- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
merak etme allah gücünü de veriyor,çalışıyor musun?
senin erkek miydi?Ben doğum iznim bitince ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum
kızımı da kreşe devam yoksa kafaları yerim artık evde ikisiyle birden...
Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal
bugün bütün gün başım ağrıdı hala da ağrıyor felaketim. hamile olmasam çoktan ağrı kesiciyi yutmuştum
Hosgeldin benimki kiz erkekten beter yaramaz babaya cekmis kocis duz duvara tirmanirmis dr ultrsdan bakamazdi cok hareketli aybuke pasam uslu oluck sanirim ultr cok hareketli deil bacaklarini acip malzemesini gostermeyi biliyo edepsiz oglum:)
aybükem sen deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz biz çok acemiyiz.hangi kıyafetler ve hangi ürünler kullanışlı kullanışsız arada bize tüyolar ver olur mu:44:
canım benim de ağrıdı geçen günbugün bütün gün başım ağrıdı hala da ağrıyor felaketim. hamile olmasam çoktan ağrı kesiciyi yutmuştum
Ne tatlı isim dimi?bizde kız olursa Ayça koymayı düşünüyoruuuz
artık gözüm kadife tulum arayacak
Dilse mi ceza aldı?niye ki yaa bana da söyleyin 1 gün girmedim kaçırmışım olaylarıArkadaşlar neler olmuş burda ?bi süre giremedim olayı kaçırmışım.off kim nereye gitmiş niye ceza almış yaaa,sinir oldum şimdiiii
hımmm anladım ben de 2. kez eylül anası olucam benim de arkekim olacakAybuke dogduktan snr uye olmustum topic gifmemistim
Nerdesiniz canım şimdi?eşin sporcu falan mı?transfer derken?Eşim yurtdışına transfer oldu ben de işimi bırakmak zorunda kaldım, 3 yıl gibi yurtdışında yaşayacağız hazır ben evdeyken bebişi aradan çıkaralım dedik :) Sonra devam edicem inşallah.. İzin bitince devam eden bir izin daha gerçekten önemli Allah sana da kolaylık versin çalışan anne iki çocuk ama helal olsun diyorum
Gecmis olsun benimde bugun basim agriyo kulaklarima vurdu agrisi gribim halen gecmedi 10 gundur devam kotunun iyisiyim
aaa hoşgeldiin bende yeni görüyorum seni burada
bende hastanede prematüre bi bebek gördüm ay ağlayacaktım neredeyse çok çok küçüktü ayakları falan bi tuhaf oldumben de bugün doğum yapan bir arakadaş gittim minnnacık kız bebk :)
ne kadar küçük oluyormuş unutmuşum görmeyeli alacağım şeyler büyük gelir valla
sezeryan olmuş
birde çocuk sarılık olmasın diye gelen şekrli su içir dedi ben ilk kez duydum
ama gerçekmiş galiba
göbeğimi gördün müü profilimdehb cnmm .....
gobüüşümm henüz yokbende hastanede prematüre bi bebek gördüm ay ağlayacaktım neredeyse çok çok küçüktü ayakları falan bi tuhaf oldum
göbeğimi gördün müü profilimdesenin göbüş ne alemde?
bu akşam kimsenin sesi çıkmayacak gibi bende çıkıyorum yarın mühim işlerim var umarım buraya mutlu dönerim herkese iyi akşamlar
bir de biz eşimle hafta sonu çok ünlü bir bebek anne mağazasında girdik bakalım ne varmış ne yokmuş diye.. İlk defa... Reyon zıbınlarla başladı. Yani çıtçıtlı kısa kollu body işte. Bir baktım etiketine 87 tl...sinirlenmedim, daha ne örneklerini görüyoruz ama ayıpladım... Ayıp gerçekten...
4 sene önce evlendim. evlenirken de eşimin kurulu bir evi vardı bende yalnız yaşıyordum. evde yaşam sürmenin gerekliliklerini ve ihtiyaçlarını biliyorduk, bir yaşam tarzımız da vardı. Ona rağmen etfar o da olmalı bu da olmalı o olmadan evlenilmez, gelinin çeyizi şöyledir böyledir diye konuştukça, hayat tecrübemiz olmasına rağmen biz bile sanki onlar olmadan evlenirsek bir yerlerde mutsuz olacağız diye düşünmeye başlamıştık. neyse ki silkelendik ve pek çok şeyin para tuzağı olduğunu anladık.
Şimdi çok iyi anladığım bir diğer şey de bebek alışverişi de evlilik alışverişi kadar tuzaklarla dolu...
Nerdesiniz canım şimdi?eşin sporcu falan mı?transfer derken?
ben de bugün doğum yapan bir arakadaş gittim minnnacık kız bebk :)
ne kadar küçük oluyormuş unutmuşum görmeyeli alacağım şeyler büyük gelir valla
sezeryan olmuş
birde çocuk sarılık olmasın diye gelen şekrli su içir dedi ben ilk kez duydum
ama gerçekmiş galiba
ya kızlar ben hiç rahat uyuyamıyorum artık,sağa dönüyom olmuyo sola dönüyom olmuyo,alışamadım bir türlü netcez
eşime de senin bu oğlun rahatına pek düşkün diyorum,o oğlum diyip duruyo o yüzden,ben daha da güzelleşmişim hamile olunca demek ki oğlanmış öyle diyohala öğrenemedik biz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?