AYNEN OLE OLMUS MAŞALLAH HERKESEBENIMDE CIKIS SAATIM GELDI EVE GITCEM YEMEK DERDI HALA YEMEK YAPAMIYORUM BEN ESIME KALIO YEMEKLER BUGIDISLE AŞÇI OLUCAK ADAM VALLA
canım sen istanbuldamıydın hangi hastaneye gidiyosun bencede başka bir doktora görünsen için daha rahat ederdi hiç olmazsa
Benimde göstermedi dün cinsiyetini...
16.haftayı bekleyeceğim bende
4lü teste giricem 2 li ve 3 lü yapmadı bana doktorum..
tam yazdıklarını okurken aklımdan geçiyordu, bebeğin kesesine ait ona direkt olarak zarar veren bir kanama değil yani. Keşke başka bir yere daha gitsen, ama daha iyi referanslı yine güvenebileceğin bir doktora... Hangi şekirdesin
ne bileyim kız sen sünnet münnet deyince ben hemen oğlan yaptım seninkini
anaaa dr. hanım yorumlamış hemen
nerden biliyosun kız bu kadar şeyi?
Kızlaarr o kadar çok obur oldum kiiiiiiiiiiiiii anlatamam
ne bulursam silip süpürüyrmmmmmm
canım her şeyden yemek istiooooooo
hani şu kullanıcı isim olarak, ıspanaklı yoğurt bide nohutlupilav , nickini kullanan arkadaşlarr varyaaaaaa
canımmm onlardan bile istiyo yaaaa
diyrm ki kendime bak Meriç onlar sadece nick yiyecek bişey depil die amaaaaa
herkese merhabalar:))
birkaç gün önce üye oldum. bende eylül ayı sonlarında ' anne' olma mucizesiyle şereflenecek olanlardanım inş.
muhtemel doğum tarihimiz 29 eylül. rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatla kucaklarında görmeyi, kokularını duymayı
hayırla nasip etsin inş.
hani şu kullanıcı isim olarak, ıspanaklı yoğurt bide nohutlupilav , nickini kullanan arkadaşlarr varyaaaaaa
nazr değmesin iştahına maşallahben peynirli sandiviçe devam hala kilo olarak başlangıca göre -3 kilodayım , bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak...
evet Allah'a çok şükür kesesinde birşey yok, istanbuldayım ben, varsa bildiğiniz iyi doktor paylaşırsanız sevinirim
Ay bak canım ıspanaklı yoğurt çekti. Sarımsaklı sarımsaklııı
kızlar hepinize iyi muhabbetler bende artık yazmaya çalışıcam uzaktan takip olmuyo görüşmek üzereeeee
barıştık tamamCanımm benimmmmmmmm hemende alınırmışşşşşşşşşş
sizi seviyrmmm iii ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
barıştık mııııı???????????
yook bee olayı yanlış yere çekme sen de ben bişey demedimkiben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım, ben bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye çalışanları kınamıyorum, yadırgamıyorum, ayıplamıyorum, gayet normal karşılıyorum ve bu heyecanı bende anlayabiliyorum neticede bende hamileyim, sadece daha bebek çok küçükken neden benim doktorum cinsiyeti söylemiyor, neden bakmıyor, ne zaman söyleyecek , bir doktora daha gittim başka bir tanesine daha mı gitsem gibi durumlara benim sözüm. 17.haftadan önce net belli olmuyor bunu hepimiz biliyoruz ama nedense 17. haftadan önce cinsiyet söylemeyen doktorlara kızıyoruz, birazda doktorlar açısından düşünsenize bazıları neden cevap bile vermiyorlar bu sorulara ? çünkü siz sadece kendinizi biliyorsunuz, oysaki kimbilir bir doktora sırf erkenden cinsiyeti öğrenmek için günde kaç hasta geliyor.ama unutmayın ki doktorlar sadece cinsyet öğrenmeye gelen anneleri görmüyor, onlar bebeğinde down sendromu ihtimali yüksek olanlarıda, organlarında problem olanlarıda , karnında 9 aylık bebeği ölenleride görüyorlar ve bunları gördükten sonra başka bir hasta gelip ben 12-13 haftalık hamileyim sadece cinsiyet öğrenmeye geldim diyenleride görüyorlar, siz doktor olsanız bu durumda ne hissedersiniz ? tabi ki doktor herşeye cevap vermeli ve iyi yada kötü her durumda hastasına yardım etmeli , ama herşey zamanında olmalı bence.tekrar söylüyorum ben cinsiyet öğrenmeye çalışanlara asla birşey demiyorum, umarım bu sefer anlaşılmışımdır.
hee valla şimdi o kadar çabuk ilerlemiyor sayfalarValla canım pat diye dalmak gerekioo bi taraftannnnnben öyle yapıyrmm
bende geçen gün geçmişle başlayayım dedmm,lmadı kafayı yicektimmm
oku oku bitmioooo
kızlar döktürüyooo bol bolllll
hoş geldin canım:)))))canım gecmısı okuyum bakım cevap yazım dyrum ısım cıkıo ekran ole acık kalıo yazamyrm bıturluK
aynnen benim de öyle oluyor hatta alıntı yapıyorum yapıyorum sonra bişey çıkıyor
hooop eşim devralmış bil. benim sayfaları da kapatmış
evde iş biter mi,bi de çocuk var ben de,çamaşır bulaşık,toooz,ütüüüüübi de çalışıyorum oyy oyyy
Dilse nasıl zamn buluyordu şaşıyodum zaten,o da bi meziyet
herkese merhabalar:))
birkaç gün önce üye oldum. bende eylül ayı sonlarında ' anne' olma mucizesiyle şereflenecek olanlardanım inş.
muhtemel doğum tarihimiz 29 eylül. rabbim herkesin evladını sağlık ve sıhhatla kucaklarında görmeyi, kokularını duymayı
hayırla nasip etsin inş.
amiiiin dileklerin için inşallah diyoruum...
çok sevinirim:) daha küçük olduğumuz için cinsiyetimizi bilmiyoruz. hamileliğimin büyük bir bölümü almanyada geçicek.
burda 20. haftadan önce söylemiyo doktor. maalesef bebeğin cinsiyetini öğrenip aldıran çok oluyomuş(
o yüzden ben biraz daha fazla bekliycem herhalde. ama önemli değil..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ilk kez duydummm bebeğin cinsiyetini öğrenip aldıranları demek yabancılar öleeee
ilk çocuktata mı beğenmeyince öyle yapıyrlarmış kiiii
Ay ne garippppppp ya evlat evlattırrrr
Canım benim bende 14. haftama kadar peynir ekmek, makarna,pilav yoğurtla beslendşimmmm
Yeni yeni düzeldim ama ondada -- kilolara hiç düşmedimmm
Allah sana en kısa zamanda sağlık ,iştah açıklığı versinnnnn canımmm bi an önce toparla inşallah kendinii
seninle iştahımı paylaşabbilirm arkadaşımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?