Günaydın Kızlar.. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz bebişlerinizle.:126:
Günaydııın annecikler :)
gunaydınn .. hayırlı cumalarr guzel annelerr ve bebıslerı..
Arkadaşlar bugün kızkardeşimle konuştum. O da bebek düşünmeye başlamış. Kan tahlilinde TSH 9 çıkmış. BEyinsiz doktor da senin çocuğun olmaz, olsa da zihinsel engelli olur demiş. Sabahtan beri ağlıyor. Korkma dedim bişey olmaz. Hap ile dengeleniyor THS ama çok üzgün. Bu kadar ciddi mi yaa? Yüksek TSH ile hamile kalan yok mu?
kızlar bende 18 haftalık hamileyim ama 9 aylık gibi göbeğim var kaçıncı haftada kaç kilo aldınız
Günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar...
Merhaba kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum...
günaydııınnn... Keyifler iyi umarım???
Gunaydinlar ...
Casus aramızda mı?
Benim haftam malum aşağıdaki gibi, 3,5 kilo aldım canım...
seni meraklandırayım birazzz.. Bence erkek
benımkınıde tahmın etsene cnm
şaka bir yana ben tabiki laf olsun diye söylüyorum, ne fal bakarım, ne bu konularda bilgelik yaparım:) Ben hamile kalmadan önce de bebeğim, çocuğum dedim mi o kız oluyordu, isimler, ona alınacaklar falan saçlarına takılacak tokalar, kariyer planları... herşey, sanki başka bir alternatif yokmuş gibi erkek bebek aklıma bile gelmiyorudu. Ama hamile kalınca hala kızı çok istememe rağmen erkek olduğunu anlamıştım. Nasıl olduğunu anlatamam, içim buruluyordu hatta erkeksin galiba diye ilk zamanlar ama şimdi öyle hissetmiyorum tabi ki. Belki sizinde içinizden bir cinsiyet geçiyordur, bir dinleyin bakalım.....
benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)
benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)
allah saglıklı ve hayırlı evlatlar versın cnm cınsıyetı cok da onemlı deıl nasıl gecıo hamılelık ? uclu test yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?