2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen öyle her doğru heryerde söylenmezz dediğin gibi bizde biliyoruzz belki olmayacak belki bneim çok güzel geçecek benim belki çatım çok müsait ay insna dua eder tek avazda Allah kurtarsın diye dimi,
güzel fikir veridn canım eğer birdaha böyle bişi olursaa aynen dediğin gibi yapıcamm
2 hafta geçti aradna artık olmazzz ama birdhaa olursaa dediğinini yapayım :)
ne gereksiz hemde püfss

bırakın o anı o anda yaşayın..... inanın hiçbir şey düşündüğünüz gibi olmayacak... o anki duyguları asla bilemeyeceksiniz sadece o an yaşayacaksınız ve o an bitecek....

doğru ıkınmayı anlatmaya çalışan bazı yerler var. Mesela bebek çıkarken ıkınmayın diyorlar sanırım seninkini de ondan kesmiş doktor. Ama sancı ıkınma hissi gelmeden ıkınmamalısınız, kendinizi anlamsız yere yormaktan başka birşey yapmazsınız diyor. Nefes egzersizlerini de zamanı geldiğinde bize hatırlatırsan sevinirim hep birlikte çalışmaya başlayalım. Çok çok korkarsam Götürün beni sezeryana derim belki ama normalle kurtulmak istiyorum, çünkü bende dayanıklı ve acıyı iyi tolere edebildiğimi düşünüyorum. Bir de hamileliğimin en başından beri hiç bir zorluk, sıkıntı, bedensel rahatsızlık yaşamadım Normal hayatıma devam ettim, küçük değişimler oldu ben bile farketmedim. Doğumum da bunun devam edebileceğini asgari düzeyde zorluk yaşayacağımı düşünüyorum. Ya da buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi

ve benim gibi zırt gibi gitmeyin dr a evde bekleyin sancınızı suyunuzu.... ben saf gibi gittim boştan yere çekytim o kadar.... gerçi benim ki hastane dr hatasıydı.... ama nefes ıkınma egzersizi öğretrim o konuda çok iyimişim bana hastanede uzamn bir doktor doğumda bulunmak zorundaymış aisstanların başında... o dedi çok güzel ıkınıyorsun nefeselerin falan çok iyi ama işte çok acı çektin dedi.....

Son düzenleme:

çok tatlısın canım yaaaa ne güzel morle veriyorsun:))))
diline sağlık

çok tatlısın canım yaaaa ne güzel morle veriyorsun:))))
diline sağlık

ya çünkü dilsede yaşanabilecek her türlü sıkıntıyı her türlü korkuyu yaşadım ben ve benm gibi bir anne adayı daha çeksin istemem o yüzden herşeyi bilin ama bilmeniz gerekeni.... işte kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere inşallah olabiliyorumdur tabiki....:26:

oluyorsun canım benim saolasın inş.nice güzel paylaşımlaırmız olurr tecrübelerinden faydalanmak güzel,ve çoğumuzun ihtiyacı var emin ol

kızlar ben kaçarr eve gidip biran önce yemek yapıp yemek istiyorum çok fena acıktıktım snaki günlerdir açım oysa bütün gün yedim durudm
cici bkaın kendinize

kızlar ben kaçarr eve gidip biran önce yemek yapıp yemek istiyorum çok fena acıktıktım snaki günlerdir açım oysa bütün gün yedim durudm
cici bkaın kendinize

haydi kolay gelsin ve afiyet olsun şimdiden.... sende bebkinde allaha emanet olun

kızlar ben gidiyorum ya karnım çok ağrıyor azcık yatayım....:18:

çıkışş saatii yaklaştı...akşama eşimin annesine yemeğe davetliyiz..koştur koştur yemek yapmıycam..sonra da biraz uykum var deyip eve geçip uzanırım..

hoş şımarıklık yapmiyim dün canım ne istediyse eşim yaptı elimi bile sürdürtmedi..bu hafta pek konforlu geçiyo..hepinizii öpüyorum

ben sözünüze uydum, gittim maskemi yaptım, makyaj yaptım süslendim resmimi bile çektim... geldim azcık kalmışız:) bu sefer de fazla süslenmişim sanırım ev için :))

ben sözünüze uydum, gittim maskemi yaptım, makyaj yaptım süslendim resmimi bile çektim... geldim azcık kalmışız:) bu sefer de fazla süslenmişim sanırım ev için :))

E görmüyoruz ki bakalım da öyle konuşalım dimi

o gobek ne ole masallahhhh.....zayıfsın yaa sırf gobek cıkmıs:))bı de o esyları yaymıssın yaymıssın nasıl topladın sonra merak edıyorum hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…