Hepinizi çok kıskandım. Ben de göbek fotosu koymak istiyorum ama vaktim yok. Haftaya gelince koyarım artık.
benim göbekim profilimde tatlım :) sağol canım ya valla diye diye öğrendim sonunda dr umda ne sakin sabırlı adammış yok görünmüo diye bırakmadı uğraştı ve başardık sanırım
inşallah bu defa değişmez cinsiyet :) senin göbeki akşam gördüm ben kaçırmadım :)
Aa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni
sınır 270 miş cnm altı yüksek risk grubu olarak görülüyor benim 9904 yani düşük risk. çok şükür. Doktor bunlar tabi ki kesin sonuç değil. Aileler isterlerse ısrarcı olurlarsa kendi istekleriyle amniyosentez yaptırabilirler dedi ama ben istemedim. Hayırlısı olsun insallah
haha sen şuna utandım ben sizin göbüşleri görünce bir hfta daha büyüsün öyle koyacağım desene
inşallah bu defa değişmez cinsiyet :) senin göbeki akşam gördüm ben kaçırmadım :)
haha sen şuna utandım ben sizin göbüşleri görünce bir hFTA daha büyüsün öyle koyacağım desene
Aa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni
bak ben koyarsam şimdi bi göbüş fotografı o zaman hepiniz utanırsınız :)) sizi utandırmak istemiyorum daa
Seni görenin gözü korkuyo :)
benim göbek kaçmaz ben den bir tane daha yok......... e ben iddalıydım zaten demiştim size de..... ama 9. ayda da sonuncu olacağım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu topik iki müdavimi aynı anda kaybetseydi ağır gelirdi
değişsin 10 gün so nra gene gideceğim dr a çok ısrar etti gel gene bakalım emin olalım dedi eşşeğini sağlam kazığa bağlayan insanı severim ben
cok sevindim canım gözün aydın eşinle birlikde gidersiniz
yeme şimdi beniiiiiiiiiiiiBak sadece gülüyorum kızım diğerleri neyse benim göbeğimi geçecek adam göbek tanımıyorum
ay evet silsemmi ki
silmemkiiiiiiiiiii kandırdım korkun benden korkun utanında göbek diye tıfıl bişi koymayın
şaka bir tarafa yok be 9. ayda da ben küçük akalcağım pühhhhhhhhhh diyeceksinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?