aile hekimliğinde zaten kaydım var da hamile olduğumun kaydı yok.olsada burada arıcaklarını sanmıyorum artık yarın kendim giderim.17.haftamdayım belki aşımıda gitmişken yaparlar.
bende bebeğimi hissediyorum sanıyorum ama dün doktoruma sordum ''daha bir ay var hissetmene'' dedi.bozuldum valla
ben hissediyorum,doktor ne bilcek benim bebişimi ya hahahahahahah:)
şımarıkkkkkkselam kızlar ben de bebeğimi hissettim sanki.
hiç tanımadığım bi his olduğundan emin olamadım ama gaz fln değildi.
dün okulda canım tatlı istedi diye bi paket tatlı bisküviyi götürdüm
derste sağdan sola doğru koştu benim bebiş
ya da hepsini kafamda kuruyorum, uff bi hissetsek artık
kızlar bu tetanoz aşısı konusunda dr.unuzla konuştunuz mu?
aile hekimleri herkese yapıyo ama bazı dr.lar gerek yok diyo
bende bebeğimi hissediyorum sanıyorum ama dün doktoruma sordum ''daha bir ay var hissetmene'' dedi.bozuldum valla
ben hissediyorum,doktor ne bilcek benim bebişimi ya hahahahahahah:)
Bana herhangi bir yanetki yapmadı. Sabah bulantılarım sıklaştı. Belki onu tetikliyor olabilir.
şımarıkkkkkk
benimkide teyzesi tatlı bişeyler yediğimde pıtpıtları artıryo sankiiii:44::44::44::44::44::44::44:
ben hiç konuşmadım belki de konuşma gereği duymadım ne bileymmm
ama hamilelik dönemnde 2 doz anneye doğumdan sonra bi doz bebişe vurulması gerektğini bilyrmmm
belkide dr. lar bunun takibini aile hekimliği yapıyor die hatırltmadılar bizeee
Doktorlar standartların dışına çıkmıyorlar işte. Ama biz hissediyoruz yani hayret bişeyy.
Ben bazen eşime diyorum ay bebek pıtpıt yaptı. O da hemen elini getriyo bekliyo yazık, ama bebek her zaman yapmıyo kiBabasına naz yapıyo :)
17. hafta aşı için erken değil mi?
beni de 2 nisanda çağırdılar ama aşı için erken olduğunu düşünüyorum herkes 20. haftada olur diyor.
herkese selam yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ama iş yerinde olduğumdan üye olmaya fırsat bulamamıştım.
bende hayırlısıyla eylül annesi olacağım sat tarihim 13 aralık cumartesi günü cinsiyet belli olacak.ilk hamileliğim dış gebelikti temmuz ayındaydı ve eylülde babamı kaybettim her işte bir hayır var diye düşünüyorum şimdi babmın ölüm zamanına bebeğim doğacak.1 kg aldım ama yavaş yavaş iştahım artıyor gibi 64 kg ile başladığımdan çok korkuyorum
erkenmi bilmiyorumki.o zaman kaydımı yaptırırım 20.haftada aşıya giderim.zaten hiç hevesli değilim aşı olmaya.
slm kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bugün pek fazla kimse yokmuş sakin burası ziyaretçilerimiz daha fazla:)
evet ya dünkü olaydan sonra bi tenhalaşma oldu.sohbet ağır ilerliyor
merhaba arkadaşlar dün akşam ilk defa oglumu hissettim çok hoş bir duygu mutluluktan uyuyamadım :) darısı başınıza
bende 64 hamıle kaldım cnm sımdı 65 ımm .. 6 aralık benımde sat tarhıımm pztsı gunu bende cınsıyetı ogrenıcez hakkımızda hayırlısı olur ınss ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?