huhh :)))) teyzeme bak maşşşallah yırtılacak ha.... ya biz de biliyoruz bi nebze yırtınıcaz da öyle kafama kakılmasına sanırım ben de
tahammül edemem..
Sen bence eşine nazlan gece yarısı uyandır :))) anennin dediği şey ruyama girdi şimdi deee kasıklarım ağrıyo stresten de :)) o annesine dikkatli olması gerektiğini iletir belki :))) hey allahım ya allahtan bilinçli insanlarız ama işte yine de gereksiz bi telkin olmuş yaptığı..
ben bunu hep uyguladım canım..... doğum ne ya.... bebeğin dünyaya gelişi bizim bebeğimize sarıldığımız gün onun karnını kollarımızda doyurduğumuz gün ona kavuştuğumuz gün onu ilk gördüğümüz gün.... o güne sezeryan normal dikiş acı epidural spinal vs vs vs eklemek niye.... allah hayat bizi normale hazırlıyor bunu 9 ayda hazırlıyor.... ve o anki doğru nefes doğru ıkınma ile yarım saatte hallediyorsunuz.... ben 2 kere ıkındım ve 3. de dr ııkınma sakın nefes verrrrrrrrrrr dedi ve verirken dilsenin çıkışı hala oaramda hisetmek isterim innaılmaz bir histi..... yok böyle bir his ya....ıkınmak tekniği öğrenin yeter.... nefes egzerssizi çünkü doğru ıkınma ve doğğu nefes egzerszi ile o sancıları alt ediyorsunuz..... 13.5 saat suni sancı çekmiş biri olarak söylüyorum bir kere bile ah diye bağırmadım..... dr gelip yanımdaki sancı grafikerlime bakıp senin sancın yokmu diyordu bilmem birşeyler var ama diyordum ben acıya çok dayanıklıyım
doğru ıkınmayı anlatmaya çalışan bazı yerler var. Mesela bebek çıkarken ıkınmayın diyorlar sanırım seninkini de ondan kesmiş doktor. Ama sancı ıkınma hissi gelmeden ıkınmamalısınız, kendinizi anlamsız yere yormaktan başka birşey yapmazsınız diyor. Nefes egzersizlerini de zamanı geldiğinde bize hatırlatırsan sevinirim hep birlikte çalışmaya başlayalım. Çok çok korkarsam Götürün beni sezeryana derim belki ama normalle kurtulmak istiyorum, çünkü bende dayanıklı ve acıyı iyi tolere edebildiğimi düşünüyorum. Bir de hamileliğimin en başından beri hiç bir zorluk, sıkıntı, bedensel rahatsızlık yaşamadımNormal hayatıma devam ettim, küçük değişimler oldu ben bile farketmedim. Doğumum da bunun devam edebileceğini asgari düzeyde zorluk yaşayacağımı düşünüyorum. Ya da buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi
bre cahil bre cahiil yıkıl karşımdan diyeydinallahım ya böyle insanlar beni 9 ay korkutmaya çalıştı ben ne yaptım biliyor musun ne hikaye dinledim ne okudum ne izledim.... ama eşimin ailesi hep bana birşeyler anlattı ve direk araya girip ben normal doğurmak istiyorum allah nasip ederse 4 tane istiyorum diyordum ve doğumdan nşye korkayım allah bana rahim vermiş yumurtalık vermiş karnıma koymuş bir tane doğurmayıp napacam diyordum herkes nasıl doğurmuşsa bende doğururum diyordum hiç korkm uyorum dyordum..... asla kulak asmayın..... sakın.... çünkü doğumda tekerlekli sandalye ile doğum odasına giderken ben anneme ve eşime bakı ben doğuruyormuşum deyip ağlamıştım artık korku endişe mutluluk ne arasan vardııı
çok tatlısın canım yaaaa ne güzel morle veriyorsun:))))
diline sağlık
çok tatlısın canım yaaaa ne güzel morle veriyorsun:))))
diline sağlık
ya çünkü dilsede yaşanabilecek her türlü sıkıntıyı her türlü korkuyu yaşadım ben ve benm gibi bir anne adayı daha çeksin istemem o yüzden herşeyi bilin ama bilmeniz gerekeni.... işte kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere inşallah olabiliyorumdur tabiki....:26:
kızlar ben kaçarr eve gidip biran önce yemek yapıp yemek istiyorum çok fena acıktıktım snaki günlerdir açım oysa bütün gün yedim durudm
cici bkaın kendinize
kızlar ben gidiyorum ya karnım çok ağrıyor azcık yatayım....:18:
haydi kolay gelsin ve afiyet olsun şimdiden.... sende bebkinde allaha emanet olun
ben sözünüze uydum, gittim maskemi yaptım, makyaj yaptım süslendim resmimi bile çektim... geldim azcık kalmışız:) bu sefer de fazla süslenmişim sanırım ev için :))
e yükledim albümüme :)) baksana ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?