2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.

ewt cnm ben kaydımı hamıleoldugumu ogrendımde yaptırmıstım ılk asım 6 nısanda su an 17 haftadayımm.. acıycakmı dıe korkuyorum ama korksamda yaptırıcam ..

ewt cnm ben kaydımı hamıleoldugumu ogrendımde yaptırmıstım ılk asım 6 nısanda su an 17 haftadayımm.. acıycakmı dıe korkuyorum ama korksamda yaptırıcam ..

Sanırım biraz şişme ve ağrı yapıyomuş
bide ateşşş

cuma olucak benim aşımm hafta sonu dinleneyim diee,el kol hareketlerinde kısıtlama yaratabiliymş bazı bünyelerde

bide aşı derdi çıktı.benim doktorum hiçbişey söylemedi ama anneye iki doz tetanoz aşısı yapılıyormuş.aile hekimliğinede hamile olduğumu kaydetirmedim.aşıyı aile hekimliği yapıyormuş.

keyfi bi kayıt olmadığını düşünüyordum. ben ilk doktora gittim ultrasna girdim. hamile teşhisi kondu. 1 hafta geçmeden aradılar beni. hastaneye gitmişsin hamileymişsin. hemen gel kaydını yapıcaz diye :) tuhafıma gitmişti. ve sağlık ocakları çok ilgili. bence ihmal etme. bebeğinin bakımı konusundada öyleler. bebeği götürmediğin zaman kendileri gelip muayene ediyorlar. bu çocuğu neden getirmiyorsun diye :))

benımkı pztsı bellı olcak kısmetse ıns gösterir..

Hadi bakalım hayırlısııııııı

Tabi ki canım kesinlikle keyfi bi kayıt değilll
ama her aile hekimliği senin anlattığın titizlikle çalışmıyor maleseffffff

merhaba arkadaşlar dün akşam ilk defa oglumu hissettim çok hoş bir duygu mutluluktan uyuyamadım :) darısı başınıza

Hadi bakalım hayırlısııııııı

Tabi ki canım kesinlikle keyfi bi kayıt değilll
ama her aile hekimliği senin anlattığın titizlikle çalışmıyor maleseffffff

anladım cnm. bizim burasıda öyle sosyetik bi yer değil.. yani alt gelirli insan da çok var. sağlık ocağı her daim tıka basa. doktorların ilgisi bundan kaynaklanıyorda olabilir mi bilmiyrm. beni aramasalar sağlık ocağında bu tarz birşey olduğunu bilmiyordum. sağlık konusunda artık sıkı çalışıyorlar. eminim heryer aynı olur. daha doğrusu temennim bu. en önemli şey.

slm güzel annişler umarım herkes iyidir bende bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftanda sizi takip ediyorum iyimi

merhaba arkadaşlar dün akşam ilk defa oglumu hissettim çok hoş bir duygu mutluluktan uyuyamadım :) darısı başınıza
Ay darısı başımızaaaaaa,bende istiyrm bendeeeee
peki canım ilk gebeliğinmi??

slm güzel annişler umarım herkes iyidir bende bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftanda sizi takip ediyorum iyimi

oooooooooooooooo kolay gelsinnn
hamaratlar siziiii
bizde giyindik süslendik gezmeye gitcez şimdiiiii

Son düzenleme:
cnm gecmıs olsun bende de enfeksıyon var verdıklerı ılac rhtsız edıyrmu senı ben antıbıyotık kullndgmdn berı gozlerımn altı mor mor sısıo:18:

Bana herhangi bir yanetki yapmadı. Sabah bulantılarım sıklaştı. Belki onu tetikliyor olabilir.

aile hekimliğinde zaten kaydım var da hamile olduğumun kaydı yok.olsada burada arıcaklarını sanmıyorum artık yarın kendim giderim.17.haftamdayım belki aşımıda gitmişken yaparlar.

kolay gelsiiin aman kendini fazla yorma emi :112:
oooooooooooooooo kolay gelsinnn
hamaratlar siziiii
bizde giyindik süslendik gezmeye gitcez şimdiiiii

sanada iyi gezmeleer :119:

bende bugünü bakım günü ilan ettim kuaför yolları göründü bana, biraz bakım yaptırıyımda içim açılsın

filiz selam.daha kesin değil ama benimde yüzde 60 kızım olacakmış.listeye yazarmısın.çok yaramazdı saniye durmadıki tam bakalım.şimdilik yaramaz bi kızımız olacak:)doktor ''allah yardımcınız olsun'' dedi.

Siz ikiniz de çok etkilenmişsiniz. Kolay değil tabi, bi bebeği istiyosun bekliyosun sonra hayal kırıklığı.. İnşallah bu bebiş sapasağlam kucağınıza gelir.

Benim detaylı uyltrasonum 22 haftalıkken yapılacak. Zeynep Kamilden randevu aldım. İstanbulda çok pahalı özel hastaneler. İkili teste 350 TL verdim. Bu hafta da muayene + idrar ve kan tahliline 180TL verdim. Tamam ilk bebeğimiz biraz hevesliyim ve en iyisi olsun istiyorum ama biraz fazla gelmeye başladı bana..

Tetanos aşısı için de 20 haftalıkken sağlık ocağına gideceğim. Orada kalp atışını dinlemek için doktorların akciğerlerimizi dinlediği aletin bir bezeri vardı. Ucunda da iki kulaklık var ama. Karnına yapştırıyor onları :) Ben de daha yaptırmadım ama belki aşı günü dinlerler...

bende pıtpıt bısıler hıssedıyorum ama emın olamıyorumm cınsıyetı ogrenmedım daha

bende bebeğimi hissediyorum sanıyorum ama dün doktoruma sordum ''daha bir ay var hissetmene'' dedi.bozuldum valla
ben hissediyorum,doktor ne bilcek benim bebişimi ya hahahahahahah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…