2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında ben de böyle düşünüyorum. çok şükür bebeğim iyi ki bişey söylemedi kafamı karıştırmadı. mesela bazen sırf para için ek test yaptırıp kafa karıştıran doktorlar var. o bekleme süreci anneyi ve bebeği nasıl olumsuz etkiliyor.
tamam günde kaç hasta bakıyorlar benimle muhabbet etmesini ya da heyecanlanıp gülüp konuşmasını beklemiyorum. sadece ve sadece bilgi istiyorum o kadar. onun bir sürü hastası varsa benim de ilk gebeliğim

Ben de ilk haftalarda senin gibiydim sanırım 15. haftaya kadar merakımdan haftada bir gidiyordum. Doktoruma evhamlı olduğumu ve bir anda bebeğe birşey olduğuna kendimi inandırdığımı, bunun da gerginliğimi stresimi arttırdığını, buraya gelerek birlikte bakarak onunla konuşarak aşabileceğimi söyledim( ki doğruydu da). O da istediğin zaman gel dedi hatta her gittiğimde renkliden baktı:) Bende zararı olup olmadığını sordum detaylı bir şekilde anlatı anlattı ve bizimki gibi uygulamalarda zararlı olmadığını açıkladı... Şimdi 2,5 haftadır gitmiyorum mucize gibi...

bu arada bebeğime yün almaya g,ideceğim öğleden sonra bunları yapmak için, var mı başka fikri olan... veya modeler le ilgili detay verebilecek olan???

bencede hemennn acilen bi doktor edinmelisin çünkü bu tutum çook sinir bozucuuu... hepimiz randevul gününü zor bekliyoruzki bebeklerimizi görelim bişeyler duyalım die bekle ve görkidr yorumsuz kalsın bilgi vermesin..devlet hastanesi işte ne bekliyosunkii nefret ediyorum insanlara davranışlarından nerde oturuyosun canm onu söylede yardımcı olan olur belki dr konusunda

çok sağol cnm. 4.Leventte otoruyorum ben.işimde leventte. bu civarlarda bi yer arıyorum. beşiktaş kağıthane şişli falan...

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepimize aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler:)

off ya bi sürü özel kliniği aradım cinsiyet öğrenmek için gelmek istiyorum diyorum daha erken diyolar (

benimde içimden çoook kız olsun istememem rağmen erkek olucak kesin die geçiyodu,rüyalarımda erkek gördüm ama çok şükürki kızım olucak inş.:)
HYRLISI INS CANM SAGLIKLA ALIRSN INS KUCAGINA

Kızlar bi ara burda pijama takımı muhabbeti olmuştu.Önerisi olan var mı marka konusunda?Bi yakınımın doğumuna çok az kaldı ona hediye almak istiyorum.

erken degil pozisyon uygunsa görülür cinsiyeti benim dr 12. haftada söyledi

benimki de 12. haftada söyledi... ama değişme ihtimali var tabi kesin diyemiyorlar. En son 16. haftada artık alışverişe başlayabilirsiniz demişti:) bence sorma tel de git merak ediyorum de.. Veya deme üzerimde baskı var aileler tarafından sıokıştırılıyorum de

ben yemeğe gidiyyorumm

Bende eylül annesi olacağım inşallah.hoş bayramdan hemen sonrada gelse olur miniğim...
bu arada 15-19 haftada çoğunluk sanırım şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 57,5 la hamile kaldım şu an 58,5-59 kg arasında gidip geliyor bir başka arkadaş 5 kilo almış bu sürede acaba az mı besleniyorum sadece abur-cubur yememeye dikkat ediyorum.Elimden geldiğince söylenenleri yemeye çalışıyorum günde bir bardak süt bir kase yoğurt,bol yeşillik çorbalar,et,balık, tam buğday ekmeğine geçiş yaptım ciddi bir kabızlıktan sonra iyi geldi.bol su içiyorum mide yanmasına da iyi geliyor.Herkes için değişir tabi bu kilo olayı ama bebişin küçük kalmasını istemiyorum tabi.

Son düzenleme:

hosgeldın cnm hyrlı olsun ıns saglıkla alırsın kucagına bebısını.ben halem kalmdn oncekı kılomla aynıyım ılk 3 ay baya verdım kılo yenı yenı toplanyrm .yeme konusunda pek dıkktlı degılım mıde bulntılrm gectıgınde ne yıyebılıysam yıyrm hıc ole planlı beslnmdm cnm

bence beslenmen normal görünüyor.sen dikkat etmen gerekenlere dikkat ettikten sonra hiç kafana takma.ilk üç ayda zaten en fazla 1 kg alman gerek.fazlasını doktorlar önermiyor.hatta ilk üç ay bulantıdan yemek yiyemeyip kilo verenler var onlarda en fazla 3 kg verebilirler fazlası tehlike.gelelim ilk üç ay sonrasına hergün sütünü yoğurdunu yeşilliğini et grubunu meyveni istenilen ölçüde tükettiğin müddetçe sorun yok.herkesin vücududa beslenmeside farklı.ben 49.5 ile hamile kaldım.ikinci ayımda 48 kiloya düştüm.şimdi 51.7 ile 52 arası gelip gidiyorum 15 gündür.yani özetle hamilesindiye çok yeyip çok kilo almana gerek yok.normaldeki yemene ek olarak bebeğin için gerekli kalsiyum protein omega3 gibi vitaminleri al yeter.çok uzattım dimi tamam sustum:)

Hoşgeldin canım.. Çok kilo almak bebeğin çok iyi beslendiği anlamına gelmiyor biliyorsundur.. O yüzden dert etme, bebeğin aç kalırsa seni yer yine beslenir Yediklerin sağlıklı, besleyici şeyler.. Abur cuburdan uzak dursak yeter, onların besleyiciliği yok zaten.. Anca damak tadımızı güzelleştiriyor.. Ben günlük, yiyebildiğim kadar yoğurt yiyorum ( içtiğim ayranı da katarsak günde 1 kgdan fazladır) ve peynirimi ihmal etmiyorum, 3-4 dilim tost ekmeği, bol yeşillik ve 2 yumurta günlük olmazsa olmazım.. Ha tabi bi de mutlaka greyfurt, ayva, elma, portakal, kivi..

:)))))))))) ayy çok güldüm sana gitsemmi acaba :))

Slm kizlar nazilsiniz dunden beri bas agrisi cekiyorum mecbur minoset aldim dayanilacak gibi deil

Çok çok geçmiş olsun canım, ilaç almamak iyidir tabi, inşallah bir etkisi olmaz ama benim yengemin de berbat geçen bir hamilelik dönemi vardı. O dayanamadığı zamanlarda, arasıra kullanırdı minoseti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…