- 5 Ekim 2010
- 226
- 13
- 98
Kızlar günaydııınn :)))
Kızlar günaydııınn :)))
Günaydın Masaltuna, erkenci anne :) Sanırım çalışan anne :)
Gunaydin kizlar herkes iyidir umarım :))
günaydın kızlarrr...bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. ve korkuyrum.sanırım gaz sancısı şimdi şimdi kendini göstermeye başladı. biraz hareket edince. hatırlarmısınız bilmiyrm 2 aylıkk hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu. şimdi hep tedirginim. Allah ım sen miniklerimizi koru. sana emanetler.
günaydın kızlarrr...bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. ve korkuyrum.sanırım gaz sancısı şimdi şimdi kendini göstermeye başladı. biraz hareket edince. hatırlarmısınız bilmiyrm 2 aylıkk hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu. şimdi hep tedirginim. Allah ım sen miniklerimizi koru. sana emanetler.
herkese günaydın..2gündür çok fena üşütmüş durumdayım..çok ciddi bir grip salgını var,kendinize çok dikkat edin..
günaydın geçmiş olsuun, evet ya herkesde bi grip hali var. Bende dün griplilerle birlikteydim kaptımmı kapmadımmı bilemiyorum ama burnum boğazım biraz kötüledi gibi sabah,, umarım ilerletmem.[/Q
bende bide geniz akıntısı var o çok rahatsız ediyo beni..dr. a sordum geniz akıntısı artıyomuş hamilelikte..bu arada eskileri okuyamadım..cinsiyet öğrenen varmı???
Gunaydın herkese...
Bu sabah saglıkoacagına gıttım ılac yazdırmak ıcın orda bı kontrol ettıler ellerınde ayaklarında şişlik varmı dıe ama benım hep göz altlarım sısıo morarmıs bı sekılde dedım bobreklerımde sorun olacagını soledı(ıns bıseyım yoktur ıkıgundur kasıklarım cok agrıo dun kusarkende cok zorlandım bogazlarım sısmıs allhaım saglıkla bebegımı bı dogurablsem ıns
çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inş. Sağlık ocağında bebeğin kalp atışını dinlettiler mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?