2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....

sanırım birden yüklendiğin içinde olabilir. şuan geçtiyse boşver kafana fazla takma. tehlikeli olsaydı doktor uyarırdı. için rahat olsun bence. bende akşam 12 ye geliyordu tatlı yedim. 4 baklava bir parçada başka bişi demim şimdik. sonrada yattım :))

ay dilsecim verdiğin moral içinde çok sağol. bu vücuttaki yağlar demek bol bol süt yapıyor :)) lohusalıkda dikkat etmek lazım sanırım. kuzenim bol bol su iç ve petibör bisküvi ye dedi :) çok süt yaparmış. her verdiklerini yeme şişersin veremezsin dedi :))

ya kızlar internette 4 adet 64 lü 3-6 kg prima bez ve 2 tane ıslak havlu 89,90 ucuzmu...

haklısın yok ben ilk defa hamur tatlısı yedim iki kere şeker pare yemiş ve anında kusmuştum ondan sonra kestim sadece kurabiye ve sütlü tatlılar ile idare ediyordum ama eşim dün ben severim diye cevizli baklava almış koca bir kutu bende gittim geldim yedim ama en son 3 tane yedim yemekten sonra fena oldum.... bir daha yemem ya.... ama bir daha o kadar liomnlu salata da yemeyeceğim çok ekşiydi bende bir de gastrit var... nasıl bir korkuydu anlatamam... ayrıca benim bu bebk gene hareketsiz yatıyordu yani oynuyordu ama ufak ufak.... eller havadaydı ama sürekli başına götrüp duruyordu.... uslu mu olacakki ablası gibi dilse de hiç öyle zıpır değildi

sen simdiden kaynanalıga baslamıssın

kızlaaaarrrrr bana tatlı demeyin ne olursunuzzzzzz
ben bu kadar sevmezdim tatlıyı hep tercihim tuzludan yanaydıı şimdi çıldırıyrm tatlı dieeee
eşimi pastaneye gönderdm şimdi tatlı al gel dieee
ne alayım die sorduuu
ne bileym hepsinden al dedmmmmm

bezi sakın bu kadar erken alma doğuma yakın alırsın ama asla depolama yapma çünkü bebeğin vereceği tepkiyi bilmezsin dokunablir tahriş edebilir.... bezden beze fark var.... bir paket alırım başta.... yeter.... hastane çantası hazırlayacağız ya o deönemde alırsın ama fiyatı uygunmuş
ayrıca kilo almak hamilleikte ne derece anneyi korkutursa asıl emzirirken dikkat etmek lazım.... lohusalıkta aldıkların kalıcı olacak çünkü.... o zaman da konuşuruz gene.... o zaman kızartma hamur şi eker tuz kesinlikle çok tüketmemelisin..... bebek için sebze et yumurta bak pekmez vs vs yiyeceksin.... ayrıca tahin helvası ve bol suuuu ve kesnillikle rezene çayı..... şekerli tatlılar süt yapar derler yapmaz.... sen o tatlıyı yiyince için yanıyor su içiyorsun sütü o su yapıyor

Nurtopu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış :)
Bebek tosun gibi maşallah 200gr olmuş... Ondan korkuyordum ama çok şükür bebişim iyi. Haftasından da bir kaç gün ilerde.
Kan tahlilimde de kan değerlerim düşük çıkmış. O kadar demir ilacı kullandım ama hiç yükselmemiş. Yarın B12 testi yapılacak. Ona göre tedavi devam edecek işte.
Sonuç olarak çok ciddi birşey yok sanırım. Antibiyotik ve iltihap kurutucu verdi.

sen simdiden kaynanalıga baslamıssın

yok kızzz üzüldüm sadce ama ben eşime de söylerim valla gönlü kimi isterse evlatlarımın gitsinler.... sadece mutlu olsunlar yeter... ayrıca ben kuzu gbiyimdir gelin damatta ana kuzusu olacak.... onlar mutlu olsun yeter bana.... ay evet ya bir de o var bunu düşünmemiştim bir de gelin olacak ama beni sever be tatlıyım ben karışmam etmem asıl o bana karışmasın

dilshadııııııııııııııııııııııııııııııııı oglusun mu oluyorrrr:)))))))))))))))))))

cok geçmiş olsun canım bebegine de kocaman masaallah nekadar ki kan degerin bi an önce kurtulman dileğiyle idrar yolu enfeksiyonundan

hadi hadi seni gidi gidi cadı bir kaynana olursun gelinle damat yandı saka bi yana sen ve senin evlatların gibi insanlar bulmuslar öpüp basına koysunlar

e senin ilk tabi ondan... dilsede bende öyleydim devlet özel götüroyrdum:) arada da kaçamak yapıp başka dr a gidiyordum..... ama bu kez çok sakinim hatta bugün dr demese 1 ay sonra gidecekytim dediki 1 hafta 10 gün sonra gene gel :) şaşırdım eşime çıktık dedimki neden çağırdı beni o an dilseyle uğraşıyordu kaçırdım eşm anlattı bebek cinsiyeti kesinleşsin diye çikolata ye falan diye.... o kadar da ilgisiz bir anne oldum yani.... hatta usg de bebek oynuyo dr ekranı bana çevirmiş benim göz dilsede o ne yapıyor diye eşim sandalyeye koymuş onu falan.... diyorum dr a göremedim valla bu karnımdaki üvey evlat gibi oldu ya dilse hep önce.... gçer dimi bu.... hiçbirşeyde almıyorum ona hep dilse hep dilse....

Canım benim çok geçmiş olsunn
en kısa zamanda iyileşirsin inşallahhhhhhhhh
kendine dikkat et annesiii
bebişimiz iyimiş yaaaa rahatladımmm

valla yok kız mümkünse başka şehirde otursunlar yani ben onları bunaltmam ama olur olur sıkılırlar ama benim öyle karışma vs huyum yoktur resmi bir insanımdır.... ama dilse yakın olsun.... yolarım damadı.... ay valla bayramda seyranda gelsinler beni arasınlar sorsunlar onlar mutlu olsun yeter.... çünkü benim annemden kaynanamdan beklediğim bu..... aynısını çocuklarıma yapacağım valla..... ayrıca ben büyüğüm be geline benmi gideceğim arayacağım.... o arar ararım o gelir giderim.... kaynana dediğin azcık ağır olacak akrışmayacak o benim oğlumun değil gelinimin evi sonuçta ayyyyyyyyyyyyyyyy gülpembe gelecem şşimdi oraya çocuğu doğurdumda emzirdim okuttum büyüttüm evlendirdim gelin konuşuyoruz

Yaa kızlar bu demir hapı benim barsaklarımı fena çalıştırdı... Haftada 1-2 kere tuvalete gidiyordum, şimdi günde iki kere gidesim var....Bu da zormuş valla...

bendede var enfeksiyon midem kanadığında idrar testide yapmışlardı geçen hafta orda çıktı.ama ilaç istemedim.bu hafta cinsiyet için kendi doktoruma randevum var o yazarsa ilaç daha içim rahat bi şekilde kullanırım.akıntımda yeşil renk oldu.inşallah bebişim iyidir.sana çok geçmiş olsun canım.bi çoğumuzun yaşayacağı birşey bu endişelenme

dilse ya ben de mi çikolata yiyip gitsem ki... öğrensek artık...

ayrıca dur daha, oplan göbüşte iyi beslenmen yetiyor, dilse kımıl kımıl dışarıda :)) oğlan doğunca sürekli meşgul olacaksın ondan bilinçaltında şimdiden kızımı kayırayım, eksiklik hissetmesin durumun var. geçer güzelim aha çok erken. benim ilk bebe bi tulum aldım daha 2-3gün önce :) hele doğsunlar sağlıkla oturur o zaman.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Kan değeri 12nin üzerinde olmalı, benim 11. Çok düşük değil ama hep aynı seviyede kalması enteresan geldi bana. <o kadar demir ilacına rağmen.

Dilse senin de oğluşun hayırlı olsun. Allah sağılkla kucağına almayı nasip etsin. Tabloya ekliyorumm

Yaa kızlar bu demir hapı benim barsaklarımı fena çalıştırdı... Haftada 1-2 kere tuvalete gidiyordum, şimdi günde iki kere gidesim var....Bu da zormuş valla...

he o demirden mi? ben ya magnezym ya demir hangisi emin değildim.

ben de günde 1 gidiyorum artık ohh süpermiş... eskiden ne o öyle birik birik ağrı yapıyordu:))

evet kaynana biraz agır olcak bir de biz görüyoruz kaynanalardan ben böle olmam diyorsun yakında senin gelin konu acarmıs kaynanam bana eziyet ediyor diye

ne mutlu sana canım bende müsli aldım haftada 1-2 gidiyorum ama benim normal önceside böle idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…