- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
benim giysi, deneyimim çok fazladır mesleğim icabı.. Yani bana olmayan bir pantolonun nerelerden hata verebileceğini, ne kadar kötü görünebileceğini ve nasıl düzeltilebileceğini bilirim. Ama hamile pantolonunda bunu kurgulayamıyorum henüz o yüzden sordum. belki bir iki tane giysem çözeceğim
öyle mi hoşgeldin ben dündendir yeni giriyorum galiba çok şey kaçırmışım peki senin bebişin cinsiyeti belli mi
Suksuk senin ticker benimkiyle aynı mı olmuş ne kız :)))
mutlaka bı tedavısı vardır doktorlarda pat dıe soluolar bence baska bı doktora gıtsınArkadaşlar bugün kızkardeşimle konuştum. O da bebek düşünmeye başlamış. Kan tahlilinde TSH 9 çıkmış. BEyinsiz doktor da senin çocuğun olmaz, olsa da zihinsel engelli olur demiş. Sabahtan beri ağlıyor. Korkma dedim bişey olmaz. Hap ile dengeleniyor THS ama çok üzgün. Bu kadar ciddi mi yaa? Yüksek TSH ile hamile kalan yok mu?
Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal
Kızlar ben inanılmaz şiştim.Sanki 7-8 aylık hamile gibiyim. 3 haftaadır eşim de izinli olunca...Yemek olayıını abarttık biraz..Dogumdan sonra nasıl verilecek bu kilolar bilmlyorumm.
ya kızlar ben hiç rahat uyuyamıyorum artık,sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo,alışamadım bir türlü netcez
eşime de senin bu oğlun rahatına pek düşkün diyorum,o oğlum diyip duruyo o yüzden,ben daha da güzelleşmişim hamile olunca demek ki oğlanmış öyle diyohala öğrenemedik biz yaa
Kızlar ben inanılmaz şiştim.Sanki 7-8 aylık hamile gibiyim. 3 haftaadır eşim de izinli olunca...Yemek olayıını abarttık biraz..Dogumdan sonra nasıl verilecek bu kilolar bilmlyorumm.
Bugün öğrenciler dersiöde doğumgünü partisi yapmak istediler son 5dk mum üfleyeceğiz diye. Yaşasın pasta dedim içimden hemen kabul ettim. Masamda bi güzel üflediler sonra aldılar arka sıraya yediler. İnsan bi sorar hocam yermisiniz diye. Muhabbete gelince ay bebek ne tatlııı yapmayı biliyolar :)
Ben de hemen kocişten pasta istedim.
Bu arada cezalı arkadaşlar geri dönmeyecekler. Bazıları cezalı olmasa da tepki olsun diye kayıtlarını kendileri sildiler.
Biz burada paylaşımımıza devam ediyoruz. Keşke böyle olmasaydı ama onlar da hamile ve duygusallar işte :)
kaçıncı sınıf öğrencilerin, ayıp etmişler
herkesin kendi kararı ne diyelim, kişisel düşünmeseler iyiydi, forumda her topicte oluyo böyle cezalar.
ben dönsünler isterim yine de
cok ayıp etmısler dusuncesızlık yapmıslarLiseliler 10.sınıf. Kocaman kızlar.
Arkadaşlar bugün kızkardeşimle konuştum. O da bebek düşünmeye başlamış. Kan tahlilinde TSH 9 çıkmış. BEyinsiz doktor da senin çocuğun olmaz, olsa da zihinsel engelli olur demiş. Sabahtan beri ağlıyor. Korkma dedim bişey olmaz. Hap ile dengeleniyor THS ama çok üzgün. Bu kadar ciddi mi yaa? Yüksek TSH ile hamile kalan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?