2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Halamın oğlu aradı akşam yemeğe gelecekmiş.
Bütün gün yaydım kendimi yattım. Bakalım işler yetişecek mi

oncelıkle tebrık ederım cnm .. bende en basından berı süt ıcmeye zorluyorum kendımı ama nezaman ıcsem 2 dk ıcımde durmuyor hemen kusuyorumm .. peynır yogurt hergun yıyorumm ıns sütün yerını tutuyodur.. ıcebılıyosan cok gusell ..benım hala ara ara bulantım oluo cunkü. ama napalım bebıslerımız ıı olsunlarda gerısı boss

iyi ettin canım ne güzel işte topiğe adını vermiş oldun...
Benide tabloya ekleyin

Adı:Emilia84 SAT:28Kasım2011 Bekl.Doğ.Tar:5Eylül2012 Yaş:28 Boy:155 Kilo:53 Şehir:Kocaeli Kaçıncı Çocuk:1 Cinsiyeti:Erkek
ayrıntısıyla yazmış
hayırlı olsun erkekiin

Öyle canım ben o yüzden kendimi bu gibi kuruntulara çok bırakmadım
keyfini çıkarmak istiyorum hatta geçende dedim ya zaman bu kadar hızlı geçmese
3. kez anneliği düşünmüyorum çünkü bunun tadını çıkarmak istiyorum ama
nerdeee çevremde herkes hamile,geçen de söylemiştim benim bi sorunum yok diye beni hamileden bile saymıyolar
millet hastanelere taşınıyormuş,aman özeniyor gibi de olmayim bana

insallah. zaten turkiyeye iner inmez once esimi sonra annemi aradim . maillerime bakmadan kendimi kk da buldum.
Hoşgeldiiiinnnnnnn
kooooş evine hemmmeeennn dinlen

suksuk sen ne çok geziyon kız
geçen 2008 eylül annelerine msj yazmıştım onu beğenmişsin
gözümden kaçmadı yaneeee

Sözde evişi yapacaktım uyumuşum yaa. Yeni uyandım
İyi ki uyandım yoksa kurufasulyeyi yakacakmışım

Aman mommy sen özenme onlara. Sağlıklı ol, kendi kocanla tadını çıkar hamileliğin artık napcan :)

canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.

geçmiş olsun canım, bende aynı durumdayım malesef inşallah bebeğin çok iyidir.
sana doktorun kanamanın sebebi için birşey söyledi mi yada ultrasonla bakmak dışında birşey yaptı mı ?

ben varım 12 gün oldu hala bitmedi nolur dua edin kızlar hamişlerin dualarını Allah kabul edermiş

ben geldim...

kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)

Allah herşeyi ne güzel ayarlıyor işte... hiç duymamıştım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…