2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada bir şey soracağım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
bana doktorum 3lü test yapmacağız 4lü test yapacağız dedi.farkeden birşey varmı ?
sizler ne yaptınız ? birde fiyatları ne kadar acaba?

bu arada bir şey soracağım bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
bana doktorum 3lü test yapmacağız 4lü test yapacağız dedi.farkeden birşey varmı ?
sizler ne yaptınız ? birde fiyatları ne kadar acaba?

benım 3 lu yapıcak pztsı cnmm devlet hastanesınde para alınmıyor ozele gıtmedıgım ıcın bılmıyorum

Gözün aydın canımmmm

benım 3 lu yapıcak pztsı cnmm devlet hastanesınde para alınmıyor ozele gıtmedıgım ıcın bılmıyorum

Sen bana bebeğinin doğacağı günü ve son adet tarihini ver ben sana bi tane ticker hazırlayayım. Bu da yanlış olmuş çünkü :)

yaa kızlar banada kız dedi ama çok incelemeden ben herşeyi görürdüm ben neyi nerde görmeden kız dedi kesin de demedi bana hep yanılmış olabilir gibi geliyo e bide itiraf edelim babayla biz bi kızımız bar bidde oğluşumuz olsun dioduk

:) doktorda garipmiş gerçekten:) her hafta gitmene şaştım açıkcası benim eski dr um 3 hafta sonra gittim die beni azarladı,bende ona gitmeyi bıraktım, zararlıymıştaaa vs.

anladım..ben bı gecmısı okuyayım o zaman

kaç saattir geçmişte takıldım ama kayda değer mesajlar bulamadım canımm ama çoook üzüldüm bende,alıştık şurda birbirimize yoklukları çok belliiiiiii

valla hulya dun aksam beraberdık 18:30 a kadar ben farklı bı durum goremedım sadece aralarında sakalasıyorlardı...ondan sonrasını da sımdı okudum fılızın bı yazısına denk geldım ama bu bence ceza gerektırecek bısı deılll..cok yazık omus cunku bu arakdaslarımız topıgın en yogun katılımcılarıydı sıtenın bu kadar prım yapmsına da cok katkıları olmustu...benım cok yakınlarımdı ben cok ama ck uzuldummm ona donene kadar cok aktıf olmayacagım bende....yalnız bızım topıgınde arkadaslarımıza sahıp cıkması lazım keske orta yol bulanabılseymıs

hay allahım..:) dr un açıklamasına bittim...görmedim deyip kapatsaydı daha elzem olurduu

ıns gonlune göre olur cnm hayırlısıyla benımde bebısı kıza benzettı ama hıc cınsıyete bakmadı sırtustu yaıyodu cınsıytı sordum dha erken ama ben kıza benzettım dedı:)))garipppp

herkes kendine çok iyi baaksın.ben kaçıyorum..oççakalınnnnn... üsmeyin kendinizi..arkkaaaşlarımız geri gelir inşallah...d,lseeeeeeeeeee

Bugün ebru maternity'nin inteernet sitesinden pantolon sipariş verecektim. 15TL yazıyordu. Sepete ekldeim işte. Ödeme yapacağım zaman 29,90'a çıkarmışlar. Tamam o da pahalı değil ama çocuk kandırıyorlar sanki.

kesinlikle bende çook üzüldüm ya inanmıyorum gerçekten bu kadar büyütülcek bişey yokmuşta site yönetimi biraz fazla büyütmüş gibi geldi banada kızlar yokken tadı kaçmış resmen topiğin..tamam herkes katılımcı herkes muhabbette ama topiğin neşesi kaçmış bugün geçmişi irdelemekten anlamaya çalışmaktan yoruldum valla ya.. bence tekrar dönmeliler aramıza ama hiç zannetmiyorummm( çok üzüldümm yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…