doktor erkek dediğinde ilk aklıma gelenleri sıralıyorum. sünnet askerlik ben kaynanamı olucam ve yürümeye başlasın hemen bi tane daha yapıcam belki kız olur oldubunları bebeğe bakarken belki 5 sn içinde düşündüm
Kızlar göbüşler koyulmuş maşallah
Dilseninkini gördümzayıfsın diye sanırım baya büyük göründü gözüme benimki
kocaman diyodum da seninki daha büyük gibi duruyor
Camillabandini çok hoş çıkmışsın,yüzün görünmemiş ama fizik çok fit duruyor
göbeğini de severmiş
yarın zamanım olur. yarın ekliyim yanlarda hiç yok sadece sip sivri göbek benimki. Aslında görümcemlerde var foto çok komikler sırf çıplak göbeğimi çektiler onları bulursam ekliyimson fotoya bayıldım ya maşallah..... benim göbüşüm gibi kocaman seninkide.... gerçi benimki daha sivri....
ama benim göbüş resmim kahvaltı sonrası idi... daha yiyeceğim akşam da çekeceğim :))
ama benim göbüş resmim kahvaltı sonrası idi... daha yiyeceğim akşam da çekeceğim :))
çok komiksinnnnnnnn
buarada bebiş çok büyümüş annesi maşallahhhh
yarın zamanım olur. yarın ekliyim yanlarda hiç yok sadece sip sivri göbek benimki. Aslında görümcemlerde var foto çok komikler sırf çıplak göbeğimi çektiler onları bulursam ekliyim
ya benim vücut ince göbek büyük olunca fırtladı gitti.... ben bugün 26 beden kotu giydim belim açılmış ama trençkot var üstümde eşime dedim napim popom büyümedi gitti bir türlü güldü bana azcık oaraya da al....dedi
Benim kızımın adı da AYÇAbizde ilk cansın veya canset olarak düşünüyorduk sonra vazgeçtik biara ayyüce koyalım dedik sonra ondan da vazgeçtik şimdilik kız olursa ayça yada aybüke erkek olursa mete diyoruz.
Valla kızlar eşim çok uyumlu ve sakin birisidir normalde bu isim konusuna gelince bir canavarlaştı bir inatlaştı.. Cansın ismi eski Fenerbahçeli futbolcuyu andırıyormuş onu anımsıyormuş falan filan.. Olmaz diyor başka birşey demiyor.. Offf offff ben de ona sabahtan beri Gülben Ergen'in şarkısını dinletiyorum :) Aşksın sen cansınn sen uykusuzluğum dalgınlığım heeeppp bu yüzden :))
işte ben 4kg aldım ama her yerden aldım.. yüzüm bile aldı. hamile pantolunnuna geçtim ama 36bedeni bile düşecek neredeyse, kotlarım da kalça iyi de kasık çok sıkıyor, çok acıyor bir de sıktığı için vücut şeklimi bozuyor ssimitler fora... yüksek beli yemekten sonra kapamam imkansız... tayta kocaan izin yok.... ama artık kilo alımını dert etmiyorum. 4kg aldım ama birden hızlı aldım durdum 4ay oldu e iyi :) veririm veririm..
Benim göbeğim de aldı başını gitti. Göğüsler de öyleDışarıda hava güzel diye trençkot giydim ama önü kapanmıyo. Göbeğimi gere gere gezdim :)
55,5 ile başladım 58,5 olmuşum bugün 4 aylık oldu. Normal herhalde
doktor erkek dediğinde ilk aklıma gelenleri sıralıyorum. sünnet askerlik ben kaynanamı olucam ve yürümeye başlasın hemen bi tane daha yapıcam belki kız olur oldubunları bebeğe bakarken belki 5 sn içinde düşündüm
ay benim uykum geldi yoruldum yaaaa bugün.... gezidk falan ya....
git biraz uyu tatlım ben de kızımla uyudum bugün oğlumla da tabii
allah çalışanların yardımcısı olsun,ne istiyolardır şimdi ayaklarını uzatıp kıvrılmayı
okulda çok zorlanıyorum artık,yarın da nöbetçiyim,valla bu çocuk bağırtlak bişey olacak benim sesimi duya duya
sen çalışmıyodun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?