş bırakma demiş dilse kardeş erkek deği kız diye ağlar neyden şkayet edeyişmmmmm kızzzzzzzzzzz şikayet edilcek bir şey varda beni görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…