2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sevinenleri boşver.biz sizi bekliyoruz.bak tadı yok sizsiz buranın.en kısa zamanda yine kaynatıcaz inşallah.

ewt bazı doktorlar yanlıs bılgı verıolar bu konuda ... bende pazartesı uclu test ıcın gıdıcem kan vermeye ..

inş. öğrenirsin, bende 10:00 da gidicem 2li testte doktor bişey söylemedi bebek de dönmedi zaten bakalım bu sefer umutluyum yoksa ayrıntılıya kalacak gibi gözüküyor cinsiyet konusu. inşallah tek seferde öğrenirizde bidaha değişmez kafamız rahat olur.

inşallah bebeğin döner de görürsün tam olarak...ama doktor ultrasonu hemen kesmesin iyice baksın...bekleyelim falan de:) ve muhakkak çok tok git ultrasona dr benim tok olduğumu ultrasondan anladı...sözde şekerli şeyler yedim bi saat önce..ama dr buraya girmeden puding vb bişeyler atıştır meyve suyu iç dönsün bakalım dedi..cumartesi kahvaltıdan sonra çikolatalı dondurma yiyip giricem artıkk

Üçüncü test deneyimlerini bekliyorum o zaman :)) umarım herşey yolunda gider

ıns canımm buarada ısmım şükriye.. epeydr uyeyım buraya ama dün ılkkez zaman gecırdım zonguldakta yasıyorum bır senedır aslen gocmenımm ızmırde büyüdüm sizler nerelerden ?

ay inşallah görürüz, doktor hemen kesmedi canım ama biraz ketum birisi. Bende evden çıkmadan çikolata yemiştim ama fayda etmedi bebiş sevmedi galiba tatlıyı
ilk defa duydum tok olunca daha mı iyi görülüyomuş? o zaman sağlam bi kahvaltı yapıp çıkarım bende

canım sevinenleri boşver.biz sizi bekliyoruz.bak tadı yok sizsiz buranın.en kısa zamanda yine kaynatıcaz inşallah.

ceza alanların hiç biri üzülmesin..ne kadar sürer bu ceza neden oldu bilmiyorum ama geri döndüğünüzde herşey yoluna girecektir..hep beraber atlatırız bunuda inşallah..çünküüüü EYLÜL ANNELERİ AYRICALIKLIDIRR!! :))) MORALİNİZİ BOZMAYIN,DİLSE ,TURAMİT VE DİĞERLERİ

ıns canımm buarada ısmım şükriye.. epeydr uyeyım buraya ama dün ılkkez zaman gecırdım zonguldakta yasıyorum bır senedır aslen gocmenımm ızmırde büyüdüm sizler nerelerden ?

Özlem ben de :) ben de epeydir üyeyim ama hamilelik dolayısıyla daha aktif kullanmaya başladım..

İstanbul'da Anadolu yakasındayım :)İstanbul doğumluyum..Baba dede vb herkes de istanbullu memnun oldum çokk

bebek bi ara kendini sabitledi..dr ''sanki sen açsında çocuğun oynamaya hali yok bi daha tok gel'' dedi :)) ona istinaden tok gidicem bakalım

merhaba herkese, gerçekten ne oldu dün okuyamıyorum geçmişi, vakit kalmıyor sonra, özetle anlatabilecek varsa bende merak ettim...

face de de burdaki annelerin grubu açılmış. kızlar da oraya da mı geçsek filan die konuşuolardı. megerse yasakmış, başka yerin reklamını yapmak. admin, bir ay önce uyardıklaını ama gene devam ettiklerini bu yüzden de 15 gün ceza aldıklarını söyledi

15 gün çokmuş bee ( yokmu bunu düzeltmenin bir yolu??

bebek bi ara kendini sabitledi..dr ''sanki sen açsında çocuğun oynamaya hali yok bi daha tok gel'' dedi :)) ona istinaden tok gidicem bakalım

ben nezaman gıtsem bebk hep sırt ustu baska pozısyonmu bılmıo acaba benımkı:))))hıc degısık pozısyonda gormedım

sende hoşgeldiiinnn :)) ben randevuya gittiğimde dr.u beklerken yemiştim çikolata,çok hareketliydi..bide bol bol su içmek gerek ..hem bebek için çok faydalı,hemde cinsiyetinden tutun burnuna kadar herşeyi daha net görüyo dr..en az 3 LT içmeliyiizzz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…