2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben paspal gelsem de mutlaka bişeyler yapmak zorundayım günde kaç tane insan girip çıkıyor, mülakatlar görüşmeler toplantılar derken...maskara kalem ve parlatıcı dahi olsa kendime geliyorum.

Cildim ve gözlerim değişti gibi hissediyorum...belim kalınlaşmasın diye de her gün sağa sola esniyorum... eğer kötü yönde bişeyler görüyorsan aynada kesinlikle dönemseldir...gülsuyuyla sil cildini her sabah banyonda görebielceğin bi yerde...süper pürüssüz ve alımlı oluyosun :))) kendini hissettiğin gibisini görürsün aynadaa :))

normal normal tatlım ama bak kendini bırakma o zaman aynalara küsersin çünkü gittikçe kilo alacağız büyüyeceğiz veeeee yüzümüz değişecek.... hele doğumdan sonra kendimizle ilgilenecek vakit olmayacak.... o yüzden herşey kontrol altında olsun

cok geçmiş olsun canım
ben de 2 hafta önce yedim bu hafta sonuda dustan sonra balkonda oturdum günes var diye ben suan bogaz ve bas agrısı cekiyorum

ay canım sende aynı benim gibi olmuşsun.........sanada cok geçmişler olsun.........eskiden kolay kolay üşütmezdim ben bu gibi şeylerden.
Dilsin de dediği gibi hamile olunca bağışıklık sistemimiz daha az çalışıyor demek....

ay ne güzel inşallah erkektir, bir kızın bir oğlun olur ne güzel.......daha da yapmazsın.....oh bitirmiş olursun erkenden çocuk işini...

ya eşimde aynısını dedi çocuk işi bitti diye ama sanırım ben bir daha yaparım aramızda kalsın eşim duymasın boşar mazaalah beni

arada oluyor. baya sağlıksız ve kalorili bir şeydi doyurucu özelliği de yok :) eşime alma daha dedim. görünce dayanamıyorum. daha canım çekmez inşallah.

ya turamit tatlım iyi niyetle söylemedin adını ama çok komiik ama şu an o dediğin şeyi canım çekti abur cubur bol kalorili gereksiz bir daha alma falan bana bayağı cazip geldi ay nolur adını söyle ya... direk söyleseydin canım bu kadar çekemezdi

haklısın ya ben şimdi kalkayım bir maske yapayım yüzüme:)

ben baya kokoşumdur :) yüzüme jelle yıkarım sabun kullanmam. akşamları gül suyu sürerim. gün içinde nemlendirici... evde bile olsa kalem, ruji allık sürerim. dışarı hele ohooo full makyaj... bugün ama kalktım. yüzümü temizledim. nemlendirici sürdüm oturuyorum.

benim belim kalınlaştı bile:) h.sonu göyle değildim... p.tesiden beri böyle hissediyorum.

en güzeli hakikaten şimdi gideyim organik bir maskem var temizleyici onu süreyim 2dkda geleyim sizle yazışırken kurumasını bekleyim. sonra gözüme kalem çekerim, parfüm.. ohh miss olurum :))

ayy özür dilerimmm (( özelden yazıyorum hemen

ya eşimde aynısını dedi çocuk işi bitti diye ama sanırım ben bir daha yaparım aramızda kalsın eşim duymasın boşar mazaalah beni

maşallah sana yaaaa....o kadar zor geçiriyorsun hamileliği ama yinede pes etmiyorsun....maşallah maşallah

cok saol canım bende hiç grip olmam kısın ama dediğin gibi hamilelik den dolayı sistemlerimiz cöktü bunada şükür

2 sene sonra yine karsılasırmısız

bend saçlarımı düzelttim toka ile tutturdum tepemde açık şuan kıvır kıvır.... haha.... üstümdede hamile pijamam ayağımda ev botum.... yüzümde de sadece kalem..... allık sadece dışarda kullanıyorum.... rimelide tabi.... dolanıyorum öyle kendimi güzel değil ama şirin hissediyorum bu da bana şimdilik yeter.... doğumdan sonra şirinlikte klamayacak.... valla bebek uyuyunca can havli iile ancak banyo yapacağız..... yüzümüze de krem sürebilirsek ne ala.... tabi annesi olanlar için bişi demiyorum....

cok saol canım bende hiç grip olmam kısın ama dediğin gibi hamilelik den dolayı sistemlerimiz cöktü bunada şükür

2 sene sonra yine karsılasırmısız

bu sefer 2 olmaz bunları okula yollayım şöyle 33 34 te bir tane daha yaparım o zamana kadar hayatımı yaşayım ama dimi....

hahhh şöyleeeeeeee

yasa kız hayatını tabi bakalım cocukların büyünce isterlermi kardeş

benim çocuklarım ister... ya benim hep hayalimdi 4 çocuk..... eşim olmaz dedi.... bende 3 e indim aşağısı kurtarmaz dedim..... ama dilseyi doğurunca tövbe başka asla dedim... ama bu süpriz olunca özüme döndüm ben 3ü de 4 üde doğururum.... allah imkan vermiş bakarım büyütürüm hepsini.... ama eşim istemiyor bakalım....

Selamlar nasılsınız?Dün bir arkadaş diğer topiğe bir şey yazdı bebeğiyle ilgil ama ne yazdığını hiç söylemeyecem, resmen psikolojim bozuldu ya çok üzüldüm.Dündendir toparlayamıyorum.Zorla o kötü duygulardan kurtulmuştum yine hortladı.Ama insan hamilelerin olduğu bir yere de böyle bir şey yazar mı?Gerçi bana sanki gerçek değilmiş gibi geldi ama Allah korusun tabi.

yüzümde maske ile okuyorum :))

benim eşim 4 istiyor, 4 olmasa da en az 3 diyor... ama bilemedim. hele 1.yi yapalım.. benim yaş 29. kasım sonunda 30 olacağım hatta. eşim 37... ne ara yetişir... amann o zamanlar gelsin bakarız.

ben çocukları çok severim. çok da iyi anlaşırım. her gittiğim yerde etrafıma çocuklar toplanır. hiç kafam şişmez... ama kendi çocuğum olunca da aynı mı olur bilemiyorum... eşim ise hiç çocuk sesi çekemez. eşimin yeğenleri ile çok yakınım. hiç yemek yemeyen çocuklar benim elimden yerler maşallah:) ama eşim kendi yeğenlerinin bile sesi yükselince "başım çekmiyor" diyor... bu beni endişelendiriyor açıkçası. eşimin kardeşleri de keza öyle... sende iyi sabır var bizim kafamız çekmiyor diyorlar ki kendilerinin de çocukları var. şimdi benim korkum eşim de acaba çocuklarımıza "dur şimdi, bir rahat ver... vb." şekilde yaklaşır mı? ama yaşamadan da bilinmez.

1.yi yapalım sonrasına bakarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…