hemen toparla...... bende çok kötü bir doğum yaşadım.... yemin ediyorum günlerce kabuslar gördüm..... hatta ben bu bebeği stemiyordum öğrendiğim gün o kabusları geri görmeye başladım..... ama bir arkadaşa da doğumu kötü anlatmadım..... anlatmam da..... kimsenin kimseyi korkutmaya hakkı yok..... ve asla kötü şeyler düşünüp üstüne çekme kötülüğü.... allah seni bebeğini korusun
hoşgeldin paticim :) canım genel bir karamsarlık var havada. hepimizde oldu bugün ama birbirimizi motive ediyoruz. iyiki geldin. eğleniriz şimdi :)
canım işte maalasef hayatta herşey insan için. ben hiçbirşey için "başıma gelmez" diyemiyorum. hep bir temkin, bir kınamama .. vb. modundayım. ama pozitif olmayı seçiyorum. benim öz annecim o kadar kötü şeyler yaşadı ki bunları görerek büyüdüm. elimden gelen her önlemi alırım, aklımı kullanırım, duamı ederim en son da kadere bırakırım. hayatta herşeyin insanın elinde olmadığına inananlardanım. Allah hiç bir anneyi evladının üzüntüsü ile sınamasın inşallah.
selami ben santefort mu idi buna benzer isimli bir demir hapı kullanıyorum. bulantı yok ama bağırsak hareketleri artmış durumda. afedersiniz dışkı rengini siyah yapıyor bu haplar. bulantı da yan etkilerinden olabilir. doktoruna sor istesen belki muadili bir hapla değiştirir.
aynen öyle canım... bebeklerimiz Allah'a emanet. bize düşen elimizden geldiğince onları korumak ve dua etmek.
ya burada yalan haber, reklam, spekülasyon... çok var. herşeye de inanmamak gerek haklısın.
Toparlarım kociş de gelsin.Hava da izin vermiyor ki neyse ya konuyu kapatayım benim gibi okuyan arkadaşlar etkilenmesin.Sana da çok teşekkür ederim valla içacı şeyler söyledin
benim öyle süslü laflarım yazarken düşünmem yoktur lap lap yazıyorum yani..... teşekkürlük bir durum yok gün gelir sen de bana iç açıcı bişiler yazarsın
hah işte diyorum ben o yolda gidiyorum :) ) dilse ve sürüsü diye blog bile açabilirim haha
ah canım hoş geldin napıyoruz saçmalıkları kederleri sıkıntıları atıppppppppppp buraya öyle geliyoruz eğer onlarla geldiysen bz bir bir üstünden kaldırıyoruzankarada öyle tatlım... ya ben eskişehiri özledim ya
çaktırma da 2012 eylül annelerinin bir sürü özellğinden biri de çene :) tabi biz buna direkt "hoş sohbet" diyelim... bana arkadaşlar şey derdi "turamit sen doğunca annene heralde, müjde bir çeneniz oldu" demişlerdir :))
hahahahaben de 4 yaşıma kadar konuşmamışım belemişler beklemişler bende tık yok bu çocuk gerizeklaı heralde diye babam almış dr a götürmüş. dr babama çocuğunuza haksızlık yapmayın demiş ve ıq testimi biişi yapmışlar bana çok zeki çıkmışım ve babama bu çocuk kendin hazırlıyor demş ve hiç susturamayacaksın demş bugünü hep hatırlayacaksın demiş..... veeeeee öylede olmuş... eşim bile der ay dilse ne kadar konuştun diye nefes almayı dene arada diyor bana
Misafir edelim seni...
Kızlar bu arada benim karnımın aşağısının şişliği azıcık inmeye başladı ve bağırsaklarım rahatladı. 3 gündür bir de buna sıkılırken:) dün akşam aynada bir baktım midemin oradan itibaren beyzbol topu gibi bir şişkinlik oluşmuş. Bebeeem yukarı çıkıyor. tırmanıyor:):) zaten kitapta falan benim haftamda ve bir sonraki hafta kemik ve doku gelişimi için boy olarak büyümesi yavaşlar yazıyordu. Ama 13.14.15. haftalarda hızla ve birden büyüdü karnım.
Nasıl yani karnın mı küçüldü :44:
ayşe önerin kitabında, şöyle birşey yazıyordu normal doğumla ilgili " 9 ay boyunca vücudunuz, kemikleriniz, kan hacminiz, sinir sisteminiz, yağlarınız, cildiniz, saçlarınızın değişmesinin bir sebebi vardır. Vücudunuz sizi normal doğuma hazırlar. Sizde doğum anında bir kaç saat sabır ve azim gösterip ona yardımcı olmayı denemelisiniz." çok duygulandım ve sürekli bunu tekrarlamaya çalışıyorum aklıma doğumla ilgili kötü birşey getirmemeye çalışıyorum.
Aslında bende küçüldü sanmıştım ama, yukarı doğru uzadı, şişkinliği yayıldı demek daha doğru olur. Sanırım rahim biraz yukarı çıktığı için, bağırsaklarımdaki baskı da biraz rahatladı, dolayısıyla gazım da azaldı ve bana küçülmüş gibi geldi. Ama uzadı, yayıldı
ay kızlarrrr işlerden vakit bulup yazamıyorum birtülür ama okuyorum yazdıklaırnızııı farkındaysanız sürekli online yimDDd
bir incide benim kayınvalidemden paylaşayım
2 hafta önce çok rahatsızlandım çok yüksek ateş, boğaz enfeksiyonu falan şiddetli üşütmüştüm 2 gün hadtenede yattım serum takıldı 4 tane
canım burnumdaaaa öyle böyle değill bir üşüyorum bir terliyorum sesim çıkmıyor tükmük yutamıyorum kayınvalidme gelmiş başımı okşuyarak diyorki bukadar çabuk koyuverme kendini daha doğum yapacaksın afedersiniz kıçına kadar yırtılacak dedi anne nediyorsun allahın aşkına git dedim ne güzel morel veriyorsun tamda duymak istediğim şeyy günlerde rüyama girdi biliyormusunuzzz birkaç defa bunu söylemişti ama tkaılmamıştım hastayken çok etkilenmişim birdaha söylerse fena yapıcam taktım kafayaaaaa
sözde morle veriyor bu neki geçer demeye getiriyor ama neysee bişi demiyorum kızıyorum aklıma gleidkçee
ay kızlarrrr işlerden vakit bulup yazamıyorum birtülür ama okuyorum yazdıklaırnızııı farkındaysanız sürekli online yimDDd
bir incide benim kayınvalidemden paylaşayım
2 hafta önce çok rahatsızlandım çok yüksek ateş, boğaz enfeksiyonu falan şiddetli üşütmüştüm 2 gün hadtenede yattım serum takıldı 4 tane
canım burnumdaaaa öyle böyle değill bir üşüyorum bir terliyorum sesim çıkmıyor tükmük yutamıyorum kayınvalidme gelmiş başımı okşuyarak diyorki bukadar çabuk koyuverme kendini daha doğum yapacaksın afedersiniz kıçına kadar yırtılacak dedi anne nediyorsun allahın aşkına git dedim ne güzel morel veriyorsun tamda duymak istediğim şeyy günlerde rüyama girdi biliyormusunuzzz birkaç defa bunu söylemişti ama tkaılmamıştım hastayken çok etkilenmişim birdaha söylerse fena yapıcam taktım kafayaaaaa
sözde morle veriyor bu neki geçer demeye getiriyor ama neysee bişi demiyorum kızıyorum aklıma gleidkçee
huhh :)))) teyzeme bak maşşşallah yırtılacak ha.... ya biz de biliyoruz bi nebze yırtınıcaz da öyle kafama kakılmasına sanırım ben de
tahammül edemem..
Sen bence eşine nazlan gece yarısı uyandır :))) anennin dediği şey ruyama girdi şimdi deee kasıklarım ağrıyo stresten de :)) o annesine dikkatli olması gerektiğini iletir belki :))) hey allahım ya allahtan bilinçli insanlarız ama işte yine de gereksiz bi telkin olmuş yaptığı..
huhh :)))) teyzeme bak maşşşallah yırtılacak ha.... ya biz de biliyoruz bi nebze yırtınıcaz da öyle kafama kakılmasına sanırım ben de
tahammül edemem..
Sen bence eşine nazlan gece yarısı uyandır :))) anennin dediği şey ruyama girdi şimdi deee kasıklarım ağrıyo stresten de :)) o annesine dikkatli olması gerektiğini iletir belki :))) hey allahım ya allahtan bilinçli insanlarız ama işte yine de gereksiz bi telkin olmuş yaptığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?