2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

filizcim bendede guatr var hipotroid..dr um ilk hamilekaldığımda hamile kalman zordu ama kalmışsın ne mutlu demişti hemen ilaca başlayıp dengeledi şimdi en son tahlil yaptırdığımda ne yüksek ne düşük, olması gerektiği gibi olmuş,bi sorun olmadığını dr dan duıyunca rahatlıyo insan,korkmasın hiç,benim ablamda il sağlık müdürlüğünün anne çocuk sağlığınd çalışıyo,ve her gün yeni doğan bebeklerin bilgileriyle ilgileniyo,bana dediği takılma guatra o kadar çok tiroid hastası anne var ve bebekleri sapasağlam, allahın izniyle bişey olmıcak kardeşin içini rahat tutsun lütfen canım

kızlar bende 18 haftalık hamileyim ama 9 aylık gibi göbeğim var kaçıncı haftada kaç kilo aldınız

Ttatlim bn iyiyim 18 nisanda kontrolum var ins kistler yok olmustur tatlim calismalara son gaz devam ederim insss

herkeseee günaydııııınnnnnnnnnnnn....bugün kendimi çok iyi hissediyorum ve bir kere daha şükrediyorum Allah ıma bu güzelliği bana yaşattığı için.. :)) bebeğim olacağı için çookk mutluuyumm :)bide cinsiyet öğrensem :))

şaka bir yana ben tabiki laf olsun diye söylüyorum, ne fal bakarım, ne bu konularda bilgelik yaparım:) Ben hamile kalmadan önce de bebeğim, çocuğum dedim mi o kız oluyordu, isimler, ona alınacaklar falan saçlarına takılacak tokalar, kariyer planları... herşey, sanki başka bir alternatif yokmuş gibi erkek bebek aklıma bile gelmiyorudu. Ama hamile kalınca hala kızı çok istememe rağmen erkek olduğunu anlamıştım. Nasıl olduğunu anlatamam, içim buruluyordu hatta erkeksin galiba diye ilk zamanlar ama şimdi öyle hissetmiyorum tabi ki. Belki sizinde içinizden bir cinsiyet geçiyordur, bir dinleyin bakalım.....

pztsı doktora gıdıcem uclu test ıcın ıns gosterır ogrenırızz :) ne yalan soluyeyım ıcımden bısey gecmıo kararsızım :)

benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)

benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)

allah saglıklı ve hayırlı evlatlar versın cnm cınsıyetı cok da onemlı deıl nasıl gecıo hamılelık ? uclu test yaptırdınmı

wooov işte benim de aynı senin gibiydi rüyalarıma çok itimat etmem ama rüyamda bile görmüştüm. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimizin kuzularını...

allah saglıklı ve hayırlı evlatlar versın cnm cınsıyetı cok da onemlı deıl nasıl gecıo hamılelık ? uclu test yaptırdınmı

amiiin inş.sağlıklı olsunlarda cinsiyet bencede önemli deil sonuçta çoğumuz için ilk bebişler kız erkek farketmiyoda gönlümüzde bişey yatıyo bazen:) çok güzel geçiyo benim hamilelik bulantı kusma vs yaşamadım hiç,bel ve sırt ağğrılarım olmasa bomba gibiyim:) 3lü yaptırdım çarşamba günü ayın 5 inde alıcam sonucu doktorum devlet hast.yaptır sonucu kesin olsun dedi beklicez şimdi sonuç için.. senin nasıl gidio canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…