kız ne oldu dün ben kaçırmışım
ben yenı katıldım alısmaya calısıyorum henuzz :))
merhaba herkese, gerçekten ne oldu dün okuyamıyorum geçmişi, vakit kalmıyor sonra, özetle anlatabilecek varsa bende merak ettim...
bikaç arkadaşımız site yönetimizden ceza aldı uzaklaştırıldı.dilse ,turamit cezalı başka cezalı varmı bilmiyorum ben siteye girdiğimde herşey olmuş bitmişti.ama herkes baya tepkiliydi.
ben geldimmm saçlarımı kestirdim bakımı yaptırdım ohh rahatladım valla
birde nazar değdi galiba yüzümde kocaman bişey çıktı
ben geldimmm saçlarımı kestirdim bakımı yaptırdım ohh rahatladım valla
birde nazar değdi galiba yüzümde kocaman bişey çıktı
peki niye ceza almışlar bilgisi olan bizi de bilgilendirsin
bikaç arkadaşımız site yönetimizden ceza aldı uzaklaştırıldı.dilse ,turamit cezalı başka cezalı varmı bilmiyorum ben siteye girdiğimde herşey olmuş bitmişti.ama herkes baya tepkiliydi.
sıhatler olsun canım güle güle kullan.bende bir ay önce kestirmiştim.nasıl ferahlıyor insan.valla gidip birdaha kestiresim var.birde saçlarım sarı boyaydı boyattıramıyorum hamileyim diye.yarısı sarı yarısı siyah.çok komik bi durumdayım.
bende tam anlamadım ama hani doğum yapınca topik dağılır diye birileri başka yere yönlendirmeye çalışmış diğerlerini.o yönlendirdiği yerinde adınımı yazmış ne yapmışsa reklama girmiş ceza almış.ama bu benim üstün köri anladığım.detaylı anlatan yok.geçmişide okumak çok zor geldi.yanlışım varsa arkadaşlarım kusura bakmasın.ceza alanların adına çok üzüldüm.inşallah kısa zamanda gelirler.
kızlar ya galiba bir tek ben kuzumun cinsiyetini öğrenemedim
üzülme canım bende öğrenemedim daha yarın doktor randevum var inş. gösterir kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?