Sonuçların çok güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla gelir yavrun.
Kız olacak ihtimali veriyor bHCG değeri :)
valla bişey derdim ama ben de hiç anlamamki:44:
onu dr göster ne derse biiiir güzel dinleee
sen hiç takılma ordaki rakamlara oranlara falan canım
Dr. iyi der veya allah göstermesin riskli der neyse artık yapcak bişey yok sonuçta
ne bileyim kız sen sünnet münnet deyince ben hemen oğlan yaptım seninkini
anaaa dr. hanım yorumlamış hemen
nerden biliyosun kız bu kadar şeyi?
kızlar
MASALTUNA damı ceza alan kızlar arasındaaa
ne olmuş böle yaaaaaa
Dilse nin , Turamitin yokluğu nasılda anlaşılıyooo
Alışmışız hep onları online görmeyee
e haklısın canım yaaa diyorum ya olaya direk sünnetten dalınca herkes öle sanardı.
zaten buraya takıla takıla hepimiz dr. prof. doç. moç. herşey olduk. doğumumuzu da kendimiz yaptırırız bu gidişle.
masaltuna cezalı değil bildiğim kadarıyla
aslında kimse pek bişey bilmiyor bu konuda:26:
hem biz neci oluyoruz burda bakiiiimmmmm
bizi niye beğenmedin sen şimdi
he valla sünnet bile yaparız
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum
arada gelirim gene
güle güleeeeearkadaşlar ben gidiyorum iyi muhabbetler size
slm kızlar
turamit ve dils neden ceza aldı ?
herkese selamlar kızlar uzun zamandır sizleri sessizce takip etmekteydim yazılanlar arada kaynadığı için hernekadar kırılmamak gereksede insan hamile olunca hormonlar falan ammaaaan uzatmim işte bende uzaktan uzağa okuyodum sizleri ikili testimi yaptirdım bir sorun yok allaha şükür ense 0.95 çıktı kan değerleride normal tabi bunlar olalı 1 ay oluyor nerdeyse şimdide 3 nisan kontrolüm var cinsiyet geçen gittiğimde çok erken dedi bakalım bu sefer söyleyecekmi.
birde ayrı bir konu atmak istiyorum ortaya ola ki erkek olursa ben hastaneden çıkmadan sünnet yaptırmak istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz çokmu erken olur
şu halde bile beni güldürdün teşekkür ederimmuhtemelen rahim ağzında bir damar çatlaması varmış, rahim büyüdüğü için ve hamilelikte kan basıncı arttığı için hassas damarlı insanlarda böyle damar çatlamaları olabilirmiş, genel olarak damar yapım hassassa yakında burun kanamalarımda başlayabilirmiş. ama net sebep bu değil, hiç bir zamanda net sebebi bilinmezmiş, sevindirici olarak bebeğin kesesinde görülen bir kanama yok ve kese sağlam, ama şimdiye kadarki kanamalarda bebeğin yaşıyor olması bundan sonrakinde de yaşayacağı anlamına gelmezmiş, bir daha olursa yine hemen gel dedi.başka bir doktora daha mı gitsem acaba bilmiyorum
geçmiş olsun sana canım
ama işte bee insan merak ediyor ben kimseyi kınamıyorum valla
cinsiyet öğrenmek için deliren de vaar amaan ne olursa sağlıklı olsun da şansıma diyen de
2li,3lü test yaptırmak gibi bişey
hiç yaptırmayan da var hepsini sırayla gerek yok dendiği halde yaptıran da
allah hepimizin bebeklerine en önemlisi sağlık sıhhat versin sonra da herkesin gönlüne göre versin
zaten cinsiyeti baştan sen ne istersen iste,dr ne dediyse sonradan gönlüne o geliyor
ben kızımda hep erkek istemiştim,erkek çocuklarını daha bi çok seviyodum anaaam kız oldu ben bi hayal kırıklığı yaşadım size anlatamam hem de ilk çocuğum
sonra kızları o kdar sevdimki şimdi de buna erkek deyince bozuldum,böyle bişey iste..
:)))))canım gecmısı okuyum bakım cevap yazım dyrum ısım cıkıo ekran ole acık kalıo yazamyrm bıturlumommy,
zelalperd,
ilknur_34,
fufa60,
umutluay,
mericdemir2007+,
karar77,
vaion,
gulpembe+,
volveron,
paticim,
filizyavuz+,
dream0806,
yogurtluispanak
şu an gizli gizli okuyup hiiiiiiç bişey yazmayanlar var görüyorum hepinizi haberiniz olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn
yoğurtlu ıspanaaaakkkk,ay bi hello de bariiii
:)))))canım gecmısı okuyum bakım cevap yazım dyrum ısım cıkıo ekran ole acık kalıo yazamyrm bıturluKonulara hakım olmaynca pat dıe dalmıyım
:)))))canım gecmısı okuyum bakım cevap yazım dyrum ısım cıkıo ekran ole acık kalıo yazamyrm bıturluK
herkese merhabalar:))
birkaç gün önce üye oldum. bende eylül ayı sonlarında ' anne' olma mucizesiyle şereflenecek olanlardanım inş.
muhtemel doğum tarihimiz 29 eylül. rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatla kucaklarında görmeyi, kokularını duymayı
hayırla nasip etsin inş.
Valla canım pat diye dalmak gerekioo bi taraftannnnnben öyle yapıyrmm
bende geçen gün geçmişle başlayayım dedmm,lmadı kafayı yicektimmm
oku oku bitmioooo
kızlar döktürüyooo bol bolllll
canım benim çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım ilk defa geçtiğimiz cuma günü doktorum ilk defa moralimi düzeltecek şeyler söyledi kanamam bitmiş inşallah bebeginizi sağlıkla kucagınıza verecegiz dedi darısı başına canım
:)))))canım gecmısı okuyum bakım cevap yazım dyrum ısım cıkıo ekran ole acık kalıo yazamyrm bıturluK
herkese merhabalar:))
birkaç gün önce üye oldum. bende eylül ayı sonlarında ' anne' olma mucizesiyle şereflenecek olanlardanım inş.
muhtemel doğum tarihimiz 29 eylül. rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatla kucaklarında görmeyi, kokularını duymayı
hayırla nasip etsin inş.
Mrb canım hoşgeldinn aramızaaaaaaa
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?