2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eşim yurtdışına transfer oldu ben de işimi bırakmak zorunda kaldım, 3 yıl gibi yurtdışında yaşayacağız hazır ben evdeyken bebişi aradan çıkaralım dedik :) Sonra devam edicem inşallah.. İzin bitince devam eden bir izin daha gerçekten önemli Allah sana da kolaylık versin çalışan anne iki çocuk ama helal olsun diyorum

Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal

aybükem sen deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz biz çok acemiyiz.hangi kıyafetler ve hangi ürünler kullanışlı kullanışsız arada bize tüyolar ver olur mu:44:

Hosgeldin benimki kiz erkekten beter yaramaz babaya cekmis kocis duz duvara tirmanirmis dr ultrsdan bakamazdi cok hareketli aybuke pasam uslu oluck sanirim ultr cok hareketli deil bacaklarini acip malzemesini gostermeyi biliyo edepsiz oglum:)

Buarada kızın çok tatlı görünüyor maşallah.. Erkekler biraz daha yaramaz oluyormuş sanırım duyumlarıma göre :) Neyse aybüke ona ablalık yapar artık yavaş yavaş :)

Son düzenleme:
bugün bütün gün başım ağrıdı hala da ağrıyor felaketim. hamile olmasam çoktan ağrı kesiciyi yutmuştum
canım benim de ağrıdı geçen gün
minoset içebilirsin dedi dr.um

bizde kız olursa Ayça koymayı düşünüyoruuuz
artık gözüm kadife tulum arayacak
Ne tatlı isim dimi?
Arkadaşlar neler olmuş burda ?bi süre giremedim olayı kaçırmışım.off kim nereye gitmiş niye ceza almış yaaa,sinir oldum şimdiiii
Dilse mi ceza aldı?niye ki yaa bana da söyleyin 1 gün girmedim kaçırmışım olayları
Aybuke dogduktan snr uye olmustum topic gifmemistim
hımmm anladım ben de 2. kez eylül anası olucam benim de arkekim olacak
Nerdesiniz canım şimdi?eşin sporcu falan mı?transfer derken?

kızlar ben disneyli nevresim takımı almayı düşünüyorum bebişe eğer bi yerde görürseniz falan buraya haber edin emi birkaç yere baktım ama bulamadım istediğim gibi.

Nerdesiniz canım şimdi?eşin sporcu falan mı?transfer derken?[/QUOTE]

:) ahaha işte bu çok iyiydi.. Suç benim kabul ediyorum :) Eşim mühendis canım. 10 yıldır istanbul'da bir özel şirkette çalışıyordu Bakü'de de şirketin yeri var, terfi etti gibi birşey. Aman ne terfi Azerbaycan'dan nefret ediyorum:S

ben de bugün doğum yapan bir arakadaş gittim minnnacık kız bebk :)
ne kadar küçük oluyormuş unutmuşum görmeyeli alacağım şeyler büyük gelir valla
sezeryan olmuş
birde çocuk sarılık olmasın diye gelen şekrli su içir dedi ben ilk kez duydum
ama gerçekmiş galiba

bende hastanede prematüre bi bebek gördüm ay ağlayacaktım neredeyse çok çok küçüktü ayakları falan bi tuhaf oldum

göbeğimi gördün müü profilimde senin göbüş ne alemde?

bu akşam kimsenin sesi çıkmayacak gibi bende çıkıyorum yarın mühim işlerim var umarım buraya mutlu dönerim herkese iyi akşamlar

kesinlikle :)) o kadar abidik gubidik şeyler çıkarmışlark ki bebek olayında

burdaydı sanırım. bi arkadaş anne ve bebek için ihtiyaç listesi hazırlayıp göndermişti ve iyi bir listeye benziyordu.

baş ağrısı bende de var. öğlene de pilim bitiyor. son dersleri nasıl yapıyorum, bi allah bilir bi de ben:)

Nerdesiniz canım şimdi?eşin sporcu falan mı?transfer derken?

:) ahaha işte bu çok iyiydi.. Suç benim kabul ediyorum :) Eşim mühendis canım. 10 yıldır istanbul'da bir özel şirkette çalışıyordu Bakü'de de şirketin yeri var, terfi etti gibi birşey. Aman ne terfi Azerbaycan'dan nefret ediyorum:S[/QUOTE]
he valla,transfer falan deyince anam dedim ünlü bi futbolcu eşi heralde dedim,atladım yani
Niye be ben Baküyü çok merak ediyorum,güzel bi deneyim senin için.Bu arada yurt dışından çok fazla kişi var burda.
Sen dr işlerini falan ne yapıyosun?
Nasıl orda durumlar?

şekerli suyu bendde duymuştum ama bol bol emzir dedi dr onun yerine
gerek yok dedi,bilmiyorum zaten kilosu normal doğunca sarılık olmuyor büyük ihtimal
benim kızım 3300 gr doğmuştu sarılık marılık yaşamadık çok şükür
inşallah oğluşum da olmaz.

ya kızlar ben hiç rahat uyuyamıyorum artık,sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo,alışamadım bir türlü netcez

eşime de senin bu oğlun rahatına pek düşkün diyorum,o oğlum diyip duruyo o yüzden,ben daha da güzelleşmişim hamile olunca demek ki oğlanmış öyle diyo hala öğrenemedik biz yaa

aynen canım bızde daha ogrenemedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…