kızlar aranıza hıc detaylı ultrasona gıren var mı??3 veya 4 boyutlu
benim detaylı 16 nisan da
daha çok var ben sabırsızlanıyrmmm amaaa
ben 6 nisan da kısmetse kontrole gidicem canım ve doktorum detaylı ultrason için randevu vereceğini söyledi
Ben de geçen hafta kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittim. İnsan korkuyo çünkü ya bebeğe bişey olduysa diye. Ama idrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Şimdi ağrım yavaş yavaş azaldı. Haftasonuna geçer inşallah.
Sana da geçmiş olsun. Ağrın belirgin derecedeyse doktora git hem için rahat eder. Hem de bişey varsa ilerlemeden ilacını kullanmaya başlarsın
cnm gecmıs olsun bende de enfeksıyon var verdıklerı ılac rhtsız edıyrmu senı ben antıbıyotık kullndgmdn berı gozlerımn altı mor mor sısıo:18:
Fufa60 cok gecmis olsun. Endiselenme birseyin yoktur.her vücut hamileliğe farklı tepki veriyor.
Bonboneçiçeği riskli dönemleri atlattık çok şükür. Endişe edip bebegini uzme. Hepimiz Allah'a emanetiz canim
Detaylı ultrason hangi hafta yaptırılmalı? Fiyat bilgisi verildimi hastanenizde?
Detaylı ultrason hangi hafta yaptırılmalı? Fiyat bilgisi verildimi hastanenizde?
hadı hayırlısı ınsallahhh..bazı doktorların ozel muayenesınde detaylı ultrasona oluyor ya ondan soruyorum..bır yere gondermıyor kendısı bakıyor...
canım 18 ile 23. hafta arasında yapılabiliyrmuşş
5 tl ekstra ücreti varmış benim giitiğim özel hastanede
canım 18 ile 23. hafta arasında yapılabiliyrmuşş
5 tl ekstra ücreti varmış benim giitiğim özel hastanede
ayy ne güzell benden gene 200 alırlar diye düşünüyorum... ikili testi kaça yaptırmıştın sen canım
hoşgeldin cnm
hb cnmmm
Canım 2li teste 35 tl ödedm,3lü testen ücret almadıklarını söyledilerr ödeme yapmadım
ayrıntılı ultrason için de 5 tl deyince şaşrdımmm
büyükşehirlerde bu ücret tabiki çok katlıyooo
ben heray dr a 250 tl oduyorum..ıkılı teste 95 odedım 3lu teste 35 tl odedım..drum odasına 4 boyutlu ultrason almıs yenı en son gıttıgımde ordan baktı organlarına ama ben 16 haftalıktım ne kadar saglıklı bı tarama oldu orasını allah bılıyor artık...o kadar para verıyorum ıcım hıc rahat deıllll pofffff
Hastaneye göre keyfi fiyatlar mevcut.Bir fiyat standardı yok demek.5TL-100TL-200TL. Ben ayrıntılı ultrasonu mutlaka yaptırmayı düşünüyorum,bebişimin elini,kolunu,bacağını tek tek baktıracağım.3 boyutlu ultrason dedikleri keyfe bağlı.
canım bizden 2 li teste hiç para almadılar 3 lü teste 27 tl aldılar.ayrıntılıya da 100 tl istediler.demekki bunun bi standardı yok.tutturabildiklerine.devlet hastanesinde bakacaklarını bilsem hiç uğraşmam zaten bu özele 3 lü taramanın sonucunuda gösterdikten sonra devlet hastanesine kaydımı yaptıracağım orda devam edeceğim takiplere.sonra doğumda ortada kalmayım.özelde doğum yapmak istemiyorum.devlet hastaneleride 9 ay boyun uğramayıp direk doğuma gidince nazlanıyor.kabul etmeyebiliyor
bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.
kızlar aranıza hıc detaylı ultrasona gıren var mı??3 veya 4 boyutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?