2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim detaylı 16 nisan da
daha çok var ben sabırsızlanıyrmmm amaaa

ben 6 nisan da kısmetse kontrole gidicem canım ve doktorum detaylı ultrason için randevu vereceğini söyledi

hadı hayırlısı ınsallahhh..bazı doktorların ozel muayenesınde detaylı ultrasona oluyor ya ondan soruyorum..bır yere gondermıyor kendısı bakıyor...

sağol cnm. ağrım kesildi. dediğim gibi sanırım gaz sancısıymış. ya yeşil mercimek, bulgur pilavı tarzı şeyler yediğim zaman oluyor bu. ama akşam çok az yeşil mercimek yedim. birde kapıska yapmıştı kayınvalidem. o yaparmı bilmiyrm. midemizi bağırsaklarımızı ne hallere soktular :) hiçbişi sığmıyor..bu arada bendede idrar yolu iltihabı vardı. idrar testi yapılıyorya ilk başlarda. ozaman doktorum ilaç vermişti. anbiyotik. 2-3 günde akıntım kesildi. yanma gibi bişiler oluyordu oda gitti. centefix olabilir ilacın adı. B kategorisiydi.

cnm gecmıs olsun bende de enfeksıyon var verdıklerı ılac rhtsız edıyrmu senı ben antıbıyotık kullndgmdn berı gozlerımn altı mor mor sısıo:18:

canım geçmiş olsun. bende idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım ama yan etkisi olmadı. centifex olarak hatırlıyrm adını. hemen geçirdi. birde onunla birlikte ürispas diye bi ilaç vermişti şimdi hatırladım. ikisini içiyordum.

Fufa60 cok gecmis olsun. Endiselenme birseyin yoktur.her vücut hamileliğe farklı tepki veriyor.

Bonboneçiçeği riskli dönemleri atlattık çok şükür. Endişe edip bebegini uzme. Hepimiz Allah'a emanetiz canim

ah canım benim sağol. insanın aklına hemen bişiler geliyor. şeytan vesvesesi sanırım. sabah eşimide telaşlandırdım. bişi olursa hemen ara dedi. ofise geldim. wc ye gidince rahatladım biraz. hemen aradım. telefonu nasıl açtığımı bilmiyrm diyor. oda çok endişelendi. hemen açar açmaz dedim birşey yok. önceki bebeğimdem çok etkilendik. azıcık ağrı olsa kasığımda önceki gibi mi ağrın diyor. sabah da direk doktora gidelim dedi. dedim yok şimdilik gitmeyelim. leke gelirse ben ararım seni dedim. ozaman gideriz dedim. yavrum korka korka işe gitti.
dediğin gibi Allah a emanetiz. kısmetimizde bebeklerimizi, miniklerimizi kucağımıza almak varsa hiçbirşey önüne geçemez bunun. Rabbim hepimize nasip eder ınşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı.. AMİN..

Detaylı ultrason hangi hafta yaptırılmalı? Fiyat bilgisi verildimi hastanenizde?

canım ben 17. haftamdayım.4 mayısa gün verdiler heralde 21. haftaya denk geliyor.bizden 100 tl istediler ayrıntılı ultrasona.başka yerde nekadar bilmiyorum

hadı hayırlısı ınsallahhh..bazı doktorların ozel muayenesınde detaylı ultrasona oluyor ya ondan soruyorum..bır yere gondermıyor kendısı bakıyor...

banada inşallah yakın bir tarihe verir randevuyu gerçi şöle 22 haftalık falan olsunda iyice büyümüş olsun meleğim. ben yine kendi hasteneme gidicem ancak başka bir doktor gelicek prof. doktormuş benim 2 'li tarama testimi yapan sanırım

canım 18 ile 23. hafta arasında yapılabiliyrmuşş
5 tl ekstra ücreti varmış benim giitiğim özel hastanede

ne kadar uygunmuş.bizden 100 tl istediler.gerçi daha ödemedim randevu günümüz geldiğindede ödeme yapabiliyormuşuz.devlet hastanelerinde bunu yapmıyorlarmı.birde bu ayrıntılı ultrason mecburimi yoksa keyfe keder bişeymi kızlar

ayy ne güzell benden gene 200 alırlar diye düşünüyorum... ikili testi kaça yaptırmıştın sen canım

Canım 2li teste 35 tl ödedm,3lü testen ücret almadıklarını söyledilerr ödeme yapmadım
ayrıntılı ultrason için de 5 tl deyince şaşrdımmm
büyükşehirlerde bu ücret tabiki çok katlıyooo

ben heray dr a 250 tl oduyorum..ıkılı teste 95 odedım 3lu teste 35 tl odedım..drum odasına 4 boyutlu ultrason almıs yenı en son gıttıgımde ordan baktı organlarına ama ben 16 haftalıktım ne kadar saglıklı bı tarama oldu orasını allah bılıyor artık...o kadar para verıyorum ıcım hıc rahat deıllll pofffff

Hastaneye göre keyfi fiyatlar mevcut.Bir fiyat standardı yok demek.5TL-100TL-200TL. Ben ayrıntılı ultrasonu mutlaka yaptırmayı düşünüyorum,bebişimin elini,kolunu,bacağını tek tek baktıracağım.3 boyutlu ultrason dedikleri keyfe bağlı.

canım bizden 2 li teste hiç para almadılar 3 lü teste 27 tl aldılar.ayrıntılıya da 100 tl istediler.demekki bunun bi standardı yok.tutturabildiklerine.devlet hastanesinde bakacaklarını bilsem hiç uğraşmam zaten bu özele 3 lü taramanın sonucunuda gösterdikten sonra devlet hastanesine kaydımı yaptıracağım orda devam edeceğim takiplere.sonra doğumda ortada kalmayım.özelde doğum yapmak istemiyorum.devlet hastaneleride 9 ay boyun uğramayıp direk doğuma gidince nazlanıyor.kabul etmeyebiliyor

bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.

,işte bi standart olmayınca kafalarına göre ücret koyuyalar bizde ödüyrz......
Benim yaşadığım yerdede 2 tane özel hastane var adan gibi bi dr.yok
aralarından kötünün iyisini seçip gdyrm işte ne kadar içime siniyr orası mechull tabi

bende aynı senin gibi düşünüyorum, ayrıntılıyı devlette de yapıyorlar ama her hastanede yok diye biliyorum.

bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.

evae yaa aşımız var bide
aile hekimliğide bi alem,ne aramak ne sormakkk
dün ben aradım,
kaç haftalık olduğumu söyldm ne zaman gelmem gerektiğini sordummmm
bide bana ayak yapıylar aaaaaa bizde sizi arıyacaktık diylarrr
haftaya cuma ya gel dediler banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…