2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sen istanbuldamıydın hangi hastaneye gidiyosun bencede başka bir doktora görünsen için daha rahat ederdi hiç olmazsa

evet istanbuldayım , doktorumun özel muayanehanesi var oraya gidiyorum ama ablamı ve bir kaç yakın tanıdığımı daha doğum yaptırdığı için aslında çok güveniyorum kendisine ama işte yinede insanın içi rahat etmiyor

evet Allah'a çok şükür kesesinde birşey yok, istanbuldayım ben, varsa bildiğiniz iyi doktor paylaşırsanız sevinirim

Kızlaarr o kadar çok obur oldum kiiiiiiiiiiiiii anlatamam
ne bulursam silip süpürüyrmmmmmm
canım her şeyden yemek istiooooooo

hani şu kullanıcı isim olarak, ıspanaklı yoğurt bide nohutlupilav , nickini kullanan arkadaşlarr varyaaaaaa
canımmm onlardan bile istiyo yaaaa
diyrm ki kendime bak Meriç onlar sadece nick yiyecek bişey depil die amaaaaa

ne bileyim kız sen sünnet münnet deyince ben hemen oğlan yaptım seninkini

anaaa dr. hanım yorumlamış hemen
nerden biliyosun kız bu kadar şeyi?

Çoook önceki sayfalarda cinsiyet tahmini yapıyorduk, İkili test sonucuna göre. Orada öğrendim. Tabi doğru tutan da var, tutmayan da. Benim tutmuştu.
Test sonucunu da benimki riskli grupta çıkmıştı. O yüzden çok araştıdım öyle öğrendim. Ama sonuç hatalıymış çünkü haftası gelmeden yapmış aptal doktor :) Sonra güzel çıktı çok şükür.

Son düzenleme:

nazr değmesin iştahına maşallah ben peynirli sandiviçe devam hala kilo olarak başlangıca göre -3 kilodayım , bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak...

Hayırlı olsuun, seni de ekliycem 1.sayfadaki tabloya :)

Son düzenleme:

yaaa çok güldürdün beni... bu arada acayip tehlikeli bir dönemdeyiz bende öyle doymak bilmiyorum ve dün ilk defa 2 paket cips yedim. sonrasında oturup ağlayacaktım. eşime de söyledim almayacağız eve abur cubur. Cips bu yaa bir gıram faydası olsa kilo alırım acımayacağım ama tam ıvır zıvır. Sonuçta canım böyle şeyler istediğinde hemen bol su içiyorum sigara gibi unutmaya çalışıyorum....

nazr değmesin iştahına maşallah ben peynirli sandiviçe devam hala kilo olarak başlangıca göre -3 kilodayım , bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak...

Canım benim bende 14. haftama kadar peynir ekmek, makarna,pilav yoğurtla beslendşimmmm
Yeni yeni düzeldim ama ondada -- kilolara hiç düşmedimmm
Allah sana en kısa zamanda sağlık ,iştah açıklığı versinnnnn canımmm bi an önce toparla inşallah kendinii

seninle iştahımı paylaşabbilirm arkadaşımmmmmmmmmm

evet Allah'a çok şükür kesesinde birşey yok, istanbuldayım ben, varsa bildiğiniz iyi doktor paylaşırsanız sevinirim

Fulya florance nightingale'de doktor herman var. Onu tavsiye eden çok.
Benim doktorum da iyi. Biraz pahalı geliyor bana ama doktoru sevdiğim için ayrılamıyorum. Medical Park Bahçelievlerde Nadide hanım

Ay bak canım ıspanaklı yoğurt çekti. Sarımsaklı sarımsaklııı

çok sevinirim:) daha küçük olduğumuz için cinsiyetimizi bilmiyoruz. hamileliğimin büyük bir bölümü almanyada geçicek.
burda 20. haftadan önce söylemiyo doktor. maalesef bebeğin cinsiyetini öğrenip aldıran çok oluyomuş(
o yüzden ben biraz daha fazla bekliycem herhalde. ama önemli değil..

kızlar hepinize iyi muhabbetler bende artık yazmaya çalışıcam uzaktan takip olmuyo görüşmek üzereeeee
see youuuuuu
Canımm benimmmmmmmm hemende alınırmışşşşşşşşşş
sizi seviyrmmm iii ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

barıştık mııııı???????????
barıştık tamam tamam
yook bee olayı yanlış yere çekme sen de ben bişey demedimki
ben seni anladım zor günler geçirmişsin
sağlıklı olsun başka bişey istemiyosun neyse hepimizin zaten ortak temennisi bu canım

Valla canım pat diye dalmak gerekioo bi taraftannnnn ben öyle yapıyrmm
bende geçen gün geçmişle başlayayım dedmm,lmadı kafayı yicektimmm
oku oku bitmioooo
kızlar döktürüyooo bol bolllll
hee valla şimdi o kadar çabuk ilerlemiyor sayfalar
ben de bi kaç sayfa geriden alıp başlıyorum.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ilk kez duydummm bebeğin cinsiyetini öğrenip aldıranları demek yabancılar öleeee
ilk çocuktata mı beğenmeyince öyle yapıyrlarmış kiiii
Ay ne garippppppp ya evlat evlattırrrr

yaa maalesef cinsiyetini beğenmeyip aldıran çok olmuş zamanında. o yüzden artık
etik olmadığı gerekçesiyle alınan kararla doktor görse bile ki aslında ayrıntılı ultrasonlarda net görülebilir 20. haftadan önce
söylemiyolarmış. o vakitten sonra aldırmak zaten yasak.
doktorum, görsem bile söylemem dedi. napalım zaten 20. hafta dolmadan türkiyede olucam inş. yani türkiyede öğrencem inş.
doğumu burda yapmayı düşünmüyorum çünkü.

aminnn canım çok iyisin iştahın senin olsun Allah bana yeni iştah versin o zaman bebişinin hakkını yememiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…