2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yok yelek falan modele bayılmadıkça örmem eğlenceli şeylerle uğraşmak istiyorum. 1899 da paylaşmış çarşıya inmiştim. aklınızda varsa sizlerde paylaşın lütfen..[/QUOTE]

evet baktım canım güzelmiş onlar ama yapabilmek lazım hele bebişin uyuduğu şeye bayıldım

dimi bende bayıldım koza gibi.. Ama nerede bulursun öyle ham yünü o da var... şartlanmışlıklardan nefret ediyorum. Bir tutturmuşlar bebe yünü diye, bazıları bamboo ve organik, veya antibakteriyel onlar tamam ama bazı seriler var ki içerisinde yün bile yok %100 akrilik peki neden bunlar bebe yünü de bunlar değil diye soruyorum, onların renkleri bebeklere göre diyor. Ne demek bebeklere göre, ben turuncu, kırmızı, lacivert arıyorum ama nerede çiğ renkler var civciv sarısı, lila, su yeşili ...o renkler bebek yünlerinde... Çook gözümüzü açmamız lazım yani.[/QUOTE]

kesinlikle kitılıorum canım sana

bende bir gün gidicem inşallah çarşıya şu işten fırsat bulursam nasıl güzel şeyler var mı kızlarr

işte benim durum ortada cevap veremem.. 1ay önce de istanbula gitmiştim eminönüne gidecektik annemle alışverişe yine aynısı oldum, yata yata döndüm. aslında çalışıyorum ve çok aktifimdir, hantallaşmamak için çok çok yürürüm. Bu günde işten çıktım öğle arasında hava serin sıcak gibiydi çarşılar tenhadır diye gittim ama gözümü açamadım o bir çileyi alırken de oturdum yüncüde:)

sen sevdiysen güzel, ama acıklı geldi bana:) adı gazel olan birine kızcağız derim gibi geldi... ama adına kimlik kazandıracak olan o tabiki
neyse bakacğz artık o dağana kadar kesin bi isim koyamam ben çocuğun ismi kim vurduya gidecek benim bu kararsızlığım yüzünden kesin

merhabalaaar ben geldimm

3lü test için ultrasona girdim birde kan verdimm

vee doktor erkek olabilir dedi ama kesin değil dedi

ay sonradan değişirmi acaba bir yanım değişse keşke diyo diğer yanım değişmesin diyo.

hadi hayırlı olsuun. tebrik ederim cinsiyetini de...Bence değişmez.. sen görmedin mi.. Mesela bana doktor dedi, kordon parmak falan değil kesin erkek alışverişe çıkabilirsiniz dedi... ben de baktığımda şüphe götürmüyordu. hatta profil albümümde 12. hafta cinsiyet fotosu bile var oradan da epey belliydi.

bende değişmez diye düşünüyordum ama bugün bir arkadaşımdan haber aldım ve çok şaşırdım ona 14 haftalıkken doktor %70 erkek demişti sonra 17 haftalıkken %100 erkek dedi, şimdi 20 haftalık ve kız demiş doktor bende şaştım kaldım acaba bizimkilerde değişir mi ?

kendi doktorum değildi acil doğuma gitmiş başkası baktı zaten bana bile göstermedi çok kısa süreli baktı sinir oldum,,erkek olabilir dedi sadece yüzde falan demedi..
ben kız olsun istiyordum hala umudum var değişir diye iki hafta sonra kendi doktoruma bi daha görünürüm bakalım ne olacak..

ayy deme ya şimdi kesin gözüyle bakmayım ben o zaman, ben kesin ayrıntılıda emin olurum herhalde

hadı gozunaydın cnm hyrlısı olsun ıns

ayy deme ya şimdi kesin gözüyle bakmayım ben o zaman, ben kesin ayrıntılıda emin olurum herhalde

bende hem kendi doktorumdan hemde başka bir doktordan erkek olduğunu öğrendim ama bende hep kız hissediyorum bebeğimi, o yüzden sanırım bende ayrıntılıda emin olucam, gerçi bebeğim o zamana kadar benimle durur mu bilmiyorum, inşallah bir an önce şu kanamalar biterde herşey yoluna girer.

inşallh bıter cnm gusel dusun

bende kız hissediyordum,bütün ilkel yöntemlere göre kız çıkıyordu sanırım alıştırdım kendimi farketmeden de olsa.
inşallah biter senin de sıkıntıların.. bebekler tek sağlıklı olsun da gerisi nasıl olsa geliyor.

bende erkek ıstyrm aama kız olucak ole hıssedyrm hayrlısı tabı saglıklı olsunda ama ınsann gonlunden baska gecıo:)))

selam kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum 12.haftamda doktorumu aldatıp cinsiyeti öğrenmek için başka doktora gittim ama o da bana kız gibi görünüyor dedi sonra pipi gördüm dedi kafamı çok bulandırdı yarın kendi doktoruma gidip kesinleştireceğim :)

ilk haftalarda deseler bile duyduklarımızdan sonra pek emin olamıyoruz sanırım :)
sen kaç haftalıksın? doktorundan memnunsan bence de doktoruna görün bir de :)

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. O da bunları söylediğimde çok sevinecektir.

Teşekkürler canım sağol. O da bugün endokrin uzmanına gitmiş korkulacak birşey yok demiş doktor. Bir ilaç kullanacak ve 20 gün sonra kontrole gidecek. En azından içimiz rahatladı yaa :)

paticim bir kaç örgü model istemişsin ben bi ara pc ye kaydettiklerimi buldum profilime koydum oradan da bakabilirsin buradan da veriyorum resimleri.

Son düzenleme:
kızlar bende 18 haftalık hamileyim ama 9 aylık gibi göbeğim var kaçıncı haftada kaç kilo aldınız

4 ile 8. haftalar arasında 2 kilo aldım. 8 ile 17. haftalar arasında da 1,5 kilo aldım. :) Şimdi halimden çok memnunum. Doktorum da kilomu iyi buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…