bende buradaki iyi bir özel hastaneye gidiyorum ama benim doktorum da sadece iyi deyip gönderiyor. Aslında ben bunu sorun etmiyorum, kafamı karıştırmıyor, durumu karmaşıklaştırmıyor ve artık tahlil sonuçlarına bakınca herkes sorunun olup olmadığını anlıyor. mesela 3 lü test sonucum e mailime geldi ve tekrar aramadım doktoru. Tüm kontrol prosesini yerine getiriyorsa. Temkinli ve detaylı gereken incelemeleri yapıyorsa, hamilelik zaten sorunsuz bitmeye programlı bir süreç. Doktorla heyecan paylaşımında bulunamamayı dert edenler varsa etmesinler
ben her hafta gidiyorum dr.a
daha önce kalbi durmuştu bebeklerimin o yüzden merak ettikçe kalbi atıyo mu diye gittim başlarda.
şimdi de alışkanlık oldu ama artık dr 2.gidişimde yüzüme bakmamaya başladı
10 gün içinde kontrol ücretsiz ya, 2.gidişe para vermiyorum.
dün boyu ne kadar olmuş çok merak ettim, ama kafasını ölçtü haftasıyla uyumlu dedi bıraktı.
başka dr.a mı gitsem diyorum ama bu kadar usg nin bi zararı var mıdır acaba?
var ama hiçbişey belli olmuyor ki siyah beyaz. devlet hastanesşine gittim ben daha bir doktorum yok. oradaki de ultrasonda malum. ama bugün ikili sonucumu almaya gideceğim. öğrenebilirmiyim ki?
gerçi bakmaz o adam. geçen ikili test için gittiğimde ultrason muayenesi yaptı. hiççççç konuşmadan geçti yerine oturdu başladı gazete okumaya.şok oldumeee ne kadarlık nasıl dedim. hemşiresi cevap verdi.ensesi ne kadar dedim. güldüler sen ne yapacaksın ki ense kalınlığını dediler hemşiresiyle beraber. nasıl sinir oldum
şimdi cinsiyeti merak ediyorum desem bakmaz kesin daha belli olmaz diye. acilen bir doktor edinmeliyim kendime
bencede hemennn acilen bi doktor edinmelisin çünkü bu tutum çook sinir bozucuuu... hepimiz randevul gününü zor bekliyoruzki bebeklerimizi görelim bişeyler duyalım die bekle ve görkidr yorumsuz kalsın bilgi vermesin..devlet hastanesi işte ne bekliyosunkii nefret ediyorum insanlara davranışlarındannerde oturuyosun canm onu söylede yardımcı olan olur belki dr konusunda
HYRLISI INS CANM SAGLIKLA ALIRSN INS KUCAGINAbenimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)
Dün kampüsün içinde bir kız çocuğu dolanıyordu 5 -6 yaşlarında.. Üzerinde de dizlerine kadar robadan ve çok güzel motiflerle işlenmiş volanlı el örgüsü hırka vardı. eşime söyledim baksana ne kadar yakışmış ne güzel hırka dedim... O da anlamadı tabi yap sende dedi.. Erkek bebeğe yakışmazdı tabi onu anlattım bir süre:) Keşke fotoğrafını çekseydim, siz kız annelerine verirdim.. Kızdım kendime şimdi...
BİZDE EŞİMLE GECEN GEZERKEN JAPON BEBEK GORDUK COK SEKERDI BENIMDE GOZLERIM CEKIK ESIM DIO SANA BENZERSE BEBISIMIZ JAPON SANIRLAR COK SEKER OLUR AMA :))))
ılkk uc ay bulantı sıkayetlerım epey oldu cnm sımdı cok ıyıyım tamamen gectı sukurler olsun pztsı yaptırıcam uclu testı nasıpse.. cınsıyetıde ozaman gosterse super oluck ..bel agrılarım bır ara oldu amaa su an yok
MAŞLLH CANIM NAZAR DEGMESINBEN HALA BULANTILARLA UGRASYRM GERCI BENIM GASTRITIM VARDI ONCEDEN HAMILE DEGILKEN BILE KUSMA NOETI GECIRIRDIM BUTUN GUN CIKARIRDIM ANCA SERUM YIYINCE KENDIME GELIODUM DR.DA OYUZDEN BUKDAR UZUN SURUO BULNTILRN DEDI ALISTIK ARTIK....
off ya bi sürü özel kliniği aradım cinsiyet öğrenmek için gelmek istiyorum diyorum daha erken diyolar(
erken degil pozisyon uygunsa görülür cinsiyeti benim dr 12. haftada söyledi
bende eylül annesi olacağım inşallah.hoş bayramdan hemen sonrada gelse olur miniğim...
Bu arada 15-19 haftada çoğunluk sanırım şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 57,5 la hamile kaldım şu an 58,5-59 kg arasında gidip geliyor bir başka arkadaş 5 kilo almış bu sürede acaba az mı besleniyorum sadece abur-cubur yememeye dikkat ediyorum.elimden geldiğince söylenenleri yemeye çalışıyorum günde bir bardak süt bir kase yoğurt,bol yeşillik çorbalar,et,balık, tam buğday ekmeğine geçiş yaptım ciddi bir kabızlıktan sonra iyi geldi.bol su içiyorum mide yanmasına da iyi geliyor.herkes için değişir tabi bu kilo olayı ama bebişin küçük kalmasını istemiyorum tabi.
Bende eylül annesi olacağım inşallah.hoş bayramdan hemen sonrada gelse olur miniğim...
bu arada 15-19 haftada çoğunluk sanırım şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 57,5 la hamile kaldım şu an 58,5-59 kg arasında gidip geliyor bir başka arkadaş 5 kilo almış bu sürede acaba az mı besleniyorum sadece abur-cubur yememeye dikkat ediyorum.Elimden geldiğince söylenenleri yemeye çalışıyorum günde bir bardak süt bir kase yoğurt,bol yeşillik çorbalar,et,balık, tam buğday ekmeğine geçiş yaptım ciddi bir kabızlıktan sonra iyi geldi.bol su içiyorum mide yanmasına da iyi geliyor.Herkes için değişir tabi bu kilo olayı ama bebişin küçük kalmasını istemiyorum tabi.
erken degil pozisyon uygunsa görülür cinsiyeti benim dr 12. haftada söyledi
Bende eylül annesi olacağım inşallah.hoş bayramdan hemen sonrada gelse olur miniğim...
bu arada 15-19 haftada çoğunluk sanırım şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 57,5 la hamile kaldım şu an 58,5-59 kg arasında gidip geliyor bir başka arkadaş 5 kilo almış bu sürede acaba az mı besleniyorum sadece abur-cubur yememeye dikkat ediyorum.Elimden geldiğince söylenenleri yemeye çalışıyorum günde bir bardak süt bir kase yoğurt,bol yeşillik çorbalar,et,balık, tam buğday ekmeğine geçiş yaptım ciddi bir kabızlıktan sonra iyi geldi.bol su içiyorum mide yanmasına da iyi geliyor.Herkes için değişir tabi bu kilo olayı ama bebişin küçük kalmasını istemiyorum tabi.
benimki de 12. haftada söyledi... ama değişme ihtimali var tabi kesin diyemiyorlar. En son 16. haftada artık alışverişe başlayabilirsiniz demişti:) bence sorma tel de git merak ediyorum de.. Veya deme üzerimde baskı var aileler tarafından sıokıştırılıyorum de
ben yemeğe gidiyyorumm
slm kizlar nazilsiniz dunden beri bas agrisi cekiyorum mecbur minoset aldim dayanilacak gibi deil
geçmiş olsun cnm.dr.danısarak aldın dımı
Slm kizlar nazilsiniz dunden beri bas agrisi cekiyorum mecbur minoset aldim dayanilacak gibi deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?