2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Toparlarım kociş de gelsin.Hava da izin vermiyor ki neyse ya konuyu kapatayım benim gibi okuyan arkadaşlar etkilenmesin.Sana da çok teşekkür ederim valla içacı şeyler söyledin

Amin canım.Biz gerekeni yapalım, Allah büyüktür.

Toparlarım kociş de gelsin.Hava da izin vermiyor ki neyse ya konuyu kapatayım benim gibi okuyan arkadaşlar etkilenmesin.Sana da çok teşekkür ederim valla içacı şeyler söyledin

benim öyle süslü laflarım yazarken düşünmem yoktur lap lap yazıyorum yani..... teşekkürlük bir durum yok gün gelir sen de bana iç açıcı bişiler yazarsın

Son düzenleme:
kızlar ben eğlenceli videolar izliyorum hep :)) çok işe yarıyor. pskilog skeçleri var onlara sardım 1aydır falan.... geçen bi tane teyze vardı gitmiş psikoloğa "bu ülkede börülce yapmayı bilmeyen gençler var, çok üzlüyorum"... vaktiniz olursa bakın çok eğlenceli... he bir de cemil sonses var :))

bu arada aştık kendimizi kızlar ağustos annelerini geçtik biz farkında mısınız????ben arada onlarada bakıyorum hani bizen 1 ay ilerdiler ya.... kadınların yorumu 2000 oldumu bilmiyorum ama bizimki olmak üzere hahahhahahha

çaktırma da 2012 eylül annelerinin bir sürü özellğinden biri de çene :) tabi biz buna direkt "hoş sohbet" diyelim... bana arkadaşlar şey derdi "turamit sen doğunca annene heralde, müjde bir çeneniz oldu" demişlerdir :))

benim öyle süslü laflarım yazarken düşünmem yoktur lap lap yazıyorum yani..... teşekkürlük bir durum yok gün gelir sen de bana iç açıcı bişiler yazarsın

İnşallah gerek kalmaz moralin hep iyi olur ama olur da bişeye sıkılırsan elbette bişeyler demeye çalışırım

Misafir edelim seni...

Kızlar bu arada benim karnımın aşağısının şişliği azıcık inmeye başladı ve bağırsaklarım rahatladı. 3 gündür bir de buna sıkılırken:) dün akşam aynada bir baktım midemin oradan itibaren beyzbol topu gibi bir şişkinlik oluşmuş. Bebeeem yukarı çıkıyor. tırmanıyor:):) zaten kitapta falan benim haftamda ve bir sonraki hafta kemik ve doku gelişimi için boy olarak büyümesi yavaşlar yazıyordu. Ama 13.14.15. haftalarda hızla ve birden büyüdü karnım.

hahahaha ben de 4 yaşıma kadar konuşmamışım belemişler beklemişler bende tık yok bu çocuk gerizeklaı heralde diye babam almış dr a götürmüş. dr babama çocuğunuza haksızlık yapmayın demiş ve ıq testimi biişi yapmışlar bana çok zeki çıkmışım ve babama bu çocuk kendin hazırlıyor demş ve hiç susturamayacaksın demş bugünü hep hatırlayacaksın demiş..... veeeeee öylede olmuş... eşim bile der ay dilse ne kadar konuştun diye nefes almayı dene arada diyor bana

ayşe önerin kitabında, şöyle birşey yazıyordu normal doğumla ilgili " 9 ay boyunca vücudunuz, kemikleriniz, kan hacminiz, sinir sisteminiz, yağlarınız, cildiniz, saçlarınızın değişmesinin bir sebebi vardır. Vücudunuz sizi normal doğuma hazırlar. Sizde doğum anında bir kaç saat sabır ve azim gösterip ona yardımcı olmayı denemelisiniz." çok duygulandım ve sürekli bunu tekrarlamaya çalışıyorum aklıma doğumla ilgili kötü birşey getirmemeye çalışıyorum.

ben 9 aylıkken yürümüş ve konuşmuş bir akrep kadını olarak '' susacağıma nefesimi tutarım daha iyi''felsefesini güdüyorum :))))))

Nasıl yani karnın mı küçüldü :44:

Nasıl yani karnın mı küçüldü :44:

Aslında bende küçüldü sanmıştım ama, yukarı doğru uzadı, şişkinliği yayıldı demek daha doğru olur. Sanırım rahim biraz yukarı çıktığı için, bağırsaklarımdaki baskı da biraz rahatladı, dolayısıyla gazım da azaldı ve bana küçülmüş gibi geldi. Ama uzadı, yayıldı

ben bunu hep uyguladım canım..... doğum ne ya.... bebeğin dünyaya gelişi bizim bebeğimize sarıldığımız gün onun karnını kollarımızda doyurduğumuz gün ona kavuştuğumuz gün onu ilk gördüğümüz gün.... o güne sezeryan normal dikiş acı epidural spinal vs vs vs eklemek niye.... allah hayat bizi normale hazırlıyor bunu 9 ayda hazırlıyor.... ve o anki doğru nefes doğru ıkınma ile yarım saatte hallediyorsunuz.... ben 2 kere ıkındım ve 3. de dr ııkınma sakın nefes verrrrrrrrrrr dedi ve verirken dilsenin çıkışı hala oaramda hisetmek isterim innaılmaz bir histi..... yok böyle bir his ya....ıkınmak tekniği öğrenin yeter.... nefes egzerssizi çünkü doğru ıkınma ve doğğu nefes egzerszi ile o sancıları alt ediyorsunuz..... 13.5 saat suni sancı çekmiş biri olarak söylüyorum bir kere bile ah diye bağırmadım..... dr gelip yanımdaki sancı grafikerlime bakıp senin sancın yokmu diyordu bilmem birşeyler var ama diyordum ben acıya çok dayanıklıyım

ay kızlarrrr işlerden vakit bulup yazamıyorum birtülür ama okuyorum yazdıklaırnızııı farkındaysanız sürekli online yimDDd
bir incide benim kayınvalidemden paylaşayım
2 hafta önce çok rahatsızlandım çok yüksek ateş, boğaz enfeksiyonu falan şiddetli üşütmüştüm 2 gün hadtenede yattım serum takıldı 4 tane
canım burnumdaaaa öyle böyle değill bir üşüyorum bir terliyorum sesim çıkmıyor tükmük yutamıyorum kayınvalidme gelmiş başımı okşuyarak diyorki bukadar çabuk koyuverme kendini daha doğum yapacaksın afedersiniz kıçına kadar yırtılacak dedi anne nediyorsun allahın aşkına git dedim ne güzel morel veriyorsun tamda duymak istediğim şeyy günlerde rüyama girdi biliyormusunuzzz birkaç defa bunu söylemişti ama tkaılmamıştım hastayken çok etkilenmişim birdaha söylerse fena yapıcam taktım kafayaaaaa
sözde morle veriyor bu neki geçer demeye getiriyor ama neysee bişi demiyorum kızıyorum aklıma gleidkçee

Niye sordum biliyor musun, ben de bugün baktım karnım küçülmüş hatta diğer topicten arkadaşlara da sordum size de oldu mu diye.Haftalarımız aynı sayılır.Normal bir durum demek ki.Ama benim yukarı doğru bir çekilme falan yok.Direk küçüldü yani

huhh :)))) teyzeme bak maşşşallah yırtılacak ha.... ya biz de biliyoruz bi nebze yırtınıcaz da öyle kafama kakılmasına sanırım ben de
tahammül edemem..

Sen bence eşine nazlan gece yarısı uyandır :))) anennin dediği şey ruyama girdi şimdi deee kasıklarım ağrıyo stresten de :)) o annesine dikkatli olması gerektiğini iletir belki :))) hey allahım ya allahtan bilinçli insanlarız ama işte yine de gereksiz bi telkin olmuş yaptığı..

bre cahil bre cahiil yıkıl karşımdan diyeydin allahım ya böyle insanlar beni 9 ay korkutmaya çalıştı ben ne yaptım biliyor musun ne hikaye dinledim ne okudum ne izledim.... ama eşimin ailesi hep bana birşeyler anlattı ve direk araya girip ben normal doğurmak istiyorum allah nasip ederse 4 tane istiyorum diyordum ve doğumdan nşye korkayım allah bana rahim vermiş yumurtalık vermiş karnıma koymuş bir tane doğurmayıp napacam diyordum herkes nasıl doğurmuşsa bende doğururum diyordum hiç korkm uyorum dyordum..... asla kulak asmayın..... sakın.... çünkü doğumda tekerlekli sandalye ile doğum odasına giderken ben anneme ve eşime bakı ben doğuruyormuşum deyip ağlamıştım artık korku endişe mutluluk ne arasan vardııı

aynen öyle her doğru heryerde söylenmezz dediğin gibi bizde biliyoruzz belki olmayacak belki bneim çok güzel geçecek benim belki çatım çok müsait ay insna dua eder tek avazda Allah kurtarsın diye dimi,
güzel fikir veridn canım eğer birdaha böyle bişi olursaa aynen dediğin gibi yapıcamm
2 hafta geçti aradna artık olmazzz ama birdhaa olursaa dediğinini yapayım :)
ne gereksiz hemde püfss

aynen öyle her doğru heryerde söylenmezz dediğin gibi bizde biliyoruzz belki olmayacak belki bneim çok güzel geçecek benim belki çatım çok müsait ay insna dua eder tek avazda Allah kurtarsın diye dimi,
güzel fikir veridn canım eğer birdaha böyle bişi olursaa aynen dediğin gibi yapıcamm
2 hafta geçti aradna artık olmazzz ama birdhaa olursaa dediğinini yapayım :)
ne gereksiz hemde püfss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…