merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepimize aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler:)
off ya bi sürü özel kliniği aradım cinsiyet öğrenmek için gelmek istiyorum diyorum daha erken diyolar(
canım napıcan mecbur alıcaksın bende bi ara hergün vardı griple beraber mecbur parol kullandım Allah esirgesn napalım çok geçmiş olsunSlm kizlar nazilsiniz dunden beri bas agrisi cekiyorum mecbur minoset aldim dayanilacak gibi deil
e hadi gözün aydın darısı başımıza ben tam olarak hissedemiyorum daha oğlumda da geç hissetmiştimkızlarrrr öle çok duygulandım ki iş yerindeyim ve dayanamayıp tuvalete gidip ağladım bebeğimm göbişimi öle bir oynattı ki ne olduğunu anlayamadım ilk dedim göbeğimden bir şey düşüyor sanırım organlarım yer değiştiriyoryaramazımm benim ilk defa böle hissettim o pıtpıtlarla hiç alakası yoktu darısı başını kızlarrrr öle güzel bir duyguymuş kii tarif edememm
off ya bi sürü özel kliniği aradım cinsiyet öğrenmek için gelmek istiyorum diyorum daha erken diyolar(
kızlarrrr öle çok duygulandım ki iş yerindeyim ve dayanamayıp tuvalete gidip ağladım bebeğimm göbişimi öle bir oynattı ki ne olduğunu anlayamadım ilk dedim göbeğimden bir şey düşüyor sanırım organlarım yer değiştiriyoryaramazımm benim ilk defa böle hissettim o pıtpıtlarla hiç alakası yoktu darısı başını kızlarrrr öle güzel bir duyguymuş kii tarif edememm
Ne güzel... Ben de hissetmek istiyorum artk, ağustos annelerinden biriyle konuştum o da benden bir gün büyük, ve o da ilk defa bugün hissetmiş.. meraklardayım bende...
bende daha dün konuşuyodum ne zaman hissedicem acaba diye benimde arkadaşım 19 haftasına girdiği gün hissetmiş bebeğini ama bebişim dün beni duydu sanırımmm bitanemmm benimm
arkadaşlar ultrason resmini yolluyacaktım ama resim eklerken hep hata veriyor beceremedim sinir oldum
neyse hayırlısı olsun bebeğimi tam göremedik dün de bacaklarını sıkı sıkıya kapatmış yine açmıyo ki doktor baksın ama kız diyo yine de o yüzden ben de şimdi kız ism
bakmaya başladım sizinle de paylaşayım dedim
bende daha dün konuşuyodum ne zaman hissedicem acaba diye benimde arkadaşım 19 haftasına girdiği gün hissetmiş bebeğini ama bebişim dün beni duydu sanırımmm bitanemmm benimm
neler var aklında???
Bu arada, az önce çarşıdan geldim. Bazı şeyler almaya gideceğimi söylemiştim yani; Geleneksel 2. Bebeğime Alışveriş Gezisi için çıkmıştım. Birincisinde ne yaşadıysam aynısı oldu. Oramda buramda gezgin kasılmalar başladı, ağrılarım oldu, adımlarım ağırlaştı, sürekli tuvaletim geldi. 1 çile yün ile eve döndüm... şimdi magnezyumumu içtim, uzattım ayaklarımı yatıyorum.
ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda gördüm yaklaşık 1.5 ay önce doktora gidiyoduk rüyamda cinsiyetini öğrenmeye doktor kız ya da erkek demeden önce Ecem bu kız bu dedi ben de cinsiyetini öğrendikten sonra Ecem olsun diye düşündüm içimden ama sonra soğudum o isimden şuan internetten bakıyorum seninki de erkek sanırım demi
yelek felan mı öreceksin canım bende bişiler örmek istiorum ama hiç elimden gelmiyor ya
Yok yelek falan modele bayılmadıkça örmem eğlenceli şeylerle uğraşmak istiyorum. 1899 da paylaşmış çarşıya inmiştim. aklınızda varsa sizlerde paylaşın lütfen..
ben edebiyat öğretmeniyim isminin birini gazel koymak istiyorum nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?