2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız ne oldu dün ben kaçırmışım

bikaç arkadaşımız site yönetimizden ceza aldı uzaklaştırıldı.dilse ,turamit cezalı başka cezalı varmı bilmiyorum ben siteye girdiğimde herşey olmuş bitmişti.ama herkes baya tepkiliydi.

ben geldimmm saçlarımı kestirdim bakımı yaptırdım ohh rahatladım valla
birde nazar değdi galiba yüzümde kocaman bişey çıktı

merhaba herkese, gerçekten ne oldu dün okuyamıyorum geçmişi, vakit kalmıyor sonra, özetle anlatabilecek varsa bende merak ettim...

bikaç arkadaşımız site yönetimizden ceza aldı uzaklaştırıldı.dilse ,turamit cezalı başka cezalı varmı bilmiyorum ben siteye girdiğimde herşey olmuş bitmişti.ama herkes baya tepkiliydi.

ben geldimmm saçlarımı kestirdim bakımı yaptırdım ohh rahatladım valla
birde nazar değdi galiba yüzümde kocaman bişey çıktı

sıhatler olsun canım güle güle kullan.bende bir ay önce kestirmiştim.nasıl ferahlıyor insan.valla gidip birdaha kestiresim var.birde saçlarım sarı boyaydı boyattıramıyorum hamileyim diye.yarısı sarı yarısı siyah.çok komik bi durumdayım.

merhaba kızlar.. ben 13. haftada kontrole gittim ve doktora ne zaman cinsiyetini öğreniriz dedim. o da hemen şimdi dedi. bi 20 dakikalık incelemeden sonra büyük ihtimalle kız diyebildi sadece. ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten istiyodum kızımın olmasını yani benimki 13. haftada belli oldu gibi.. darısı tüm öğrenecek anne adaylarının başına

peki niye ceza almışlar bilgisi olan bizi de bilgilendirsin

bende tam anlamadım ama hani doğum yapınca topik dağılır diye birileri başka yere yönlendirmeye çalışmış diğerlerini.o yönlendirdiği yerinde adınımı yazmış ne yapmışsa reklama girmiş ceza almış.ama bu benim üstün köri anladığım.detaylı anlatan yok.geçmişide okumak çok zor geldi.yanlışım varsa arkadaşlarım kusura bakmasın.ceza alanların adına çok üzüldüm.inşallah kısa zamanda gelirler.

aa neden ole bısı oldukı bende bugun gorememd onları

teşekkürleeer çok iyi geldi bana da, boyatanlar var aslında allahtan ben boyatmıyorum bide onu düşünecektim yoksa

inşallah en kısa zamanda dönerler

aaa aaa iki gündür izinliydim işe gelmedim.bugün gelince geçmişide okuyamadım ama şöyle bi göz attım ve dilse işe turamitin çevrimdışı kapsama alanı dışında felan görünce neler olduğunu anlayamadım.. yaa çok üzüldüm nasıl olur böyle bişeyy( neden ama niye böle oldukiii ne alaka yaa net bilen varsa yazarmı lütfen çok merak ettimmm,yada kaçıncı sayfalarda bilgi bulurum ben bi göz atıyım?

kızlar ya galiba bir tek ben kuzumun cinsiyetini öğrenemedim

üzülme canım daha öğrenemeyen çok.ben dün gittim öğrenmeye ama bizim bıdık yerinde durmadı ki bakalım.okadar hareketliydiki doktor şaşırdı.kordonunuda bacaklarının arasına almış.kıpır kıpırdı.doktor ''%60 kız ama haftaya tekrar bakalım'' dedi.tam öğrenemedim yani.ama şunu anladımki çok yaramaz bir bebeğim olacak.doktor ''allah yardımcınız olsun''dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…