2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kızlar nasılsınızz
biz okuldan geldikk
sizi merak ettik malum bağımlılık yarattı burasıııııııı
bebişler iyimi kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoş geldin canııım,burası çok kalabalık oluyor
zaten bazı arkadaşlar da kimseye fırsat vermiyordu ben mümkün olduğunca sorulan sorulara bildiğim kadarıyla alıntı yapıp cevap vermek sitiyordum ama ona bile bazen fırsat olmuyor paylaşım olsun burda yaa her kafadan bi ses çıkınca insan sorduğu soruya attığı selama cevap alamayınca da soğuyor bi daha da girmek istemiyor işte
Sen küsme gene de
maşallah bak oğluşun da iyiymiş
sünnet konusu ne bileyim yaa ben de düğün falan yapmak isterim heralde bi mevlüt falan..

şu halde bile beni güldürdün teşekkür ederim muhtemelen rahim ağzında bir damar çatlaması varmış, rahim büyüdüğü için ve hamilelikte kan basıncı arttığı için hassas damarlı insanlarda böyle damar çatlamaları olabilirmiş, genel olarak damar yapım hassassa yakında burun kanamalarımda başlayabilirmiş. ama net sebep bu değil, hiç bir zamanda net sebebi bilinmezmiş, sevindirici olarak bebeğin kesesinde görülen bir kanama yok ve kese sağlam, ama şimdiye kadarki kanamalarda bebeğin yaşıyor olması bundan sonrakinde de yaşayacağı anlamına gelmezmiş, bir daha olursa yine hemen gel dedi.başka bir doktora daha mı gitsem acaba bilmiyorum

Tebrik ederim, test sonucu güzel çıkmış.
Sünnet için bir fikrim yok ama bence ne kadar erken o kadar iyi. Tuvalet eğitiminden önce yaptırılmalı bence.

Tamamen sana katılıyrm canımmm

bence yeni doğan bebişe sünnet çok erken canım yaaa
zaten anne karnından yeni çıkmış ,dış dünyaya uyumsürecinde olucak
yazık annesi yaaaaa
zaten uzmanların çoğuda önermiyr die biliyrmm

yok yav benimki oğlan falan değil ben doğmamış ve henüz cinsiyeti belli olmayan çocuğa don biçiyom işte . belki yakındada ay biraz ped alıpta atim kenara kız olursa lazım olur diyecem manyaklaştım iyice anlayacağınızzzzz

ben ikili testimi aldım geldim. yardımcı olur musunuz bişey anlamadım ki

TbHCG değerine bak, ondan cinsiyet tahmini yapıcaz. Benimki biraz yüksek 115.0 IU
Sonra da down sendromu riski yazıyo. Eşik değeri 1/250. Bundan büyükse korkma.
Sonra da trisomi riski var o da 1/250'den büyükse korkma

Sunnet konusunda bende kararsizim kimi dr yaptirin kimiside ideal 4 yada 5 yas diyorlar drumla gorusucem nederse onu yapicaz

Tebrik ederim, test sonucu güzel çıkmış.
Sünnet için bir fikrim yok ama bence ne kadar erken o kadar iyi. Tuvalet eğitiminden önce yaptırılmalı bence.

yaa bende tam tersine öneriyolar diye duymuştum aslında eşimde pek sıcak bakmıyo bu duruma ama ben nasılsa bi şekilde kandırırım diye düşünmüştüm

TbHCG değerine bak, ondan cinsiyet tahmini yapıcaz. Benimki biraz yüksek 115.0 IU
Sonra da down sendromu riski yazıyo. Eşik değeri 1/250. Bundan büyükse korkma.
Sonra da trisomi riski var o da 1/250'den büyükse korkma

cnm down sendromu: 1:30400
trisonomi 18/13 : 1:99000
T-hCG: 78.3
NT: 1.20mm
PAPP-A: 1898.1

işte böyle

Amin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım öncelikle çok geçmiş olsunnn
kendine çok dikkat et bari,
Aamn bebeğin kesesinde kanama olmaması çok iii
Aslında dr. güvenin tam değilse içine sinmiyrsa söyledikleri, bi başka dr. denemekte fayda varrr

canım benim çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım ilk defa geçtiğimiz cuma günü doktorum ilk defa moralimi düzeltecek şeyler söyledi kanamam bitmiş inşallah bebeginizi sağlıkla kucagınıza verecegiz dedi darısı başına canım

Ya şimdi 1/250 üzerindeyse korkma dedim de yanlış oldu galiba.
Bu değerin altında olsa da illaki çocukta bir sorun olacak anlamına gelmiyor. Yani bu test teşhis koyma testi değil. Sadece risk grubuna giriyorsa üçkü, dörtlü ya da amniyosentez yapıyorlar. Dediğim gibi kesin sorun olacak anlamına gelmiyor.

Sunnet konusunda bende kararsizim kimi dr yaptirin kimiside ideal 4 yada 5 yas diyorlar drumla gorusucem nederse onu yapicaz

evet en iyisi çok fazla kafamızı karıştırmadan kendi doktorumuza danışmak sonuçta güvenip gidiyoruz kendimizi ve bebişlerimizi daha şimdiden onların ellerine bırakıyoruz dediğine katılıyorum

ben ikili testimi aldım geldim. yardımcı olur musunuz bişey anlamadım ki

valla bişey derdim ama ben de hiç anlamamki:44:
onu dr göster ne derse biiiir güzel dinleee
sen hiç takılma ordaki rakamlara oranlara falan canım
Dr. iyi der veya allah göstermesin riskli der neyse artık yapcak bişey yok sonuçta

canım sen istanbuldamıydın hangi hastaneye gidiyosun bencede başka bir doktora görünsen için daha rahat ederdi hiç olmazsa

ne bileyim kız sen sünnet münnet deyince ben hemen oğlan yaptım seninkini
Sonuçların çok güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla gelir yavrun.
Kız olacak ihtimali veriyor bHCG değeri :)

anaaa dr. hanım yorumlamış hemen
nerden biliyosun kız bu kadar şeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…