2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay çalışmasam şu 2 pantolonla bitiririm hamileliği. ama olmuyor bir hafta aynı şeyi giyemiyorsun :)) aslında yalnız olsam giyerim ama kendimi kötü hissediyrm. forma gibi :) millet diycek aaa o pantolonlu hamile geliyor :)) evde olsam bende gerek duymam fazla..

bizde yatıyoruz artık kızlar yarın çok erken kalkıcaz herkese iyi geceler kendinize çok iyi bakın.

Benim de yatmam lazım ama hiç uykum yok. Yarın görüşürüz arkadaşlar.

Herkesin nasıl düşündüğünü bilmem. Bence forum siteleri ile sosyal paylaşım siteleri arasında fark var.
Tüp bebek yapanlar ayrı, doğum yapanlar ayrı, eşi ile sorun yaşayanlar ayrı sayfalarda sadece o konu ile ilgili şeyleri paylaşıyor forum topiklerinde.
Sosyal paylaşım sitesinde tüm özelimizi herkesle paylaşmak zorunda değiliz. Çok özel bir bağ kurup orada arkadaşlığına devam etmek isteyenler olabilir. Ama forum mantığı bundan daha farklı. Ben aşılama yöntemleri ile ilgili bir bilgi almak, fikir almak istediğimde kimseyi bulamazsam herkes face'de muhabbet ediyorsa o zaman forumun anlamı kalmaz.
Burada 2012'de doğum yapacak olan bayanlar olarak paylaşım yapıyoruz. Lütfen birbirimize destek olup paylaşımımza devam edelim. Çünkü aynı çatı altında, aynı duyguları ve deneyimleri paylaşıyoruz. Bir sorunumuz olduğunda mutlaka onu daha önce yaşayan birisi çıkıp bize fikir veriyor.
Benim için buradaki arkadaşların varlığı çok anlamlı.

Kızlar günaydııınn :)))

Günaydın Masaltuna, erkenci anne :) Sanırım çalışan anne :)

Gunaydin kizlar herkes iyidir umarım :))

günaydın kızlarrr...bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. ve korkuyrum.sanırım gaz sancısı şimdi şimdi kendini göstermeye başladı. biraz hareket edince. hatırlarmısınız bilmiyrm 2 aylıkk hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu. şimdi hep tedirginim. Allah ım sen miniklerimizi koru. sana emanetler.

Günaydınlaaaar
son bi iki gündür moralim çok bozuktu şimdi düzelmeye başladı gibi sanırım havalardan etkileniyorum birazda..
gününüz güzel geçsiiiiin

selamm, bence pek telaş etme bebeğin maşallah büyümüş en azından sorunlu dönemi atlatmışsınız. İçin rahat olsun bebeğinle günün tadını çıkarın

Günaydınnnn korkma riskli dönemi atlattın sayılır,kasık ağrıları rahim genişlediği için bu dönemlerde çok normalmiş bende de sık sık oluyor.İçini ferah tut.

herkese günaydın..2gündür çok fena üşütmüş durumdayım..çok ciddi bir grip salgını var,kendinize çok dikkat edin..

herkese günaydın..2gündür çok fena üşütmüş durumdayım..çok ciddi bir grip salgını var,kendinize çok dikkat edin..

günaydın geçmiş olsuun, evet ya herkesde bi grip hali var. Bende dün griplilerle birlikteydim kaptımmı kapmadımmı bilemiyorum ama burnum boğazım biraz kötüledi gibi sabah,, umarım ilerletmem.

Son düzenleme:

Gunaydın herkese...

Bu sabah saglıkoacagına gıttım ılac yazdırmak ıcın orda bı kontrol ettıler ellerınde ayaklarında şişlik varmı dıe ama benım hep göz altlarım sısıo morarmıs bı sekılde dedım bobreklerımde sorun olacagını soledı(ıns bıseyım yoktur ıkıgundur kasıklarım cok agrıo dun kusarkende cok zorlandım bogazlarım sısmıs allhaım saglıkla bebegımı bı dogurablsem ıns

çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inş. sağlık ocağında bebeğin kalp atışını dinlettiler mi sana?

çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inş. Sağlık ocağında bebeğin kalp atışını dinlettiler mi sana?

cok saolsn cnm ıns duzelrım moralım cok bozuluo sasglıklı olur ıns bebgm mıdem bulantılarım gttıkce artıo artık hergun cıkarır oldum(( yok cnm dınletmedıler sadece tansıyon ve kılomu olctuler bıde 20. Ve 24.haftada aşılar varmıs onları soledıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…