bana göre ufacık bişey var oda
sen boydanda kazanıyorsun canım ben senden 5 cm kısayım bende aynı dualar içerisindeyim
ayyyyyyy anchusa ya ben,m kızım var ve en güzel aktivite hamur yoğurmak kek çırpmak yani murfakta iş yapmak bayılıyor..... erkek olursaaa babası ile maça gidecek bir de dimi.... benle oturmayacak evde.... ya niye kız değil ya o dilse ben otururduk evde
Valla 4 ayda bu kadar oldu. Olsa dükkan senin
makarna yiyorum yoğurtla anam kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum farketmedim ama tabak yarılanmış ve ben nefes almadan hatta çiğnemeden yedim bu nasıl bir iştahhhh allah sonumu hayır etsinben patlarım bu gidişle valla dilsede yaşamasam ölürdüm korkudan
teşekkür ederim hepimizinki inşallah (amin )dilse cim tebrik ederim sağlıkla gelsin oğluşuuuuuuuuuuuun
ye tabi kontrole gitmeden falan..... görürsün aradak farkı ama tek parça bir işe yaramıyor en azından bende yaramadıbebek tepki veriyormuş çikolataya ve hareketleniyormuş.... alırım e.i bitter yerim hepsini daha da oynamazsa napiim :)
aaaaa ben bilmiyordum canım:)yeni bişey daha öğrendim benim .dr bişey demedi bende yiyeyim bari arada :)))
sizi cıldırtıyorum işte evet filizin var ama sende de az var oldumu
benimde belim hala ince kilo almısım ama vucutta bi değişiklil yok benimde
kızlar çekilin gözümün önünden hemengöbekmiş ne göbeği kızlar ya göbek bende ahanda burda
kızlar onu bunu bilmem biricilik dilse'de
Selam herkeze benim gobek alxi basini gidiyk o onden ben arkdan mide var bende 50 kilodayken ile midem vardi kilo alsam hemen midem siser 62 hamile kaldim sanirim suan 69 kiloyum hasraligim gecsjnyuruyus yapicam
yok canım benim olur mu allahın işine karışmak benim haddime değil.... ben hala şaşkınlık içerisindeyim ondan kız erkek ne farkeder ama hayaller hani kız yönündeydi... dilse o ben falan..... zaten eşimi bugün öyle mutlu görünce benm de hoşuma gitti.... allahıma şükürler olsun kötü niyetle niye erkek demedim ben demem asla da.... allahıma şükürler olsun zaten her zaman şükrederim bana ben istemeden kendi nasip etti iki evladımı da.... allah olmayan anne olmayı dileyene herkese yaşatsın inşallah... benimde tanıdğım var 16 yıllık evli ama çocuğu olömuyor zor bir şey.... o tedaviler ve hüsranla sonuçlnama çok kötü allah kimselere yaşatmasın inşallah....dilsecim erkek yada kız allah ne verirse hayırlısını versin.allah onlara uzun ömürler versin.düşünsene erkek ve kız ne yaşanması gerekiyorsa sen ikisinide yaşıcaksın.mutfakta sen dilse ile yaşıcaklarını yaşıyorsun tadinı biliyorsun.sen kızın olduğu halde kız istiyorsun bide babasını düşün erkek istemek onunda hakkı.bence çok şanslısınız.allah size ikisinide veriyor annesi.birde hiç çocuğu olmayanlar var.benim normal yolla bebeğim olmadı.aşılama yapıldı.doktor imkansız gözüyle bakarken ilk aşılamamda bebeğim bana tutundu.ama hastanede ne kadınlar vardı yıllarca her ay bu umutla hastaneyi bekliyorlar ya bu ay olurda hamile kalırsam umuduyla.kimi 3 yıldır geliyor kimi 5 yıldır.yeterki bi can versin allah onlara erkek yada kız hiç düşünemiyorlar bile.inan şuan bunu ağlayarak yazıyorum.ne mutlu sana ikinci kez anne olacaksın bu sefer oğlun anneliği yaşatacak sana.
kızlar onu bunu bilmem biricilik dilse'de
yok canım benim olur mu allahın işine karışmak benim haddime değil.... ben hala şaşkınlık içerisindeyim ondan kız erkek ne farkeder ama hayaller hani kız yönündeydi... dilse o ben falan..... zaten eşimi bugün öyle mutlu görünce benm de hoşuma gitti.... allahıma şükürler olsun kötü niyetle niye erkek demedim ben demem asla da.... allahıma şükürler olsun zaten her zaman şükrederim bana ben istemeden kendi nasip etti iki evladımı da.... allah olmayan anne olmayı dileyene herkese yaşatsın inşallah... benimde tanıdğım var 16 yıllık evli ama çocuğu olömuyor zor bir şey.... o tedaviler ve hüsranla sonuçlnama çok kötü allah kimselere yaşatmasın inşallah....
birincilik benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikinci kim ahahahahhahahahahahahah
filiz gelsin :26::26:
Gülpembe ben senin göbeğini göremedim resmini koydunmuki sen?
1727. sayfada bizimle tanısabilirsin
Ins cnm gobek yok hic midede olunca hamilelikte karin iyice buyuyor arkds la bebek alisverise ciktik ben 6 aylik afkds 8 aykikti banayonelmislerdi hemen dkgum yapicam diye aybukemde ikiz sanirkardi beni yine ole olucam dogumdan snra hastabede kolidirda geziyorum gece nobetci dr yanima geldi hazirlanin doguma alicaz diye daha sabah dogurdum dr pardon diyo 2 senede verdim kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?