2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaslar , umarım herkes iyidir dünkü olaylardan sonra Cok keyfimiz yok bizim maalesef yine de bir girip merhaba demek istedik ...

ıns.olmaz bıdaha gelırler ya bole tadı pek yok

Selam eylul anneleri, keyifler yerindedir insallah. Biz iyiyiz, bu saate kadar yogundum, zaman ne cabuk gecmis. Calisirken hem zaman cabuk geciyo hem de napiyo iyimi bisey oldu mu diye sacma sapan dusunceler yemiyo beni:))
Dun kontrolde bebegim bacak bacak ustune atmisti ve acmadi:) doktorum da erkek organi goremedigim icin simdilik kiz diyorum dedi cok yaratici gercekten:) neyse nasilolsa her hafta bakiyoruz, bi ara bacaklarini acik da yakalariz terbiyeli bebegimi:) kendinize iyi bakin

ewt oda zonguldak ereglılı :)) onu kım sevmez bende bayılıomm ama eşimm kızıoo söleyınce

çok tatlı yaaa :)) bende kocamın yanında diyemiyorum ama çok efendi ve çok sıcakkanlı biriii..ay bu zonguldaklılar hepmi böyle :)) yerim ben hepsini.. geri dönüş olsaaaaaaaaa kalp sana geri dönmezmiiiiiii

çok tatlı yaaa :)) bende kocamın yanında diyemiyorum ama çok efendi ve çok sıcakkanlı biriii..ay bu zonguldaklılar hepmi böyle :)) yerim ben hepsini.. geri dönüş olsaaaaaaaaa kalp sana geri dönmezmiiiiiii

hepsı ole degıldır ama ınsanları sıcak kanlı :)

ay allaam keşke sitenin tam adını yazmasalardı da sosyal paylaşım sitesi deseler revaçta 2 tane var zaten :)) ceza kararı da çok talihsiz olmuş ama herşey düzelir

üsmeyin kendinizi arkaaşlarımm..herşey yoluna girer ..

Açıkcası bizim canımızı sıkan arkadaslarımızın boyle bir ceza almasının yanında , yönetimin bizler ile konuşma üslubu ve laflarıdir. Neyse Konuyu daha fazla uzatmayacağım ama arkadaslarımızın tekrardan gelecegini ben zannetmiyorum .

hay allahım..:) dr un açıklamasına bittim...görmedim deyip kapatsaydı daha elzem olurduu

Gitmenize ben üzüldüm açıkçası. Kimsenin de sevindiğini sanmıyorum. Dünkü o moral bozukluğu ile yanlış anlaşılmalar olabilir. Çünkü çok apartopar oldu herşey. Geri dönemnizi bekliyoruz.

Çok çok yaratıcıymış gerçekten :) Pipi göremedim o zaman kız diyeyim hahahaaa:)
Benimkinin en son resmi de çok enteresandı. Soluna dönüp yatmış, bize arkası dönük, bacaklarını kendine çekmiş büzüşmüş :) Kıçının çatalı görünüyodu. Eşime gösterdim resmi bu kızın, bu da çatalı dedim çok hoşuna gitti :)

selam arkadaşlar;
2 haftadır işe başladığım için foruma giremedim.zamanım olmadı.umarım herkes iyidir.kim bilir neler değişmiştir 2 haftada.

konular o kadar ilerlemişki okumaya çalıştım ama yakalayamadım bir türlü.Neyse siz ve bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil.

bu arada ceza alan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm ama neden ceza aldıklarını anlayamadım.hayırdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…