- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
- 98
ayrıca dün koca bir kase salata ve baklava yedim o kadar yani.... hani ağır birşey yemedim.... limonmu çok dokundu ki....
ama ne dokundu bana anlamadımki bu ikinci kez oldu ilkini önemsemedim genişlme falan dedim dünde oldu ve ayakta duramadım eşim koltuğa yatırdı beni falan e o zaman korktum.... salata baklava nsi dokunsun ki bana....yok öğün de yediklerimi azaltacağım ya.... çok ağır geliyor demekki.... e bir hamburgerle doymuyorum 2 hamburger yiyorum ancak doyuyrum tabi orta boy patats ile.... yedimmi 2 3 lahmacun yiyorum.... 2 tabak makarna ancak kesiyor.... kahvaltıda yarım kalıba yakın peynir yiyorum eşm de ağzını hiç boş görmüyorum diyor.... ama kilo almıyorum nereye gidiyor bunlar
Tamam işte o dokunmuşş.. Çok fazla tereyağı var ya içinde allak bullak ediyor. Tatlı istiyorsan sütlü tatlı cheesecake falan tercih et...Bugün yabancı arkadaşıma 1 kilo baklava yaptırdım güllü lokumla, valla o iğrenç mide ekşimesi ve bulantısından sonra canım fıstıklı baklava bile istemedi... Bööö deyip kafamı çevirdim.
anladım ben dilsede yaptım onu bir iki doktor gittim ama olmadı kafam karıştı o yüzden tek dr a gidiyorum.... ismi gibi olsun inşallah güçlü kuvvetli anasının oğlu.... biz besleyeceğiz büyüteceğiz elin kızı alacak gidecek dilseyide elin oğlu
sanırım birden yüklendiğin içinde olabilir. şuan geçtiyse boşver kafana fazla takma. tehlikeli olsaydı doktor uyarırdı. için rahat olsun bence. bende akşam 12 ye geliyordu tatlı yedim. 4 baklava bir parçada başka bişi demim şimdik. sonrada yattım :))
ay dilsecim verdiğin moral içinde çok sağol. bu vücuttaki yağlar demek bol bol süt yapıyor :)) lohusalıkda dikkat etmek lazım sanırım. kuzenim bol bol su iç ve petibör bisküvi ye dedi :) çok süt yaparmış. her verdiklerini yeme şişersin veremezsin dedi :))
ya kızlar internette 4 adet 64 lü 3-6 kg prima bez ve 2 tane ıslak havlu 89,90 ucuzmu...
sen simdiden kaynanalıga baslamıssın
Nurtopu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum varmış :)
Bebek tosun gibi maşallah 200gr olmuş... Ondan korkuyordum ama çok şükür bebişim iyi. Haftasından da bir kaç gün ilerde.
Kan tahlilimde de kan değerlerim düşük çıkmış. O kadar demir ilacı kullandım ama hiç yükselmemiş. Yarın B12 testi yapılacak. Ona göre tedavi devam edecek işte.
Sonuç olarak çok ciddi birşey yok sanırım. Antibiyotik ve iltihap kurutucu verdi.
yok kızzz üzüldüm sadce ama ben eşime de söylerim valla gönlü kimi isterse evlatlarımın gitsinler.... sadece mutlu olsunlar yeter... ayrıca ben kuzu gbiyimdir gelin damatta ana kuzusu olacak.... onlar mutlu olsun yeter bana.... ay evet ya bir de o var bunu düşünmemiştim bir de gelin olacakama beni sever be tatlıyım ben karışmam etmem asıl o bana karışmasın
Bebek tosun gibi maşallah 200gr olmuş... Ondan korkuyordum ama çok şükür bebişim iyi. Haftasından da bir kaç gün ilerde.
Kan tahlilimde de kan değerlerim düşük çıkmış. O kadar demir ilacı kullandım ama hiç yükselmemiş. Yarın B12 testi yapılacak. Ona göre tedavi devam edecek işte.
Sonuç olarak çok ciddi birşey yok sanırım. Antibiyotik ve iltihap kurutucu verdi.
cok geçmiş olsun canım bebegine de kocaman masaallahnekadar ki kan degerin bi an önce kurtulman dileğiyle idrar yolu enfeksiyonundan
hadi hadi seni gidi gidi cadı bir kaynana olursun gelinle damat yandısaka bi yana sen ve senin evlatların gibi insanlar bulmuslar öpüp basına koysunlar
Yaa kızlar bu demir hapı benim barsaklarımı fena çalıştırdı... Haftada 1-2 kere tuvalete gidiyordum, şimdi günde iki kere gidesim var....Bu da zormuş valla...
valla yok kız mümkünse başka şehirde otursunlar yani ben onları bunaltmam ama olur olur sıkılırlar ama benim öyle karışma vs huyum yoktur resmi bir insanımdır.... ama dilse yakın olsun.... yolarım damadı.... ay valla bayramda seyranda gelsinler beni arasınlar sorsunlar onlar mutlu olsun yeter.... çünkü benim annemden kaynanamdan beklediğim bu..... aynısını çocuklarıma yapacağım valla..... ayrıca ben büyüğüm be geline benmi gideceğim arayacağım.... o arar ararım o gelir giderim.... kaynana dediğin azcık ağır olacak akrışmayacak o benim oğlumun değil gelinimin evi sonuçta ayyyyyyyyyyyyyyyy gülpembe gelecem şşimdi oraya çocuğu doğurdumda emzirdim okuttum büyüttüm evlendirdim gelin konuşuyoruz
Yaa kızlar bu demir hapı benim barsaklarımı fena çalıştırdı... Haftada 1-2 kere tuvalete gidiyordum, şimdi günde iki kere gidesim var....Bu da zormuş valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?