cok saolsn cnm ıns duzelrım moralım cok bozuluo sasglıklı olur ıns bebgm mıdem bulantılarım gttıkce artıo artık hergun cıkarır oldum(( yok cnm dınletmedıler sadece tansıyon ve kılomu olctuler bıde 20. Ve 24.haftada aşılar varmıs onları soledıler
cok saolsn cnm ıns duzelrım moralım cok bozuluo sasglıklı olur ıns bebgm mıdem bulantılarım gttıkce artıo artık hergun cıkarır oldum(( yok cnm dınletmedıler sadece tansıyon ve kılomu olctuler bıde 20. Ve 24.haftada aşılar varmıs onları soledıler
bebek beslenemiyo diye üzülüyorsan dr lar o konuda üzülmeyin diyor. Sen düzenli kontrollerini yaptır bebeğinin sağlığı içinde gelişimi falan iyiyse çok moralini bozma dr zaten bişeyler yeterli gelemiyorsa seni uyarır diye düşünüyorum. Benim bulantılarım başta hep kokulara karşı oluyordu bide istemediğim bişeyi yada çok yediğim zaman çıkartıyodum şimdilerde azaldı, inan koku duymayım diye burnumu tıkayıp yiyordum iki kaşık da olsa. Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun canım... Eski tarz tansiyon ölçerler aslında belli bir haftadan sonra duyuluyormuş kalp atışı diye duydum sağlık ocaklarında dinliyorlarmış. Ama tam bir bilgim yok
günaydın kızlarrr...bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. ve korkuyrum.sanırım gaz sancısı şimdi şimdi kendini göstermeye başladı. biraz hareket edince. hatırlarmısınız bilmiyrm 2 aylıkk hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu. şimdi hep tedirginim. Allah ım sen miniklerimizi koru. sana emanetler.
Gunaydın herkese...
Bu sabah saglıkoacagına gıttım ılac yazdırmak ıcın orda bı kontrol ettıler ellerınde ayaklarında şişlik varmı dıe ama benım hep göz altlarım sısıo morarmıs bı sekılde dedım bobreklerımde sorun olacagını soledı(ıns bıseyım yoktur ıkıgundur kasıklarım cok agrıo dun kusarkende cok zorlandım bogazlarım sısmıs allhaım saglıkla bebegımı bı dogurablsem ıns
Ben de geçen hafta kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittim. İnsan korkuyo çünkü ya bebeğe bişey olduysa diye. Ama idrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Şimdi ağrım yavaş yavaş azaldı. Haftasonuna geçer inşallah.
Sana da geçmiş olsun. Ağrın belirgin derecedeyse doktora git hem için rahat eder. Hem de bişey varsa ilerlemeden ilacını kullanmaya başlarsın
Geçmiş olsun. Hamilelik metabolizmayı altüst ediyor resmen. Her yerimiz kendi kafasına göre davranıyor :)
yaa kızlarr ben neden hissedemiyorum bebeğimiyani böyle pıt pıt tarzı birşeyler var ama evet kesinlikle bebeğim bu diyemiyorum... acaba benim bebiş biraz tembel miii halbu ki kız bebekler daha çabuk hissedilir derler:2:
yaa kızlarr ben neden hissedemiyorum bebeğimiyani böyle pıt pıt tarzı birşeyler var ama evet kesinlikle bebeğim bu diyemiyorum... acaba benim bebiş biraz tembel miii halbu ki kız bebekler daha çabuk hissedilir derler:2:
Aramızda zaten öyle sürekil hisseden yok ki. Ben sırtüstü yattığımda bazı zamanlarda karnımın alt kısmında kafası elime sertlik olarak geliyor. Onu hissediyorum. Bir de sadece 2-3 defa pıt pıt vuruşlarını duydum. Sürekli hissetmek için daha çok erkenmiş.
canım bende daha hissedemiyrmmm
bendede pıtır pıtır bişeyler var ama dediğim gibi bilmiyrm omuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44:
bende kız çocuklarının erkeğe göre biraz geç hissedildiğini duymuştuımmm
ay bi hissetsemde bu pinpiriklilikten kurtulsammm
günaydın canımmmmmmgunaydın kızlar...rahatsız olan butun arkadaslarıma gecmıs olsunn
günaydın kızlarrr...bu sabah kasık ağrısı ile uyandım. ve korkuyrum.sanırım gaz sancısı şimdi şimdi kendini göstermeye başladı. biraz hareket edince. hatırlarmısınız bilmiyrm 2 aylıkk hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu. şimdi hep tedirginim. Allah ım sen miniklerimizi koru. sana emanetler.
herkese günaydın..2gündür çok fena üşütmüş durumdayım..çok ciddi bir grip salgını var,kendinize çok dikkat edin..
kızlar aranıza hıc detaylı ultrasona gıren var mı??3 veya 4 boyutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?