2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim göbekim profilimde tatlım :) sağol canım ya valla diye diye öğrendim sonunda dr umda ne sakin sabırlı adammış yok görünmüo diye bırakmadı uğraştı ve başardık sanırım

inşallah bu defa değişmez cinsiyet :) senin göbeki akşam gördüm ben kaçırmadım :)

Aa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni

Aa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu topik iki müdavimi aynı anda kaybetseydi ağır gelirdi

cok sevindim canım iyi olmasına her bebek saglıklı

inşallah bu defa değişmez cinsiyet :) senin göbeki akşam gördüm ben kaçırmadım :)

değişsin 10 gün so nra gene gideceğim dr a çok ısrar etti gel gene bakalım emin olalım dedi eşşeğini sağlam kazığa bağlayan insanı severim ben

bak ben koyarsam şimdi bi göbüş fotografı o zaman hepiniz utanırsınız :)) sizi utandırmak istemiyorum daa

yeme şimdi beniiiiiiiiiiii bak sadece gülüyorum kızım diğerleri neyse benim göbeğimi geçecek adam göbek tanımıyorum

Kızlar Merhaba, son yorumları okudum da demir haplarından, vitaminlerden falan bahsedilmiş. Ben açıkcası haplara itimat etmiyorum. Şuan sadece doktorumun isteği üzerine folik asit kullanıyorum. Ne vitamin, ne magnezyum ne de kalsiyum ve türevlerini (çoook ihtiyacım olmadıkca) inşallah kullanmayacağım. Bunların yararlarının yanında bir çok zararı da var. Yoksa herkes doğal yolla beslenmek yerine besinlerin yerine geçicek hap takviyeleri kullanırdı. Bence bu hap konusuna çok fazla kafayı takmayın normal kiloda ve sağlıklı bir şekilde beslenebiliyorsanız. (ha bünyeniz çok zayıftır o ayrı.) Örneğin ben kırmızı et ve balığı hiç yemiyorum, annem de yememiş annemin annesi de yememiş. Tabi ki kaderci değilim onların yerine geçebilecek şeyleri tüketmeye çalışıyorum. Ama unutmayın Atatürk ün annesi Zübeyde Hanım folik asit ya da vitamin kullanmadı, einstein'ın annesi de eminim kullanmamıştır :) Telaşlanmanıza, korkmanıza gerek yok. Ayrıca bizlerin bilemediği ama çok yakın tarihte Türkiye'de alım gücü çok düşüktü, bir çok aile eti ayda bir kere özel günlerde yiyebiliyordu. Öyle kuruyemiş ve meyve/sebze bolluğu da yoktu, belki 50 60 yıl öncesine gittim ama kimse yiyemedikleri ya da yedikleri için telaşlanmasın arkadaşlar.

ayy canım benim bak kalbin temizmiş :))

benim göbek kaçmaz ben den bir tane daha yok......... e ben iddalıydım zaten demiştim size de..... ama 9. ayda da sonuncu olacağım

aman senin göbek olsa ne olur hakkaten dilse inceciksin ne güzel... ben de sen gibi kilo almasam da keşke sırf göbek olsa...

bu arada hamilelik öncesi boydan resim yükledim. var göbüşümmm :)

değişsin 10 gün so nra gene gideceğim dr a çok ısrar etti gel gene bakalım emin olalım dedi eşşeğini sağlam kazığa bağlayan insanı severim ben

iyiymiş o zaman senin doktor tuttum ben bu doktoru. Benim doktorum da cok ugrastı kadın hakkını yiyemem ama göstermedi işte napalım bizimki. Bu arada ayrıntılı icin beni 20. Haftada cagırdı doktor

ay evet silsemmi ki
silmemkiiiiiiiiiii kandırdım korkun benden korkun utanında göbek diye tıfıl bişi koymayın
şaka bir tarafa yok be 9. ayda da ben küçük akalcağım pühhhhhhhhhh diyeceksinz

Olsun sen de rahat hareket edebileceksin. Balina gibi olmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…