2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ama her hamilelik aynı olmaz belki

ayy süpersin işte profile koysaydınız daha güzel olurdu şimdi herkes sayfasını ezberlesin lüften

bizi görmek isteyen ben albümüne gelsin

Hadi sen de 3.lüğü kaptın

yok ben 4. olurum daha turamit var

ayyy doymadım iyi miiiii meyve yiyim bari artık az yiyeceğim kilo aldığımdan değil bağırsaklarım hasta oldu

amaaaaaaaaaaaaaa
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tickerımAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yapammışşşşşşşşşş

ben de ne güzel peynir ekmek yiyodum sadece.
şimdi bi de tatlı krizine girer oldum, tatlı kilo aldırır yaa çok yememem lazım ama nasıl tutcaz kendimizi
eşim de pastaneye gelen baklava tepsilerinin taşındığı arabayı görmüş pismiş fln onu anlatıyo istemeyeyim diye

geçmiş olsun canım, idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse tehlikeli, sen zamanında farkettin ilaçlarla geçer zaten

ben de merak ediyorum beni çok çığırtgan bi anne sanıcak çocuk diye.
sürekli kızıyosun nöbette fln, negatif enerji aslında bebeğe geçmez umarım

Kızlarrr slm.. Sonunda geldim resmen ayaklarım patladı gataya gidis 1 saat 45 dk tam. öldüm bitttiiiim canım çıktı.9 da gittim bekle bekle 17.30 da geldim eve. 3lü tarama sonucumu aldım sonunda :)) 9904:1 çıktı sonucum

o kadarcıktan birşey olmaz canım sn görev için yapıyorsun onu

Dilsecimm geçmişi okuyamadım ama bir iki göbek gördüm yanii :)) gülpembe, turamit ve filiz haricinde var mı ekleyen bakıyım. Oğluşunu hayırlısıyla kucagına al insallah

hadi geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bence turamitle yarışıyorsunuz 3.lük için. :) Çok fark yok bence

ilgilenmiyorum ben birinciyim :) 3.lük kavgasını siz yapın

ozaman turamitle yarıs içersindeyim bekle beni turamit biz geliyoruz

yat dinlen canım peki sonuc iyi mi bu istatistiklerden anlamamda ben :26:

dilsecim napayım kızdırıyolar insanı, çok kötü konuşmayayım ben en azından bebek duymasın

benim de midem vardı hep, kursak derler hani. şimdi kilo da aldım mideyle beraber baya göbek çıkıyo ama keşke midesiz göbüşüm olsaydı

Dilsecimm geçmişi okuyamadım ama bir iki göbek gördüm yanii :)) gülpembe, turamit ve filiz haricinde var mı ekleyen bakıyım. Oğluşunu hayırlısıyla kucagına al insallah

benim göbekim profilimde tatlım :) sağol canım ya valla diye diye öğrendim sonunda dr umda ne sakin sabırlı adammış yok görünmüo diye bırakmadı uğraştı ve başardık sanırım

Maşallah bebişeee. Sana da geçmiş olsun. Şimdi ayaklarını yukarı kaldırıp uzan bol bol dinlen

ozaman turamitle yarıs içersindeyim bekle beni turamit biz geliyoruz

Yat dinlen canım peki sonuc iyi mi bu istatistiklerden anlamamda ben :26:

sınır 270 miş cnm altı yüksek risk grubu olarak görülüyor benim 9904 yani düşük risk. çok şükür. Doktor bunlar tabi ki kesin sonuç değil. Aileler isterlerse ısrarcı olurlarsa kendi istekleriyle amniyosentez yaptırabilirler dedi ama ben istemedim. Hayırlısı olsun insallah

Hepinizi çok kıskandım. Ben de göbek fotosu koymak istiyorum ama vaktim yok. Haftaya gelince koyarım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…