bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.
ewt cnm ben kaydımı hamıleoldugumu ogrendımde yaptırmıstım ılk asım 6 nısanda su an 17 haftadayımm.. acıycakmı dıe korkuyorum ama korksamda yaptırıcam ..
,,,Sanırım biraz şişme ve ağrı yapıyomuş
bide ateşşş
cuma olucak benim aşımm hafta sonu dinleneyim diee,el kol hareketlerinde kısıtlama yaratabiliymş bazı bünyelerde
,,,
ıns coksıkayetımız olmaz cnmhayırlısıylaa senın cınsıyetı bellı mı
evet canımmm
kız
seninkii
bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.
benımkı pztsı bellı olcak kısmetse ıns gösterir..
keyfi bi kayıt olmadığını düşünüyordum. ben ilk doktora gittim ultrasna girdim. hamile teşhisi kondu. 1 hafta geçmeden aradılar beni. hastaneye gitmişsin hamileymişsin. hemen gel kaydını yapıcaz diye :) tuhafıma gitmişti. ve sağlık ocakları çok ilgili. bence ihmal etme. bebeğinin bakımı konusundada öyleler. bebeği götürmediğin zaman kendileri gelip muayene ediyorlar. bu çocuğu neden getirmiyorsun diye :))
Hadi bakalım hayırlısııııııı
Tabi ki canım kesinlikle keyfi bi kayıt değilll
ama her aile hekimliği senin anlattığın titizlikle çalışmıyor maleseffffff
Ay darısı başımızaaaaaa,bende istiyrm bendeeeeemerhaba arkadaşlar dün akşam ilk defa oglumu hissettim çok hoş bir duygu mutluluktan uyuyamadım :) darısı başınıza
slm güzel annişler umarım herkes iyidir bende bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftanda sizi takip ediyorum iyimi
cnm gecmıs olsun bende de enfeksıyon var verdıklerı ılac rhtsız edıyrmu senı ben antıbıyotık kullndgmdn berı gozlerımn altı mor mor sısıo:18:
keyfi bi kayıt olmadığını düşünüyordum. ben ilk doktora gittim ultrasna girdim. hamile teşhisi kondu. 1 hafta geçmeden aradılar beni. hastaneye gitmişsin hamileymişsin. hemen gel kaydını yapıcaz diye :) tuhafıma gitmişti. ve sağlık ocakları çok ilgili. bence ihmal etme. bebeğinin bakımı konusundada öyleler. bebeği götürmediğin zaman kendileri gelip muayene ediyorlar. bu çocuğu neden getirmiyorsun diye :))
slm güzel annişler umarım herkes iyidir bende bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftanda sizi takip ediyorum iyimi
oooooooooooooooo kolay gelsinnn
hamaratlar siziiii
bizde giyindik süslendik gezmeye gitcez şimdiiiii
merhaba arkadaşlar dün akşam ilk defa oglumu hissettim çok hoş bir duygu mutluluktan uyuyamadım :) darısı başınıza
ah canım benim sağol. insanın aklına hemen bişiler geliyor. şeytan vesvesesi sanırım. sabah eşimide telaşlandırdım. bişi olursa hemen ara dedi. ofise geldim. wc ye gidince rahatladım biraz. hemen aradım. telefonu nasıl açtığımı bilmiyrm diyor. oda çok endişelendi. hemen açar açmaz dedim birşey yok. önceki bebeğimdem çok etkilendik. azıcık ağrı olsa kasığımda önceki gibi mi ağrın diyor. sabah da direk doktora gidelim dedi. dedim yok şimdilik gitmeyelim. leke gelirse ben ararım seni dedim. ozaman gideriz dedim. yavrum korka korka işe gitti.
dediğin gibi Allah a emanetiz. kısmetimizde bebeklerimizi, miniklerimizi kucağımıza almak varsa hiçbirşey önüne geçemez bunun. Rabbim hepimize nasip eder ınşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı.. AMİN..
bende pıtpıt bısıler hıssedıyorum ama emın olamıyorumm cınsıyetı ogrenmedım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?