ben ayçaya hala kullanıyorum çıtçıtlı
yoksa atlet açılıyor beli göbeği ortaya dökülüyor
kışın atlet üstü body giyiyoruz hala
ben bile rahat ediyorum onlarla çocuk da rahat ediyor..
paticim biz senle hemen hemen aynıyız aynı gün bile doğum yapabilirizz
Niye ki canım sen sorunlar mı yaşadın?
tabiki önemli değil cins. hele de ilk çocuksa
laf değil sağlıklı olsun gerisi boş da işte heyecan yapıyoruz,hazırlıklar falan ona göre olsun
sanki erkek bebek pembe giydirince ben bunu giymem diyecek de
Filizyavuz citcitli body tulumlarin altli ustlu takimlarin icine giyiliyor hele kisin bebek daha rahat ediyo beli acilmiyo aybuke 2.5 yasina kadar citcitlibody kullandim wc egitmde kilot atlete gectim cnm
paticim biz senle hemen hemen aynıyız aynı gün bile doğum yapabilirizz
Siz ağustos sonunda doğurusunuz ben size deyim
19. hafta olmuuşşş
Bizim hanfendi kilot giymek istiyo :)
evet oldukça sorunlar yaşadım ve yaşıyorum, son 10 gün içinde 2 kez yoğun kanama yaşadım ve hiç kesilmiyor, sürekli azda olsa devam ediyor, sebebi bilinmiyor, sürekli yatmak zorundayım, oturmak bile yasak, 10 gündür evin içinde mutfağa bile gitmedim sadece tuvalet. ben zaten heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve aynı heyecanları bende yaşadığımı söylüyorum, banada doktor bebeğin erkek dediği zaman kendimi yüncüde buldum mavi mavi yünler aldım. ama benim doğru bulmadığım nokta cinsiyet öğrenebilmek uğruna çeşit çeşit doktorlara gitmek. tabi ki herkesin kendi hayatı kendi tercihi ama bunu öğrenmenin bir zamanı var ve bu zaman gelince ancak net söylenebiliyor, zamanı gelmeden doktorlar birşey söylesede sonradan değişebiliyor. 20. haftada bile net öğrenilse hazırlık yapmak için geriye 20 hafta kalıyor. bence gayet yeterli bir süre
tüylerim diken diken oldu, kesinlikle haklısın.. Bende şehir dışı seyahatimde doktor düşük tehlikesi olabilir dediğinde aynen yazdıklarını hissettim. Bizimki şımarıklık işte, Ben eminimki cinsiyet öğrenmek isteyen kız erkek ayrımı yapan ben dahi herkes en ufak bir tehlikede ne olursa olsun sağlıklı olsun diyebiliyorlardır...
geçmişi ben de okudum bişey göremedim
belki de o msjlar silinmiştir.
Senin mustafa oldu,prenses demek haa
Şimdi ne isim düşündün?
evet oldukça sorunlar yaşadım ve yaşıyorum, son 10 gün içinde 2 kez yoğun kanama yaşadım ve hiç kesilmiyor, sürekli azda olsa devam ediyor, sebebi bilinmiyor, sürekli yatmak zorundayım, oturmak bile yasak, 10 gündür evin içinde mutfağa bile gitmedim sadece tuvalet. ben zaten heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve aynı heyecanları bende yaşadığımı söylüyorum, banada doktor bebeğin erkek dediği zaman kendimi yüncüde buldum mavi mavi yünler aldım. ama benim doğru bulmadığım nokta cinsiyet öğrenebilmek uğruna çeşit çeşit doktorlara gitmek. tabi ki herkesin kendi hayatı kendi tercihi ama bunu öğrenmenin bir zamanı var ve bu zaman gelince ancak net söylenebiliyor, zamanı gelmeden doktorlar birşey söylesede sonradan değişebiliyor. 20. haftada bile net öğrenilse hazırlık yapmak için geriye 20 hafta kalıyor. bence gayet yeterli bir süre
Dun pasama kiyafetler aldim aybuke sultan kiskandi anne bana bisi yokmu kizimada turkuaz mavisi askili elbise 3 ADET tayt ustu tunik kot jile sort aldim tskr ediyo hemen
tabi ki biliyorum herkes önce bebeklerinin sağlığını düşünüyor, allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. şımaraklık olarakta görmüyorum asla sadece insan herşey yolundaysa kendini elinde olmadan çok kaptırıyor , bırakın herşey kendi akışında gitsin en güzeli bence bu.
ben de duydum onu adam doçentmiş daha çok problemli gebeliklerle ilgileniyormuş
çok doluymuş,benim alt komşum ona gidiyor.
ben ayçaya hala kullanıyorum çıtçıtlı
yoksa atlet açılıyor beli göbeği ortaya dökülüyor
kışın atlet üstü body giyiyoruz hala
ben bile rahat ediyorum onlarla çocuk da rahat ediyor..
HCG değeri 50nin altındaysa erkek yüksekse kız sanırım..
Fulya Florance Nihgtingale var. Orada da doktor herman. Herkes bu doktoru konuşuyo. Ben de gitmedim ama çok methini duydum yani. Bizim okuldaki eski öğretmenler, genç öğretmenler bile onunla doğum yapmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?