2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebek beslenemiyo diye üzülüyorsan dr lar o konuda üzülmeyin diyor. sen düzenli kontrollerini yaptır bebeğinin sağlığı içinde gelişimi falan iyiyse çok moralini bozma dr zaten bişeyler yeterli gelemiyorsa seni uyarır diye düşünüyorum. Benim bulantılarım başta hep kokulara karşı oluyordu bide istemediğim bişeyi yada çok yediğim zaman çıkartıyodum şimdilerde azaldı, inan koku duymayım diye burnumu tıkayıp yiyordum iki kaşık da olsa. allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım... eski tarz tansiyon ölçerler aslında belli bir haftadan sonra duyuluyormuş kalp atışı diye duydum sağlık ocaklarında dinliyorlarmış. Ama tam bir bilgim yok

saolsn cnm ıns cumlemızın yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım... Eski tarz tansiyon ölçerler aslında belli bir haftadan sonra duyuluyormuş kalp atışı diye duydum sağlık ocaklarında dinliyorlarmış. Ama tam bir bilgim yok

saolsn cnm benmde pek bılgım yok ben ole ılac yazdrmaya gıttım kontrol ettıler..

Ben de geçen hafta kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittim. İnsan korkuyo çünkü ya bebeğe bişey olduysa diye. Ama idrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Şimdi ağrım yavaş yavaş azaldı. Haftasonuna geçer inşallah.
Sana da geçmiş olsun. Ağrın belirgin derecedeyse doktora git hem için rahat eder. Hem de bişey varsa ilerlemeden ilacını kullanmaya başlarsın

yaa kızlarr ben neden hissedemiyorum bebeğimi yani böyle pıt pıt tarzı birşeyler var ama evet kesinlikle bebeğim bu diyemiyorum... acaba benim bebiş biraz tembel miii halbu ki kız bebekler daha çabuk hissedilir derler:2:

Geçmiş olsun. Hamilelik metabolizmayı altüst ediyor resmen. Her yerimiz kendi kafasına göre davranıyor :)

cnm gecmıs olsun bende de enfeksıyon var verdıklerı ılac rhtsız edıyrmu senı ben antıbıyotık kullndgmdn berı gozlerımn altı mor mor sısıo:18:

Aramızda zaten öyle sürekil hisseden yok ki. Ben sırtüstü yattığımda bazı zamanlarda karnımın alt kısmında kafası elime sertlik olarak geliyor. Onu hissediyorum. Bir de sadece 2-3 defa pıt pıt vuruşlarını duydum. Sürekli hissetmek için daha çok erkenmiş.

Fufa60 cok gecmis olsun. Endiselenme birseyin yoktur.her vücut hamileliğe farklı tepki veriyor.

Bonboneçiçeği riskli dönemleri atlattık çok şükür. Endişe edip bebegini uzme. Hepimiz Allah'a emanetiz canim

kızlar günaydınlar merhabalaarrr.. iki gündür yoktum gelemedim geçmişede şöle bi göz attım ama pek okuyamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır

canım bende daha hissedemiyrmmm
bendede pıtır pıtır bişeyler var ama dediğim gibi bilmiyrm omuuuuu:44::44::44::44::44::44::44::44:
bende kız çocuklarının erkeğe göre biraz geç hissedildiğini duymuştuımmm
ay bi hissetsemde bu pinpiriklilikten kurtulsammm

haklısın canım ama ne biliyim sabırsızlanıyorum artık nasıl bir duygu çok merak ediyorum sabredicez artık. doktorum bana 5. ayda hissediceksin demişti ciddiye almamıştım ama bu gidişle öle olucak sanırım

evet canım bi hissetsek... Öyle sadece ultrasonda bir tek iyi olduğundan emin oluyoruz am öbür türlü anne ben burdayım diye kıpraşıp durucak meleklerimiz...inşallahh

gunaydın kızlar...rahatsız olan butun arkadaslarıma gecmıs olsunn
günaydın canımmmmmm

herkese günaydın..2gündür çok fena üşütmüş durumdayım..çok ciddi bir grip salgını var,kendinize çok dikkat edin..

canım ikinizede geçmiş olsunnn
kendinize çok dikkat edin kızlarrrr
bebişler rahat etsin içerdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…