Selamlar nasılsınız?Dün bir arkadaş diğer topiğe bir şey yazdı bebeğiyle ilgil ama ne yazdığını hiç söylemeyecem, resmen psikolojim bozuldu ya çok üzüldüm.Dündendir toparlayamıyorum.Zorla o kötü duygulardan kurtulmuştum yine hortladı.Ama insan hamilelerin olduğu bir yere de böyle bir şey yazar mı?Gerçi bana sanki gerçek değilmiş gibi geldi ama Allah korusun tabi.
yüzümde maske ile okuyorum :))
benim eşim 4 istiyor, 4 olmasa da en az 3 diyor... ama bilemedim. hele 1.yi yapalım.. benim yaş 29. kasım sonunda 30 olacağım hatta. eşim 37... ne ara yetişir... amann o zamanlar gelsin bakarız.
ben çocukları çok severim. çok da iyi anlaşırım. her gittiğim yerde etrafıma çocuklar toplanır. hiç kafam şişmez... ama kendi çocuğum olunca da aynı mı olur bilemiyorum... eşim ise hiç çocuk sesi çekemez. eşimin yeğenleri ile çok yakınım. hiç yemek yemeyen çocuklar benim elimden yerler maşallah:) ama eşim kendi yeğenlerinin bile sesi yükselince "başım çekmiyor" diyor... bu beni endişelendiriyor açıkçası. eşimin kardeşleri de keza öyle... sende iyi sabır var bizim kafamız çekmiyor diyorlar ki kendilerinin de çocukları var. şimdi benim korkum eşim de acaba çocuklarımıza "dur şimdi, bir rahat ver... vb." şekilde yaklaşır mı? ama yaşamadan da bilinmez.
1.yi yapalım sonrasına bakarız :)
yüzümde maske ile okuyorum :))
benim eşim 4 istiyor, 4 olmasa da en az 3 diyor... ama bilemedim. hele 1.yi yapalım.. benim yaş 29. kasım sonunda 30 olacağım hatta. eşim 37... ne ara yetişir... amann o zamanlar gelsin bakarız.
ben çocukları çok severim. çok da iyi anlaşırım. her gittiğim yerde etrafıma çocuklar toplanır. hiç kafam şişmez... ama kendi çocuğum olunca da aynı mı olur bilemiyorum... eşim ise hiç çocuk sesi çekemez. eşimin yeğenleri ile çok yakınım. hiç yemek yemeyen çocuklar benim elimden yerler maşallah:) ama eşim kendi yeğenlerinin bile sesi yükselince "başım çekmiyor" diyor... bu beni endişelendiriyor açıkçası. eşimin kardeşleri de keza öyle... sende iyi sabır var bizim kafamız çekmiyor diyorlar ki kendilerinin de çocukları var. şimdi benim korkum eşim de acaba çocuklarımıza "dur şimdi, bir rahat ver... vb." şekilde yaklaşır mı? ama yaşamadan da bilinmez.
1.yi yapalım sonrasına bakarız :)
Selamlar nasılsınız?Dün bir arkadaş diğer topiğe bir şey yazdı bebeğiyle ilgil ama ne yazdığını hiç söylemeyecem, resmen psikolojim bozuldu ya çok üzüldüm.Dündendir toparlayamıyorum.Zorla o kötü duygulardan kurtulmuştum yine hortladı.Ama insan hamilelerin olduğu bir yere de böyle bir şey yazar mı?Gerçi bana sanki gerçek değilmiş gibi geldi ama Allah korusun tabi.
niye ki ne hakkında yazdı... sen hangi topiktesin
herkese merhaba kızlar ben geldim.... Bugün çok karamsar bir hava var eskişehirde ben de gün içinde bazı gerginlikler yaşadım ama sakinleştim çok şükür. Sizlerde keyifler nasıl?
selam canım. ben de bir topikte kötü bir tecrübe paylaşanı gördüm. çok üzüldüm naçizane tavsiye verdim... maalesef güzelim herşey bizim için. çok da izole olamıyoruz. daha az etkilenmeyi öğrenmemiz lazım.
Ben "Bebek İsteyen ve Bebek Bekleyen Arkadaşlarım,Buyrun Sohbete" topiğindeyim ağustostan beri. doğum eylelde olacak burayı da takip ediyorum.Ama dilse hiç söylemeyim ne yazdığını istersen özelden gönderebilirim ama okumanı tavsiye etmem.Bebeğini kaybetmiş onu yazıyor ama Allah kimseye öyle bişey vermesin.Psikolojim bozuldu.
ben çocuk delisiyimdir çocukluğumdan beri minikleri kontrol edip onlara oyun oynatöak eve toplayıp yüzümüze boya ile süsler yapıp hiayeler anlatırdım daha neler neler.... ama evlendim ve eşimin ailesindeki çocukları görünce çocuktan tiksindim nolur yanlış anlamayın ama sebeplerim vardı.... ve kaynanam sen çocuk sevmiosun dedi kalbim kötüymü ve allah bana çcuk vermezmiş ama onun sebepsiz yere 2 sene çocuu omamış ben se evlendim bir kere adet oldum ve 2. ayda hamileydim.... ağrıma gitmişti..... şimdi herkes ne güzel çocuk yetiştirio diye bana gıpta edyior..... ama hala eşimin ailesindeki çocukları sevmiyorum.... saygsızı terbiyesiz söz dinlemeyen çığırtkan çocuklar hepsi..... allah korusun böyle çocuklarımız olmasın akıllı uslu söz dinleyen bebeklerimiz olsun
hah işte diyorum ben o yolda gidiyorum :) ) dilse ve sürüsü diye blog bile açabilirim hahamerak etme canım kendi bebegi olunca gıkı cıkmaz
bizimki ilk baslarda 2 diyordu şimdi 3 cıkardı ama 4.ye bakamazmıs umutsuz ev kadınlarındaki elifi gördükce
herkese merhaba kızlar ben geldim.... Bugün çok karamsar bir hava var eskişehirde ben de gün içinde bazı gerginlikler yaşadım ama sakinleştim çok şükür. Sizlerde keyifler nasıl?
aman ben neler okudum evde kürtaj yapan kadının hikayesini okudum.... manyak manyak şeyler ya..... buraya zaten ne mantıkla yazarlar anlamam.... hiç takma kafanı.... doğu olmamma reklam yapma dikkat çekme sırf yorum toplama için bile yapılmış olabilir... boşver gitsin....
:)))) okuyunca güldüm gerçekten canım kayınvaliden ve geri kalan kimsenin fikriyle senin kişiliğin örtüşmek zorunda değil
ben ezelden beridir çocuk görmeye dayanamayan 2 kardeşimi de annesinden deli gibi kıskanan..çocuk mevlütlerinde bebekleri ağlatmak için dürten bir tiptim..Akrep bebeği işte ..
Evlendim..çocuk istemiyorduk..3 sene oldu..eşim istiyordu ama bana bıraktı hep...istemezsen yapmayız modunda..sonra işte kazayla hamile kaldım :)) 10 gün depresyon uykusuzluk vs... sonra etrafınmdakilerin''senden acayip eğlenceli enteresan bi anne olur'' telkinleriyle karnımdakini sevmeye başladım..zaten eşimin de baba olma yaşı çoktan gelmişti.. bencil olmamak lazım dedim kendi kendime..kariyerse kariyer şekillenir...kiloysa yine verir eskisinden güzel olurum dedim..zor oldu ama dedim:)))) o yüzden kaynanaymış yok görümceymiş vız gelir... ne normalde ne de hamileyken ki özellikle hamileyken kulağınızı saçma şeylere kapatmak lazım :))) zaten hayat biz kadınlara yeterince zorrr
hah işte diyorum ben o yolda gidiyorum :) ) dilse ve sürüsü diye blog bile açabilirim haha
ah canım hoş geldin napıyoruz saçmalıkları kederleri sıkıntıları atıppppppppppp buraya öyle geliyoruz eğer onlarla geldiysen bz bir bir üstünden kaldırıyoruzankarada öyle tatlım... ya ben eskişehiri özledim ya
herkes de tuhaf bir durum var
sakin ol canım ac bi müzik keyfin yerine gelsin
aman dilsede yaptım o cahillikleri şimdidurum bu yani..... kimse umrumda değil... eşimde askere gidiyor onu bunu takamam valla..... kızımla kendi evimde kocamı ve bebeğimi bekleyeceğim... allah bana akıl güç sabır iki ayak vermiş her işimi yaparım 2 yavrumada gül gibi bakarım.... yeterki allah kimselere muhtaç etmesin....
Ya ben de daha önceden düşük yaptım şimdi gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, bu yüzden okuduğum her şey başıma gelecekmiş gibi korkuyorumNeyse canım akşama toparlarım
Ben "Bebek İsteyen ve Bebek Bekleyen Arkadaşlarım,Buyrun Sohbete" topiğindeyim ağustostan beri. doğum eylelde olacak burayı da takip ediyorum.Ama dilse hiç söylemeyim ne yazdığını istersen özelden gönderebilirim ama okumanı tavsiye etmem.Bebeğini kaybetmiş onu yazıyor ama Allah kimseye öyle bişey vermesin.Psikolojim bozuldu.
merhabalarrrr
dun gyneferom demir hapına başladım.ılk uc ay hıc bulantım olmamıstı.ilaca başladıktan sonra fecı bır bulantım basladı.midem hep rahatsız.yemek yıyemıyorum.sizlerde de böyle şikayetler oldu mu....
Çok haklısın ama insan gerçekten kötü oluyor ya istemeden de olsa etkileniyor ne yapalım bebişlerimiz allaha emanet.
aman ben neler okudum evde kürtaj yapan kadının hikayesini okudum.... manyak manyak şeyler ya..... buraya zaten ne mantıkla yazarlar anlamam.... hiç takma kafanı.... doğu olmamma reklam yapma dikkat çekme sırf yorum toplama için bile yapılmış olabilir... boşver gitsin....
ayynen öyle...evren bize öyle bir güç vermiş mi çektiğimizin yapabildiklerimizin yarısına hiçbir erkek vücudu ve psikolojisi katlanamaz :))) eşine hayırlı tezkereler şimdiden...çocuklarına da sana da sağlık huzur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?